lips of an angel

Denna får mig att tänka på dig...


stay with me

Känns som det var tusen år sen jag skrev!

Gårdagen var bra :) eller ja, ganska! praktiken v ar iallafall rolig! älskar när det finns mycket att göra, hatar verkligen att bara stå till, man känner sig så dum. Var hemma vid halv 6 nån gång, duschen dirr! & sen fika med mamma & sen kuta till bussen och åka till amy! När jag kom dit var sandy och ardita i full gång med maten och annat! jag hjälpte till och så, sen blev de förrätt, och sedan matmat och efterrätt! och massa vin och god melon drink! btw, Sandy suger på att öppna en vinflaska! hahahh fan sandy! Kvällen blev riktigt lyckad, fast med alldeles för mycket tårar! och det gjorde riktigt ont att se dig gråta så fyfan. Du sviker inte oss hjärtat , du lever ditt liv! jag älskar dig & jag står vid din sida no matter what!

tog natt bussen hem, vandrade hem med sandy och ardita.
Vi var helt skakiga, helt sjukt weird kväll! Men man lär sig att uppskatta sina vänner mer efter något sånt här,
vänner är allt!
Idag har jag varit med emily hela dagen, har bara chillat! gått runt och kollat lite i stan imorse! eslöv är ganska mysigt när det är fint väder ute :)

Nu ska jag ladda upp lite bilder från igår!











& en sista flipp bild!


Ikväll händer absolut ingenting!
vad jag vet, ska bara chilla!
ciaao



the rain is washing you out of my head

Goooooodkväll!

Här vet jag inte hur det är, känner mig sjukt hängig! hoppas på att inte bli sjuk just nu, för det har jag verkligen inte tid med, men förhoppnigsvis så slipper jag :) Är ganska uttråkad just nu, ska fråga pappa om han vill övningköra med mig lite måste få tankarna på annat håll lite, det blir inte bättre av att sitta här. Ska dock lägga mig tidigt idag, somna sent inatt och vakna tidigt, börjar 10 imorgon så de blir & vakna tidigt.

Imorgon kväll, blir det väl en jag-vet-inte-vad-jag-ska-kalla-det-kväll men en "hejdå" kväll.. för Amy. Kan inte fatta att det är två dagar kvar, Blir nog en mys kväll! ska inte avslöja mer, men mysigt iallfall får vi hoppas. ♥

"he's been running through my dreams
and it's driving me crazy"





Thuuuursday

Ledig idag, skönt var det att sova iallfall! sitter hos amy,
ska snart göra kaffe och äta frukost. Sen vet jag inte,
ta de lugnt bara skulle jag tro.

ah, vafan! jag är helt tom i huvet, vet inte vad jag ska skriva.
Blogg torka till max. Men jag saknar J iallfall, men han är inte
snäll längre!! hahah.




Bjuder på denna! hahaha.
Gick in här och tog en bild när jag var liten,
roligare & ta en ny, men hade bara den som var
tagen rakt fram ifrån! hahah, och detta skulle då vara jag
år 1961 eller något.

it's just emotions

Onsdag!

& första dagen på praktiken, tyckte det gick bra för att vara en första dag :) dock hade jag tryggheten att jag jobba med C, men det var skönt, en, mjukstart helt enkelt! Lugnt var det idag också, är i serveringen och kommer vara där hela terminen. Har fått lite av mitt schema också, Är ledig imorgon! sen blir de & va inne på lunchen på fredag och nästa vecka! & efter det blir de kvällar (: så det är niiiiiiiiiiiiiiice, & jag trivs redan bra :D supeeeeeeeeer.

Är hos Amy nu, sitter just nu och tittar på satc blir nog här inatt! Var hos A innan med tjejerna, beställde lite pizza, mmm tjockt! men gott, haha onödig info?

ska fortsätta kolla nu (:
ciaao

I miss you

Goddaaaaag! Har väl inte sådär jätte mycket intressant att skriva om, Slutade vid 13.15 idag har bara 3 lektioner på tisdagar! sjukt härligt. Åh jag är så glad :D dom ringde om jobb idag, så jag ska jobba nästa helg! äntligen, Nu blir det tattoo 100% i september, en snäll vän ska kolla vad den kommer gå på idag, på ett ungefär ialalfall :)

Ska till E med tjejerna idag, det var så länge sen!
& resten av dessa dagar blir de praktik, jag är nyfiken på hur det kommer gå.
en sak vet jag säkert, jag är inte misslyckad iallafall haha.
wish me good luck.

