Stress gubbe!!!!!

Helluuu! Just nu bloggar jag från vår nya iPad mini hihi. Köpte en idag, kan va väldigt bra o ha på vår resa. Smidigare än min dator iallafall haha :) sen köpte vi även en video kamera så vi kan filma vår resa genom Australien sen :) kan ju va riktigt kul o ha film på det :)) ehm jag har sagt upp mig från mitt ena jobb, cafeet. För vi har nya planer, nästa söndag åker vi antagligen härifrån om vi har hittat en farm... Har kommit fram till att vi tjänar bättre pengar på det så vi kan fortsätta vår resa uppåt. Planen är då att jobba ca 8 veckor och sen dra, så nu håller vi tummarna att vi hittar något! Jag känner mig väldigt väldigt färdig med surrets paradise, kan hela staden utan till och det är illa, man känner sig alldeles för hemma! idag spelade vi även laserats haha de va riktigt roligt, jag o jasse mot Kim o Jonas.. Ja de vann såklart, jävla killar!! Nu är jag ledig fram tills på måndag med sen jobbar jag en dag till bara. Annars chillar vi mest spelar stressgubbe ett nytt kortspel vi kommit på (för mycket fritid) haha men de e skit roligt iallafall :)) tur vi är lättroade! & igår såg vi twilight, sista delen Woohhooo de va minsann på tiden :) riktigt bra var den!! Nääeee nu är det stressgubbe som gäller! Pusss på er.

workin' 9 to 5.....

heeeeej! det var inte igår. Minns inte när jag skrev sist, vet knappt vad det är för dag haha.

Vi flyttade i söndags iallafall , lägenheten är väldigt mysig och vi har en stor ute plats :) och tillgång till en ordentlig pool och grill, gissa om vi är glada? :)

hjärtat letar fortfarande jobb, tyvärr är det väldigt svårt om man inte har restaurang erfarenhet, jag jobbar varje dag, hela tiden känns det som, det tråkiga är att timmarna är så lite, jobbar mellan 2-5 h åt gången, måndag till fredag har jag ju som sagt cafet 8-11, så kalla mig baristan ;) & denna veckan har jag fem pass på kvällsjobbet , vilket bara e två timmar oftast, de är väldigt konstiga här med tiderna, inte alls som hemma. Sen jobbar jag på den andra restaurangen på lördag, samma ägare som till cafét, så ja tre jobb och ändå inte mer än ca 30 timmar i veckan om jag har tur.

Men det är skönt att ha en rutin iallafall :) nu lever vi så snålt vi bara kan för att kunna spara så mycket pengar som möjligt så vi även kan åka till nya zeeland :)

Ikväll är jag iaf ledig, riktigt skönt & ha en kväll ledig! låg vid poolen & solade och badade efter jobb, sen spelade vi plump (vårt nya favorit kortspel) skit roligt ju! haha. Sen kom Lovisa och hälsade på! hon bor förtillfället gatan mitt emot oss tre dagar framåt!

är ledig både fredag kväll och lördag kväll, det är lyyyyx! jag älskar lediga helger!!! eller ja... kvällarna iaf. får se vad vi hittar på :)

Alla hjärtans dag på torsdag med, jobbar två pass den dagen med! antar att de e lika wooooww här som i usa! beredd på det värsta... ;)

& vädret är helt underbart, riktigt varmt och soligt! jag älskar det, hoppas regnet håller sig borta, fast jag till o med gick o köpte ett paraply. regna ju fan varje morgon när jag gick till jobbet!

Vill ni veta en sjukt sak?
Kim har sökt över 400 jobb, sjukt va? haha!

nä fundelerar på o gå ut o lägga mig vid poolen & njuta lite av kvällssolen, först ska vi gå och köpa öl! mm.. känner att jag förtjänar det :)

känns så tomt utan mina vänner! jag kan inte fatta att jag saknar er såhär mycket! vill bara pussa och krama er och berätta för er att ni är världens bästa vänner! finns inte bättre , det är en sak som är säker!

& ja pappa & mamma o lillebror jag saknar er också!

MEN.. jag vill faktiskt inte hem! Ni får komma hit. puusss



hihi




Ny vecka!

ny vecka, jobbe vecka. Jag jobbar Mandag till lordag denna veckan, varav onsdag ar det pa bada jobben! sen far vi se, kan handa att jag far jobba sondag med, men inget mig emot. Caaash!

Pa sondag flyttar vi iallafall, tva kvarter bort.. haha sa de e ganska chill, men denna lagenheten ar ganska mycket battre, en ordentlig pool osv! och narmare till bussen :))))))

Jobbar mest, hander inte sa mycket annat. Jobbade idag, akte hem, kollade film med Jasse, sen stack hon till jobbet, jag & killarna kakade, och nu sitter jag & hjartat pa internet cafet, kollar lite mer jobb och sa..

vara liv ar faktiskt inte sa roliga for tillfallet, mer an att vi bor i ett underbart land och underbar stad :)
Men vara liv kommer forhoppningsvis igang snart, sa vi kan borja resa med.

Jag saknar er alla dar hemma! Pusss

RSS 2.0