-

i'm just not that into you

try sleeping with a broken heart

God morgon!

Är uppe hyfsat tidigt idag faktiskt, fast har sån jävla huvudvärk. Har ni aldrig vakna ganska pigga på morgonen, men vill ändå inte gå upp, sen somnar ni om & så drömmer man skit mycket, & sen vaknar man och ska gå upp men då e man riktigt riktigt trött.. jag hatar det. Händer mig hela tiden.

aja, Halkan igår var riktigt rolig :) Kändes så jävla bra att få sitta i bilen själv & ingen sa åt en vad man ska göra eller kolla en, så jävla skönt. & de va riktigt riktigt kul. Så allt gick skit bra! Bobsan klara körkortet igår =) så vi va ute o körde hela kvällen igår, & idag ska vi handla de sista julklapparna. Kommer nog va kaos i affärerna idag, men men så e deeeee.  Löning idag så de är niceee!, den satt ganska fint.


Julafton imorgon, hihi :) så blir ju såklart hemma imorgon, torsdag ingen aning, Jobbar bara lördag denna helgen, A kommer ju, så får väl umgås lite med henne!!! Nej, nu måste jag hoppa in i duchen sen sticka . Puss ciao



I bilen på lussevakan (:


impossible to ignore

har egentligen inget sådär jätte roligt att skriva om,Har Jullov iaf, det är alltid nåt :) Har jobbat som fan i helgen, 13 timmar i Lördags & 10 timmar igår, Segaste dagen igår någonsin, jobbade själv i pizzerian på lunchen, hade kanske 10 gäster på hela lunchen, sen på kvällen jobba jag med tanya i restaurangen, sen fick hon gå hem & då va de bara jag & M kvar. sjuukt segt. Men men, decka dirr när jag kom hem, helt slut.  Idag ska jag bara chilla, förhoppningsvis träffa ardita, & emily! Imorgon är de upp tidigt igen, ska va på körskolan 8.20 för & sen åka och göra halkan. Ska bli roligt, haha :)

hm.. Julafton om 3 dagar, helt sjukt. Annars händer inget annat i veckan. På lördag ska jag iaf Jobba på nya Italia i Malmöööeee !

nej, film nu. seeeeeeeeeeeeeeeees




Alicia Keys - Unthinkable ♥


the element of freedom

Nästa vecka är det Julafton! Fattar ni det? Tycker det precis var sommar för fan. Allt har gått så snabbt, helt sjuukt. hm, funderar på vad det finns att berätta, mitt liv är ju inte det mest intressanta va, men okej måndag! var en vanlig  skoldag,  jag var på alla lektioner cred till mig! (Jag får alltid ont i huvet långa dagar i skolan) 8-4. Tisdag var lite slappedag i skolan, film film, & pepparkakor och julmust på svenskan, fick även reda på hur mkt vi som åker till italien har o göra i svenskan till vår, + alla andra ämnena där, Kommer bli kaaaos! Sen körde jag halv 3, onödig lektion tyckte jag, bara körde o körde & p sa inte ett ljud, läskigt & köra när de va halt också, men de e väl bara till & vänja sig? aja, sen fick jag reda på att jag har halkan på tisdag, det sista jag har kvar just nu, var på riskettan idag . Så det är skönt nu är det bara teori plugg som gäller!!!!


Imorgon blir en chill dag, ska ha ett sprit prov och ett praktiskt bartender prov, försöker plugga in 15 drinkar i huvet,men de e fantamig svårt! & Imorgon kväll ska jag ut & äta med Taaanya :) Fredag är jag ledig fårn jobb, nice. Får se vad som händer, sen jobbar jag långpanna lördag/söndag!

Så himla mycket snö ute, vet inte om jag älskar det eller hatar det?



jag i lördes


I got a pocket full of dreams

you give me a feeling that i've never felt before...



Godkväll
! Jag är ju segast på att blogga, me så är det. Mycket händer nu :) både roligt & tråkigt. Denna veckan har iaf bara flygit iväg , måndag hade vi buffertdag i skolan, jag körde först kl 10 , sen var det möte om utlandspraktiken kl 11, fick reda på våra praktik platser i Italien, jag ska vara på Villa Tiboldi, ett vackert ställe som fan! Ska jobba i servicen :) i tio veckor, wish me luck. Efter det gjorde jag prov, Imorgon är det heeela dagen i skolan, 6orna på östra skolan ska ha nobel middag hos oss, haha jag minns när vi hade det.. så jävla mycket man skämdes för att man gick med en kille! Sen på kvällen har vi julbord för nära & kära,mina nära o kära blir då bob & hennes mamma hihi. Min familj är inte så glad för julmat ;P

På fredag har jag stadskörning i Kristianstad från 7 till 1 ungefär, efter det är jobb! Jag kommer vara såååå slut. Men livet är hårt, så är det. Nästa vecka är de massa prov, samhälle ett sprit prov i serveringen och ett Praktiskt bartender prov, ska lära oss 15 drinkar & kunna blanda dom utantill, utan recept, mått osv... Det är väl enkelt för en bartender? men hallå, hur stor bartender kurs har vi fått egentligen?

Let's hear it for New York!!
ville bara säga det, godnatt ciao




someone is getting the best of you

Long time no see mina vänner.


Ingen blogg lust alls, är så stressad. Har väl inte hänt så överdrivet mycket sen sist, Har firat jasmine som äntligen fyllt 18, den sista i vår lilla tjejgrupp. Mia har klarat sitt körkort, den första i vår tjejgrupp, grattis hjärtat. Sen är de Bob, & sen äntligen jag. men det är en hemlis, för jag tänker icke berätta för ngn när jag har min uppskrivning eller uppkörning minsann o daar. aja, sen har jag jobbat lite grann som vanligt, Plugg, massa massa plugg. Mycket prov nu på slutet, Har även fått reda på att jag har fått en klar Praktik plats i Italien, Åker i mars, så det betyder att jag måste tenta av alla ämnen på två månader, dvs jag MÅSTE få minst Godkänd i alla ämnen, känner pressen!!!


aja, denna helgen är den första hela lediga helg sen jag vet inte när, i augusti kanske? bortsett från när jag va i usa, känns konstigt, är faktiskt smått rastlös hade hellre jobbat & tjänat pengar idag, Blev en mys kväll bara med vin och tacos, & massor av mamma :) hihi & en kaxig lillebror of course.....

Imorgon är det utgång med mia & några från klassen, ska bli roooleet :)
Nej, inget mer & säga. p.s jag tycker om HR väldigt mycket, kommer sakna alla
så himla mycket efter studenten, GÅ HOTELL & RESTAURANG, Ni nior.
Man blir som en stor familj, de blir man inte på en vanlig linje när man bara
sitter vid skolbänken hela tiden, i promise you!

Nej, nu är de idol igen, ett glas rött till det också... tack.

see you later alligators
. ♥




new york rain



RSS 2.0