all we ever do is say goodbye

har ont i magen, ångest kväll detta! har så jävla många frågor, & noll svar. Jag saknar Italien, jag saknar människorna där nere, så extremt mycket. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag mådde där nere, även om de va mkt jobb, men människorna gjorde mina dagar där. Ångest till max just nu, studenten & massa grejor, känns bara så sjukt. Jag pallar inte bli vuxen än, så jobbigt.. haha. Speciellt när jag flyger in i arbetslivet direkt, men de är väl bra för då har jag iaf pengar? men vafan..

nej ångest just nu. Hoppas den är över imorgon...

heartache

Nu börjar student veckan på riktigt! Poängjakten idag, riktigt roligt var det. Önskar bara jag var mer taggad, är fortffarande sjukt sliten sen Italien, har inte fått sova ut än, men jag ska inte klaga, nu ska de va tagggggg!
Imorgon ska vi grilla hemma hos min svensk-lärare :) Jag ska inte dricka imorgon, måste vara pigg på lördag då det är bal! och min klänning är äntligen helt färdig, sjukt nöjd, och sjukt rosa är den. Sinnes!

På söndag drar vi till Tivoli i danmark, sen är det det dära, måndag:klassens dag Tisdag: samba Onsdag: Vila heheh, Torsdag: STUDENT! sjukt härligt, har även fått heltidsanställning på Italia, jag har bestämt mig för att tacka ja, för att få ihop pengarm, jobb ett år typ... kommer alltså inte ha nåt liv i ca 1 år, förlåt vänner. Sen nästa sommar tänker jag stiiicka någonstans! Första stopp, hmm.. Usa? italien? frankrike? jag vet inte. Jag vill till Italien.

Känner en så sjuk saknad just nu, alla människor i Italien, jag vill ha båda delarna vännerna här och dom från italien här, men de går inte. Jag saknar dom något extremt, speciellt idag, vet inte varför, men det gör så jävla ont. Jag vill bara träffa dom nuuuuuuuuuuu! Lite deborah humör och silvia humor, hade varit perfekt just nu, Piiipinooo! hahah älskar dom.

Nu ska jag sova, känns att de behövs. ciao tutti



Jasmine och jag idag på poängjakten.
Vi skulle då vara bönder!


I'd rather hurt than feel nothing at all

Jag är klar i skolan, skönaste känslan. Gjorde mitt absolut sista prov idag, Italienska! Gick super bra :) märks att jag varit borta i Italien, tyckte min lärare iallafall och det är kul att höra, fick även höra i helgen att jag har fått dialekt också på italienska, sinnes? haha. Jag är sjukt nöjd iaf :) Har även sytt upp min balklänning idag, eller ja den är inte klar än, Bal på lördag och på torsdag sätter allting igång , börjar med poängjakten vi ska vara utklädda till bönder ?! haha, Sen på fredag ska vi vara hos min svensk lärare kl 12 och grilla & dricka, trevligt :) får se vad kvällen bjuder på.

Igår var jag på center syd med bobsan, ett tag sen man va där, tyckte allt var annorlunda, aja fick med mig hem en kuvertväska, två par skor, ett linne och en tröja allting under tusenlappen, fint :)

Pappa har köpt ny bil också, världens fulaste enligt mig, men fyfan vad den är skön & köra, finns det nåt bättre än o köra bil? haha okej dum fråga klart som fan de finns men i love it.

10 dagar kvar till studenten!



 


confusing shit

Är tillbaka i Sverige, Eslöv! Abolut ingenting att hurra för kan jag ju säga.
Först tyckte jag de va skönt att komma hem, men ikväll har jag bara försvunnit ner i en svacka.
Var det verkligen detta jag ville komma hem till? Alla jävla eslövsbor står på EXAKT samma plats,
de gör ingenting med sina liv, jag menar såklart inte ALLA nu, men en stor del.
Tåget hem från Lund idag, så jävla, nej jag har inga ord. Växer folk aldrig upp? Seriöst.

Jag är så sjukt trött på detta, bara efter en dag! jag vill tillbaka till Italien. överhuvudtaget bort
härifrån, så jävla förbannad är jag just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen, fyfan vad detta
är jobbigt, sjukt jobbigt. Jag saknar alla i Italien jag saknar dom så de gör ont i hjärtat redan..

aja, ska jobba hela sommaren vilket är positivt PENGAR! vilket betyder Grekland i höst, nice!
ska försöka hitta ett jobb där nere, vet inte hur de går till med utlandsjobb, nån som vet?
ska kika lite på internet också, jag klarar inte av o va här, så känner jag nu iallafall
har dock bara varit hemma i en dag, tar väl två veckor sen har man vant sig vid detta
skit livet igen, eller skit staden.


Mi manchi tantissimo, villa tiboldi! dags & sova nu Buona Notte.



 

 


Italy

här blev det inget uppdatterande minsann, har ingen tid eller ork till att skriva, men har iaf bara 2 veckor kvar, om 2 veckor är jag hemma, sist jag skrev hade jag varit här i en vecka, sinnes vad tiden går snabbt... har haft mkt att göra, massa jobb jobb jobb, men har också haft jävligt roligt :) underbara människor runt om mig, lediga dagar har vi druckit massa vin o åkt in till alba, dratt ut o käkat osv, har lärt känna människor från hela världen, vilet är helt underbart.

Nu börjar jag strax jobba igen, efter jobb ikväll är det booowling :) ciaooo

RSS 2.0