Jag hatar att du är så långt ifrån mig.
Jag hatar att du är på andra sidan jordklotet.
& jag hatar att jag saknar dig så mycket. ♥






when i get home you're so dead!

Då var denna dagen nästan over! den startade bra också, jag & G gick och åt frukost på Bojerts innan skolan, sjukt gott och en härlig start faktiskt. Har varit hos A idag, bara chillat! och druckit sånt äckligt kaffe man sedan spår sig med haha. Nu är det bara 5 dagar kvar tills amy åker, det känns för jävligt! & jag kan inte fatta att jag bara har varit hemma i 6 dagar? och REDAN har en massa hänt, det är helt sjukt vad denna sjuka staden kan ge.

Jag vill göra min rubrik text mindre, men jag har total glömt bort hur man gör? Btw, ringde min praktik idag :) Trevlig var han iallafall, haha än så länge kanske.. Börjar 10 på onsdag, ska jobba dag 5 - 6 gånger, & om det funkar bra så blir de kvällar också! blir härligt med kort.


Gud vad jag saknar dig!




back to school

Skolan har börjat igen, känns ganska okey faktiskt! ska inte klaga eftersom vi bara går två gånger i veckan. Praktiken börjar nu på onsdag!  Har lektion om en kvart, Engelska :) wohooo! Gud vad jag vill åkaaaaaaaaaaa iväg igen, orkar inte va här bland alla .. alla jag vetintevad, pallar inte alltså. & amy varför ska du åka? hur fan ska jag klara mig utan dig?

Ska in på lektion nuuuu, ciao.

-

Nu ska jag vara likadan som alla andra och skriva det HÄR när man är arg på någon!

Jag hatar när folk inte kan inse sina egna fel!
varför händer sånt här BARA när man är i eslöv?
eller, bara med EN person. Jag vill tillbaka,
dit där alla människor accepterar varandra som dom är.


Amy, Ardita , Mia , Sandy & Emily! ni är fan bäst.

haha, blondinbellas inlägg "små ord innan läggdags"
riktigt jävla bra skrivet!!

THE NOTEBOOK



En av de bästa filmer jag någonsin sätt!

gillar man kärlekshistorier då är denna något att se!
gillar man "P.S i love you" då är denna något att se!
jag vet inte om den har kommit ut i sverige än, tvivlar!

när den kommer ut, ni tjejer? lova mig att se den!

Trailer

move along

Godmorgon!

Sööndag, & vi alla älskar söndagar ellerhur? eller inte, Skola imorgon! känns konstigt att säga det, nytt schema och allt också, men det blir bra. Vädret igår var bara katastrof.  Slängde mig i sängen med popcorn och en hel säsong sex and the city när jag kom hem, mm man tröttnar aldrig.

Idag, fika med tjejerna? saknar emily! tusen år sedan.
förhoppningsvis övningköra en stund idag också.
nej gud, har verkligen inget roligt & skriva om haha.
Nu ska jag städa lite och sen blir de duschen :) ♥



En bild från New York - Queens

musik



riktigt skön!

is this how we get by?

Gud, vilken tråkig dag! Det har regnat NON-STOP, fyfan vad deprimerande. Har iallafall legat och kollat på sex and the city heela dagen med amy, vad ska man annars göra i detta vädret? Ska åka hem om en timme ungefär. Vad gör jag då? haha, film och sova! trååååååååkigt. Kom tänka på att det var sjukt länge sen jag festa, börjar bli liiite sugen faktiskt.

ååh, jag har verkligen INGET att skriva om,
ska lägga upp dagens låt snart :) ciao








i feel like myself again

Godmorgon! eller god eftermiddag? jag vaknade iallafall för en halvtimme sen, Sitter hos amy just nu och dricker mitt kaffe! :) Kom hit igår, körde faktiskt hit kände mig duktig! haha , första gången i en rondell! sen åkte övningskylten av, ooops! haha.

Amy & Ardita är ute och röker sin jävla morgoncigg nu, så jag passar på att bloogga lite! Ledig igår, åkte till praktiken (fick tågkort woho) sen sa de att M skulle ringa mig, men nepp inget samtal! så får väl ringa dit på måndag igen. Snackade med söötnos igår, så glad jag blev !!! oh, i miss you..

det ös regnar här, fyfan vad det är tråkigt! "welcome to sweden and swedish summers" eller nåt?

Nej, nu blir de frukost




bjuder på denna från inatt

two different places

Godmorgon! Är ledig idag, eftersom vi vanligtvis har praktik på fredagar så vi har inga lektioner, Ska upp till berga och lämna tågkorts lapp & sen åka in till Lund med J, till praktiken och lämna kontrakt och få reda på mina tider och annat. Ikväll verkar de bara bli chill hos A med tjejerna, har inte nån lust att åka till malmö festivalen alls. Jag vet inte varför men de känns så uttjatat och överskattat nu mera..

