i try to run but i keep on falling..

Helloo, sitter hemma och ska snart gå och lägga mig igen, mår skit. Har så jävla ont i hela kroppen och huvet har aldrig känts tyngre, det suger! I helgen har jag bara jobbat, igår spendera jag kvällen med mia och bob. I veckan är det bara skola som gäller, ska åka in till Lund så fort jag mår bättre, imorgon kanske och införskaffa mig ett par nya jobbeskor! för dom jag har nu, döööödar mina fötter. & sen ska jag även boka tid hos tatueraren :) Blir väl nån gång i oktober! & sen börjar jag på körskolan nästa vecka, äntligen. Vill bara sätta igång nu!

Hoppas verkligen på att få åka iväg till USA på höstlovet i oktober, om inte L fixar så hon också kan så måste jag iväg nån annanstans, för jag får panik här hemma i eslöv. Måste bort minst en vecka iallafall! & just det, min data har typ gått i sönder eller något, så måste lämna in den. Är så jävla rädd för att alla mina bilder ska försvinna, jag har fan hela mitt liv på den datorn typ 30 mappar med bilder eller nåt, kommer börja gråta om de försvinner alltså! haha aaaah gud. Så därför blir de ingen bild i detta inlägget...

ciaao mina vänner ♥

we're bound to linger on

Kände att det är dags att skriva lite kanske, hm... nu har cherie åkt, fan va tomt det är, ingen o gå hem med efter jobb? och cherie du ska veta att jag har lärt mig så mycket av dig inom jobbet & annat också. Hoppas på att jag o linnea åker till philly i oktober, linnea ska bara få tummarna ur röven! Annars så har skolan börjat igen, katastrof schema måndagar & tisdagar,sjukt långa och jobbiga 2 dagar, men det är bara två dagar. Resten av veckan är jag i serveringen :) Läser nu Servering C - D även barteknik, sjukt roligt!

Imorgon är det fredag och jag går i skolan till 2 ungefär, sen är det jobb som gäller och på lördag är det jobb heeeela dagen! jag är redan helt slut, fan vad jag ska sova ut på söndag, längtar efter det! haha weeeird. På torsdag nästa vecka börjar jag äntligen på körskolan, Min 18 års dag ligger bara 1 och en halv månad bort, det går fort som fan, ska plugga teori som fan, för jag ska minsann ha mitt körkort innan detta året är slut !!!! det är mitt mål iaf.

ska kolla klart på CSI MIAMI nu, sen blir de sängen :)
för se om jag orkar läsa lite i twilight.




Amy & jag hos cherie ♥♥

what is my destiny?

kortfattar allting. Skolan har börjat, sista året nu. Varit på avskedsfest hos cherie i fredags, jobbat igår. cherie åker till usa imorgon :( kommer kännas riktigt tomt, speciellt på jobbet. <3

Ska visa er en låt :)
Lil wayne ft. Robin Thicke - Tie my hands
helt underbar låt, texten är bara såååå bra!



i'm only human & that's my saving grace

är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, jobbe dagen var kass, riktgit kass. Jag är ingen robot för helvete, jag är bara en människa, jag gör fel, jag skrattar & jag gråter precis som alla andra. Fan att folk ska ha svårt & förstå det ibland. Annars har dagen varit jätte bra, men jag ska lägga mig o sova nu, för jag är så jäääääääääävla trött!


p.s har bara 3 jobbe dagr kvar, & amy kommer på söndag! ciaoo ♥

forza italia

mammaaa mia, vilken helg & vecka! En jävla massa jobb, ok jag har faktiskt varit ledig två dagar det är helt ok! men annars har jag jobbat röven av mig. Helgen var helt underbar iaf, I lördags så jobba jag kväll, efter jobb stack vi till Rasmus, som fyllde 30 :) Hade riktigt roligt med Italia gänget & de andra, tog en taxi hem med ullis & cherie vid halv 4 ungefär, Sen gick man upp vid 10 på söndagen, åkte till Köpenhamn med Italia, ännu en dag med italia helt underbart. Åkte massa karuseller, sen käka vi vid 5, köttt buffe, sjukt gott ! & lite vin och öl men bara lagom. Riktigt lugna var vi, ovanligt! sen åkte vi lite till, åkte "kärlekstunneln" allihop :) mysigt. sen åkte jag cherie o linnea en sago tunnel haha, hm interesting? Senn åkte vi dom där JÄVLA gungorna, det värsta jag varit med om i hela mitt liv, jag & tanya höll varandra så hårt i hand att jag har riktigt ont i mitt pekfinger, fyfan vad vi skrek jag vill inte under hela åk turen, jävla gungor, Trodde att dom skulle hoppa av eller något, aldrig i hela mitt liv mer !

Sen åkte de flesta hem iaf, vi var några som var kvar & åkte lite till. Var hemma vid 1 ungefär. Vaknade med värsta migränen i morse visste inte var jag skulle ta vägen, en kaffe & redbull på det sen mådde jag bra igen :) Fick sluta tidigare från jobb också, hade inte mkt & göra, och imorgon är jag LEDIG ! riktgit sköööööönt.

nej, chill nu. ciao ♥



halva gänget

someone like you

Godkväll.

Nu skriiver jag igen :) Får passa på när man är ledig, iaf så är jag som sagt ledig idag. Skönt har de varit , har varit och shoppat lite med mamma, skönt o få umgås med henne , det är inte ofta nu för tiden! Har även träffat tjejerna, sandy flyttar till italien snart så vill umgås så mycket som möjligt, men det är ganska omöjligt med tanke på att jag jobbar hela tiden. Skulle jobbat kväll imorgon men det blev en lång panna istället, (såklart) det blir aldrig som man tänkt sig, man förväntar sig alltid ett telefon samtal.. jobb hela veckan, förutom torsdag för då är jag ledig igen, hihi :) Helgen ser jag mest fram emot, 30 års fest och personal fest på tivoli i köpenhamn, hur kul som helst ju! & en sak till som är kul,  köpte ny mobil idag, woho!

& utöver det, mår jag bättre nu än tidigare, Har börjat tänka lite annorlunda & vissa människor lyckas verkligen med o få en på andra tankar, och det tackar jag för. Försöker lägga allt bakom mig som hänt den senaste månaden. Jag är starkare än så!

nej, nu har jag inget mer intressant o säga, ska upp tidigt imorgon så de blir nog en film snart & sen sova. ciaaao ♥



RSS 2.0