Övningkörde igår med pappa, fick höra detta,
"nä andrea kör hem nu, det är inte lönt att köra rundor här du kan redan allt"
Haha, skönt med lite pepp :)

& idag ska jag träffa miaminmia! aaaaah..
duschen nu, ciaaao



Bild från Boston

if they only knew



Bjuder på denna bilden från Usa.
jag saknar det så otroligt mycket.
Men nu ska jag fokusera på att tillbringa
tiden med A för hon försvinner om en vecka! :/


hands are shaking cold.-.-

my hope is gone, all gone. but i should move along..

Första skoldagen, längtade faktiskt :) Började halv 9 och slutade redan 9, lönt? & imorgon är vi lediga, ska in till praktiken och lämna kontrakten och få dom påskrivna få mitt schema och presentera mig, och så. Kul ska det bli :) Jag är en praktisk männsika, absolut ingen teoretisk. Känns konstigt, nu heter min klass HR2A, vet inte hur många gånger jag har hållit på att skriva 1a? gör inte ni också det?


Efter skolan blev de fika med A,A & J. Mysigt, känns fortfarande konstigt att vara tillbaka, jag undrar hur lång tid denna känslan kommer att finnas kvar? jag hatar denna känslan, det gör så jävla ont! känns som tusen nålar i hjärtat, fyfan vad det gör ont. Like you said... "we never know how good something really is until it has disapeared from our lives completely" I agree with you, so damn much. I MISS YOU ! men detta är helt hopplöst, varför blir man kär i någon på andra sidan jordklotet? det är inte rättvist. & jag trodde verkligen inte att jag skulle känna såhär.

Förlåt för att jag skriver om tråkigheter
men jag är verkligen helt tom.





colours

Mina favorit nagellack färger just nu är dessa två.



Den ena är mer sommrig lite rosa, röd peach (kan inte bestämma mig)
och den andra är höstig. Det bästa med den mörka är att när det är "mörkt"
så ser den svart ut, Men så fort solen kommer på den ser man att den är lite brun aktig.
skit snygg.

mayday parade & all time low

Mina två favorit låtar just nu.




Mayday Parade - You be the Anchor




All time low - remembering sunday
& i remember sunday, oh yes i do.

remembering sunday

okej, jag tror jag har lugnat ner mig lite iallafall. Jag vet inte, känns overkligt att vara hemma. Känns som tiden stanna medans jag var borta, eller något! känns skit konstigt iallafall, kan bero på att jag aldrig varit hem ifrån så ''länge''... Igår: Landa jag i Köpenhamn klockan 5.45 på morgonen, hämtade ut min väska och sådant, var ute redan 6.15 det gick skit snabbt! tog tåget till Malmö, pappa & farfar hämtade mig! kul & träffa min älskade farfar, det var flera år sedan.

Jag bestämde mig för att inte gå och sova, för då hade jag aldrig kommit tillbaka till europa tiden, jag var så jävla trött att hade jag lagt mig ner i två minuter hade jag deckat DIRR, Träffade istället amy och ardita mmm, underbart!!! gick och fika, sen hem till A för att se ''The Notebook'' som jag btw såg i usa, men jag klara inte av det, somnade till hela tiden så vandra hem istället.

Kvällen hemma igår, blev fucked up! redan..
Skola imorgon, jag längtar som fan. Vill göra
något på dagarna, & då har jag förhoppnigsvis
tankarna på skolan och inget annat.




IM HOOOOOOOOOME

Jag är hemma, Jag är hemma! & jag är inte glad, inte ett duuuuuuuuuugg ska jag säga er. Eller okej, jag ska inte ljuga, klart jag är lite glad AMYAMYAMY.

Resan gick bra, jag hade tre säten för mig själv, riktigt jävla nice! jag är så sjukt trött, så jag vil döööö! men jag ska hålla mig vaken , jag skkkkkkkkkkka

i wonder how it would've been if i...

okej, jag trodde aldrig detta.
efter 4 - 5 ganger? jag hatar att jag ar sa kanslig.
& jag hatar att jag kanner mig sa tom som jag gor nu.
& jag alskar att jag hade haft en sa underbar kvall,
& legat och tittat pa stjarnorna och fullmanen.
oh i'm so romantic.


Mitt flyg lyfter halv 3 imorgon, halv 9 pa kvallen svensk tid.
Jag landar i sverige pa tisdag 6.00, wish me good luck.




USA, dag 31

dag 31? wtf..

vet inte vad det ar med mig idag, helt confused! har en acklig kansla i kroppen. Jag aker hem imorgon, det kanns riktigt konstigt.. riktigt konstigt! kanns overkligt, haha jag vet det later sa overdrivet, men det ar sant. haha kosntig kansla har jag. Har inte gjort ett skit idag, packat klart allt, min vaska vager 21 kg, good joooooob! Ska snart ata, sedan vet jag inte. Tiden gar riktigt sakta, far val ga ut en runda sen..  & sen ikvall ska jag traffa Joey, and that's it.

vet inte nar vi hors nasta gang.. ikvall.. eller i sverige.



me  & roxy.


USA, dag 30

Lordag, om 2 dagar sa aker jag hem.

Har packat idag, nastan allting! min vaska vager ungefar 19 KG, haha so its gonna be tight, har nagat litet till kvar att lagga i, och min hand bagage vager ungefar 5 kg, och dar far man ha 6 kg! haha, javlar! har en handvaska ocksa, men den vager de icke, inte hangbagaget heller for den delen. Kopte  2 par orghangen idag , och en troja :) det ar det sista! inget mer nu, har en hel javla hog med klader haha, det racker ett bra tag! i think...

Inget annat idag, mer an en runda pa stop and shop, solen skiner nu igen det var nyss blixtar och regn, sa det ar nice. Ska snart grilla ocksa. Imorgon blir det att packa det sista, & sa ska jag traffa Joey for sista gangen, & saga hejda.....

I hate goodbyes! so fucking hate em..







what if....

har sitter jag i min ensamhet.. har varit pa bio ikvall med moster, & tittat pa Hancock, rolig film faktiskt! och jag har raknat ut att jag har sett 7 filmer sen jag kom hit, 4 pa bio och resten pa tv :) haha, har aldrig sett sa mycket filmer pa en manad.



Ikvall har jag av nagan konstig anledning haft en massa tankar i huvet, allt bara snurrar.. kanske borjar sla mig att jag aker hem om 3 dagar? allt snack om packning idag osv, en del av mig vill hem och en vill inte. Jag saknar inte eslov ett dugg, inte det minsta lilla! jag kan inte fa upp nagat i huvudet, eller okej en sak maste jag erkanna, GOLEX! Inte ens NEW YORKS pizzor tar golex, vilken tjockis jag ar!

Jag saknar mina underbara, inget annat, jag saknar inte dig och inte er. Jag onskar att alla nagan gang bara kunde hoppa ut ur cirkeln som gar i alla sma stader, jag kanner dock bara till den i eslov, men jag lovar er sa fort jag tagit studenten ska jag borja uppfylla mina drommar! Jag tanker inte bli nagan eslovbo, aldrig i hela mitt liv! jag ska bli det jag vill bli, och jag ska kampa for det. Jag skulle ocksa bara vilja aka ivag nu i ett ar och plugga , jag ar sjukt avundsjuk pa er som ska gora det, och sa javla glad for er skull samtidigt. Jag skulle absolut inte tackat nej till det just nu.

Men jag ska vara glad att jag varit pa andra sidan jordklotet i en manad, och jag ska ocksa vara glad for att jag inte har rokt pa en manad, jag kanner mig frashare! men det allra jobbigaste borjar nar jag kommer hem, onska mig lycka till! later som jag ar 50 ar och har rokt hela mitt liv, men 5 ar a rokning ar inte lite. & jst nu gor jag allt for att klara av att sluta, det har gatt super bra har, for er som undrar! Nar jag kommer hem blir det jobbigt.

Jag vill bara leva mitt liv, det liv jag vill ha. men jag har nastan tva ar kvar av skolan. Det gar snabbt, jag vet.

but.. what if.. everything could be different...
the thing is sometimes, different doesn't feel so different. ♥



USA, dag 29

hejsan :)

har ar klockan halv 3, Kom precis in fran parken, & vissa manniskor ar knas, jag fragar chris "what did that guy say to you" for jag sag hans blickar, sa klart, barn som barn dom berattar allt! haha, sa chris beratta sa klart allt han hade fragat honom, vilken knast! "is that ur mom" osvosv, kom & fraga mig istallet? for det hade varit exakt samma sak!

Antligen fredag och sista dagen jag passar chris, pa mandag aker jag hem! Ikvall blir de kina mat och bio :) muuums.


awesome night

vilken kvall & dag jag har haft, badat hos joey i kallt vatten dock, haha kollat pa pursuit of  happYness , traffat J's balla pappa ah. Riktigt harlig kvall ocksa.. mm.. hade jag kunnat stanna har 1 manad till, hade jag gjort det. Fast endast om Amy hade kommit hit och varit med mig tills dagen innan hon flyttar then i would be the happiest ever.

nu kanns det bara tyngre.. att jag aker hem pa mandag.. shit. I really never thought it would be like this, wicked.. but i had a awesome night, that i won't worget! ice cream, 20 questions osvosvossssssssssv.... mmmm, i like iiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.
sleep tight, & don't let the bugs bite.

when i know what i what, i get what i want.




USA, dag 28

tjooho, allt bra med er?

har ar allt super :) forutom att min mage lever sitt eget liv just nu! anyways, passar chris idag gick till parken vid ett, & var hemma vid halv 3, gud vad lange vi var dar idag! han leker, och jag sitter bara pa en bank och solar, lyssnar pa musik, laser min bok och smsar , later inte det bra anda? forutom att jag har brant mina ben som fan nu och armar! aj. Varmt somfan idag, kul att varmen kommer tillbaka nu nar jag snart ska hem! Far val snart borja packa ocksa, hur jag ska fa ner alla mina grejor det ar en bra fraga det! haha.

Senare idag blir de val att aka hem till J, och bada forhoppningsvis :) om vadret haller sig, skulle tydligen bli thunder storms nu i eftermiddag! annars blir de val bara chill, ja jag vet inte faktiskt. Pinsamt lage dar... men gud vad killar har ar annorlunda. Skulle vilja ta med mig J sa han kan lara alla i eslov en laxa haha ! =)

Jag saknar mina hunnnnies otroligt mycket. ♥




Movie

okej, jag har varit pa bio tva dagar i rad nu! sa tankte dra en liten kort sammanfattning om filmerna :)  btw.. kom hem fran bion for en liten stund sen. Jag & moster var dom enda i heeeeela bio salongen och trust me, bio salongerna ar inte som i sverige, dom har ratt nar som sager att ALLT ar stort i USA!





Pineapple Express.
Rolig film, you laugh A LOT! & det ar ganska torr humor
men har man det sa ar det inga problem. Filmen handlar om drugdealing
och vanskap skulle jag vilja saga iallfall.
♣♣♣




the sisterhood of the traveling pants 2.
okej, i loved this movie! iallafall ettan, denna var 2 timmar lang
och alldeles for lang trakig, men jag gillar tjejerna, de spelar sa javla bra!
& jag alskar vanskapen i filmen, dom staller ALLTID upp for varandra,
vad som an hander, och det beror i filmen!
♣♣♣




USA, dag 27


tjaaa,

Dagen har varit rolig :) var pa "tee off" korde gokart, spelade minigolf och laserdome! Roligt faktiskt, och det har varit otroligt varmt idag. Men jag kanner att jag inte har nagan farg alls, maste borja sola alltsa, vill inte vara vit :O haha. Efter det akte vi till walmart, kopte lite valbehovda grejor, & nu ar jag "hemma" har varit ute med rooooxy, ni ikvall. Skit harligt vader, jag har lust att stta ute heeela kvallen med J och bara snackasnackasnacka! det hade varit skont, men ska pa bio nu snart med moster, kolla pa sisterhood of the traveling pants 2 , woho har langtat efter att se den lange nu!

Jag kan inte fatta att jag ar hemma om 6 dagar, helt ofattbart. Fan vad tiden har gatt snabbt, men anda kanns det som att jag varit har i en evighet... shit, antligen ska jag traffa mina alsklingar!!!  ♥ & har ar tva bilder pa mig fran idag :) Nu snart ska vi aka, ciaaao...








updaaaaaaate

Passade inte chris speciellt mycket idag, gick till lekplatsen en stund iallfall, sen blev det stress stress stress! kvart i 5 kom J, och filmen borja tio i 5, snacka om INTE mycket tid!!! sa vi korde dit,  var dar lite over 5 lite too late till filmen, men it doesnt really matter, we watched the movie, and it was a lot of fun, but at the end it was kind of messed up, but it sure was a great movie, for mycket "fucking och fuck" och sana ord, haha riktigt mkt... Efter filmen akte vi till Kohl's traffa i-dont-remember-his-name  & i-dont-remember-her-hame, haha. Roliga manniskor verkligen :) fan vad allt ar soooo not sweden, and i love it. Men jag aker hem om en vecka, oohh....

fuckit, imorgon blir de en rolig dag i think :)

USA, dag 26

dag 26.. herregud, kanns som en javla evighet ju! & jag kan inte fatta att jag ar hemma om en vecka, wow... & annu mer ofattbart att skolan borjar pa torsdag nasta vecka..

Klockan ar 10 har, passar chris idag! till halv 3 som vanligt sen klockan 3 har jag tid hos jessica, & sen vet jag inte vilken tid det blir med J, mmm..  jag vill att det ska bli nuuuuu. Resten av veckan, eller iallafall till fredag sa ser val allt ganska likadant ut, passar chris.. vet ine vad vi ska gora efter pga att vadret suger riktigt mycket, regnar och stormigt. Paaalla

Nagra bilder fran New York.









endast nagra bilder, av brooklyn bridge, rockafella center och times square!
ciao ♥

USA, dag 25

Godkvall, klockan ar 9.14 PM har.

Passat Chris en stund idag :) Inte mycket alls dock, har regnat nastan hela dagen, Mindre kul! Akte sedan till chirs karate, mmm traffa J , & imorgon ska vi pa bio! ska forhoppnigsvis se pineapple express, den verkar vara rolig iallfall haha =)  Ska vaxa ogon brynen igen imorgon, sista gangen innan jag drar hem.

hihi, oh han ar sa sooooot! fucking sweet, varfor finns de inte sana i eslov?
wish me good luck, or something.

Nu ska jag ata Ben&Jerrys och chillaaa :D ♥
btw, bilder fran New York finns pa bilddagboken, ni som ar medlemmar kan kolla :) bilderna kommer nog pp har lite senare ocksa.

Coyote Ugly

Min absoluta favorit film! jag har sett den ungefar 30 ganger,
och jag trottnar ALDRIG!!! Har ar iallfall mina tva favorit scener :)










Karlek till denna filmen.

USA, dag 24

Godkvall!

Har precis kollat klart pa min favvoo film, ni som kanner mig vet vilken det ar :) Var hemma fran New York vid 8 ungefar, 5 och en halv timmes bil resa hem, laang tid! javla storm och ovader sa fort man kommer upp i norr, nere i NY var det underbart vader! och new york ar ALLTID underbart, I LOVE IT !!! Bilder kommer upp imorgon :) I think. & jag bara gillar hur manniskor ar har! de ar rakt pa sak, och sager vad de tycker rakt ut :O utan att man ens kanner dom, speciellt killar! jag tycker det ar sa javla harligt, och sooo NOT eslov, jag hatar eslov har jag kommit pa.

Men inga negativa tankar nu, (: btw, jag ar hemma om 9 dagar.. kanns weiiird, borjar kanna mig hemma har nu ju.....

USA, dag 23 - New York

Godmorgon :) tidig morgon, klockan ar 8 i underbara new yooork.

Jag kunde visst uppdattera har ifran anda :) dom vi ar hos har inget internet, men jag snor internet fran nagan annan (aja baja) haha, Har precis atit frukost, det ar riktigt fint vader ute, klar bla himmel! Ska snart hoppa in i duschen, sen vid 10 aker vi metron in till Manhattan.. , Ikvall ska vi ut och ata pa restaurang! & Imorgon aker vi "hem igen :)

nej nu maste jag ga, har lite brottom! Pussss


USA, dag 22

Aker till New York om ungefar 2 timmar, tar 4 timmar att kora upp dit, forhoppningsvis ar vi framme vid 7 ikvall, amerikansk tid. Imorgon aker vi in tidigt, tidigt till manhattan. Har i New Hampshire varnar dom for oversvammningar & storm, och heavy rain falls, tur vi ska aka!

Har inte gjort ett skit idag, packat lite, ytterst lite kommer ju hem sondag kvall igen! Nej nu ska jag titta pa americas next top model, hors pa sondag kvall eller mandag :) take care , so long bellos






Lek dag ...

Lek dag idag verkligen, forst med Chris nastan hela dagen sen nar moster kom hem akte vi forst till karaten, haha omg so embarassing, jag kande mig riktigt javla ut tittad, tack vare en viss joey haha. Nar v kom hem skulle vi aka och bowla egentligen men det var fullt fram till 21:00 och chris har laggdags sa, sa icke att vi skulle vanta i 2 timmar, sa vi stack till Chuckee Cheese's istallet, sant spel rum for barn, & nagra grejor for mig med, typ inte mycket haha. Men jag "lekte" anda, sjukt roligt.

Aker till New York imorgon :) sa blir borta hela helgen, ar hemma igen sondag kvall! Ar framme i new york queens imorgon kvall i think sen pa lordag aker jag o moster in till manhattan! vi hord pa mandag, da ska jag traffa en sot sak ocksa, see ya. xoxo ♥


USA, dag 21

Heey,

Klockan ar ungefar tjugo over ett var precis ute med hunden och chris, denna dagen har som tur gatt battre an dagen igar.. eller ja an sa lange! hoppas han har lart sig en liten laxa, och jag ska inte vara sa snall langre har jag bestamt, har antligen markt att jag verkligen ar for snall, och man forlorar pa det som fan.. jag ska vara hardare! lilla jag...
haha vi lekte innan, de va skit kul! lange sen jag "lekte" kande mig som 10 igen, ganska harligt. Man tar pa sig sana drakter och glasogon och skjuter haha, lite roligt, Nu ska vi spela spel :)

Senare ska han pa Karate, hope to see J there, annars blir det pa mandag! ooh, det ar lang tid. " i can't wait to meet you " gimmie a call later.. varfor ar man sa nervos att prata ett annat sprak nar man vet om att man kan det? i dont know why.


nej nu ska vi spela spel.. PUSS vanner

facial + taco bell + dunkin' donuts

Godkvall!


Dagen har varit knas... jag har varit pa daligt humor, och verkar som alla i detta huset har markt det.. vet inte om det ar positivt eller negativt. Har gjort min facial nu.. var mest obehagligt gjorde inte sa ont. Efter at blev det Taco Bell och dunkin' donuts, & nu sitter jag har och segar... & hoppas pa att han ar dar imorgn och allt gar bra.





words right out of my mouth

I know it's hard on a rainy day
you want to shut the world out and just be left alone
but don't run out on your faith

it's so easy to get lost inside
a problem that seems so big at the time
it's like a river thats so wide
it swallows you whole
while you siting 'round thinking 'bout what you can't change
and worrying about all the wrong things
time's flying by
moving so fast
you better make it count 'cause you cant get it back.

USA, dag 20

Shit.. jag har redan varit har i 20 dagar.

Denna dagen har an sa lange bara gatt at HELVETE! & jag kanner mig sjukt patetiskt, for det kanns som en 6 aring passar mig, och jag passar inte han. Jag ar inte stark, nej det ar jag inte. & allt brister ganska latt for mig, speciellt nar jag blir arg, fyfan. & Det ar vad det har gjort idag.

Pratade med mamma, hon fixar allt! fick mig att le direkt. Jag alskar dig. ♥

och vadret gor inte saken mycket battre, vadret ar precis som mitt humor idag! KALLT REGNIGT OCH DYSTERT....

pics, USA











Bilder finns pa bdb ocksa :)

USA, dag 19

it feels like i'm running out of time.


"Ledig" idag, A var hemma hela dagen, sa jag behovde inte ta hand om chris, gick endast till parken med honom, satt dar ett bra tag, ganska skont anda! bara studera manniskor och tanka och lyssna pa musik, doesn't it sound great? Jag ar nervos infor imorgon, hoppas att det blir andring pa det jag ska gora, ansiktet.. vet dock inte om de blir en stor.. men aja, inte mer om det hihi.

Akte till stranden nar moster kom hem , hampton beach. Inte sa fint vader, det var kallt, men det blev anda nice sen! sen gick vi till en spel hall, det ar typ ett "semester stalle" dar vid stranden, skit snyggt! kanns som man ar i ett varmt vackert land. Jag "lekte" inte sa mycket, korde lite nascar! haha. jag e fan grym pa att kora!

Imorgon.. ar det onsdag! sen.. ar det torsdag, hihi. Da ska jag traffa Joey! (A)

Bilder fran idag kommer inom kort, om nagan dag! hoppas allt ar bra hemma i sverige, jag saknar mina alsklingar so much, skont att fa hora era roster idag. (v Ska snart sova, ar inte trott menmen..  xoxo



USA, dag 18

En helt ordinary day, samma rutiner fran 9.00 - 14.30 mandag till fredag som vanligt nar jag ar har, Jag har bara 2 veckor kvar har, exakt tva veckor idag.

Har varit pa Chris karate idag ocksa, ooh J var dar idag .. jag vill bara ga och gomma mig eller jag vet inte, bara do nar jag ser honom, allt i mina tankar bara forsvinner och jag ser bara honom? omg.. vilket snack,  hur kan man ens kanna sa? nar man "traffat, sett" nagan nagra ganger.. eller tva ganger. Shit, kanslan ar bade harlig och riktigt jobbig, kommer val aldrig se manniskan igen.. men forsta gangen.... ahh nej ska inte prata bullshit mer!  Jag ska fixa det.

Pa ett satt vill jag hem, for att jag saknar alla dar hemma! & jag vill ha nagan att prata med, kanna den tryggheten for det gor jag inte har, Men pa ett annat satt vill jag verkligen inte hem, har verkligen inte tankt pa NAGAT nar jag varit har, och hur ofta far man det sa lyxigt nar man ar hemma? HAHA, aldrig!!! det ar nog det skonaste och basta som finns, att inte tanka pa naganting.. men jag vet att sa fort jag kommer hem sa borjar allt igen, och jag orkar verkligen inte det.  Jag har 2 ar kvar, 2 AR! sen sticker jag, believe me.




SHOES



Steve Madden - Madden Girl skorna.
Lyckas inte fa in bilderna i datorn fran kameran,
sa jag tog bilder fran internet, ska forsoka igen idag.


(Inte mina fotter!)



Ett par andra skor, som jag personligen tycker ar
mycket snyggare i verkligheten!


Sitter nu och vantar pa att en Fed-Ex bil ska komma, sa jag kan ta emot ett paket och skriva under, aah! har sitter jag i pyjamas! sen blir de duschen, passar chris till 3. Vi drar val till lekplatsen och sa sen ocksa :)
ciaao

USA, dag 17

2 hela veckor kvar har!!

Restaruangen igar var mys :) skit coolt stalle med otroligt duktiga servitriser, mindre bra att de inte fragar om leg nar det ar 21 ars grans pa sprit i USA, men skit duktiga annars! riktigt bra service. Efter at akte vi till Target, gick lite ingen av oss ville hem.. Nar vi gatt lite i target akte vi in till sjalva "stan" i Manchester, aldrig varit dar men det var nice, det ar det Adam Sandler kallar "Manchvegas", helt ok stan ar inte lika skeptisk till "sma staderna" langre.

Regnar idag, valdigt mycket. Ska snart ivag med moster tll en affar med massa kramer, riktigt "goda" dofter, mmm.. Skorna osv, kommer forhoppningsvis upp imorgon :)

Kollade pa the sisterhood of the traveling pants igar, ettan! ska ga pa premiaren av 2:an nasta vecka! och moster hade inte sett ettan sa de va lika bra och se den, lite kul att vi bada satt och grat, hon ar anda 22 ar aldre an mig eller nagat, hahah funny :)

Nej, nu ska vi aka! hors sen. ♥

USA, dag 16

tjolahopp.

Gick upp vid halv tio idag, somna inte sa sent igar heller, drack nagra ol och det blev jag fan trott av hahaha. Idag akte jag och moster till the mall". Kopte ett par riktigt snygga Steve Madden gladiator sandaler, typ sana jag letat efter, sjuukt snygga! Mmmm... ska visa dom nagan gang i veckan. Kopte lite sma grejor ocksa, en ny bikini ocksa :)

Ska snart ut & ata pa restaurang, for mosters man fyller ar!

hors sen, xoo


Starbucks

mmmmmm... starbucks kaffe ar riktigt gott! fyfan vad gott, fast dyrt, darfor de haller pa att ga i konkurs, drack en liten vanilla bean iskaffe med gradde, muuuums!!! Skulle hyra filmen idag, men nehe icke inne idag hellee. Utlanad! Grillar nu, lite sent men ja.

fan, jag har lite hem langtan eller jag vet inte? kanner mig riktigt deprimerad, ar det for jag har fel vecka kanske.. haha tooooo much info , sorry.

men fan, vad jag saknar dig.
men varfor ? AHHH.

Nej, nu ska jag dricka beer med alex hela kvallen!
CIAO

mmmmm

Ja, jag har slutat roka. Men idag ar det KATASTROF, ah ......




jag ar riktigt javla rok sugen, men icke ... aldrig me, forhoppningsvis.

USA, dag 15

Klockan ar snart halv 11, jag ska snart ge chris some snack, sen hjalpa han med att skriva och lasa. Dagen igar var lugnt, madde skit! fel vecka. Akte och handlade bara , skit stor gronsaks och frukt marknad, sen target bara. Kopte tva trojor ocksa :)

Idag ar det fredag, woho! btw har lagt in nya bilder pa bilddagboken, inte manga dock! men lite, fran tivolit. Passar chris till halv 3, ikvall ska vi hyra filmen som vi sagt nu i tio ar, "the sisterhood of the traveling pants 1" systrar i jeans med andra ord, har redan sett den, men vi ska pa premiaren av 2an nasta vecka, sa moster vill se ettan :) jag med iofs haha. Har inte sadar mycket att saga, I helgen blir det stranden om de ar fint vader, hoppas jag :) Ska ga och kolla till chris nu.

xoxoooooo

can't hold us down

RSS 2.0