Villanova

hi, okej i know. Jag har inte orkat blogga, tar för lång tid för mitt internet e segt som fan här nere i cheries basement haha. Kan inte fatta att vi redan har varit här i en vecka & att vi åker hem på söndag, fast å andra sidan känns det som vi varit här skit länge, med tanke på att vi hunnit med new york också, helt underbart. dagarna har bestått av shopping , & starbucks, Ungefär :) Igår va vi och åt på California Pizza nånting.... jag åt världens godaste pizza, med AVOCADO på, i loooooooove avocado. Annorlunda men gott! & Idag har va varit i philadelphia hela dagen, massa sightseeing och lite shopping och lunch på hardrock cafè mmmums.

& sen har vi lagat mat och bakat kladdkaka, & nu ikväll mötte vi upp några av cheries vänner på starbucks, & bara sat och chilla. Imorgon är det Halloween och vi ska på fest hos en av tjejerna, jag ska tydligen (?) va Snövit,  det var så jävla svårt, sen kom vi på det på nåt sätt, weird.. för att jag är rödhårig nu as you.... may not know.

hm.. kommer inte på så mycket mer & berätta, ser mest fram emot helgen faktiskt :)



Min underbara pizza!

 

 

philly

cherie på hotellet i nyc


how can you not love New York?

NYC var helt underbart, jag älskar den staden, kommer aldrig sluta älska den! om ni vill veta allt, så läs cheries blogg (jag orkar inte berätta allt just nu) är trött som fan, men vi bodde iaf på ett jätte fint hotell, helt klart värt den natten, vi stannade bara en natt =) gud, alla människorna är så underbara. den staden sover verkligen aldrig. & idag så blev de massa shopping och gossip girl tittande. Imorgon ska jag o L fixa våra naglar =) sen blir de väl mer shopping, we'll see.


nej ill tell u more later, måste sova ciaoo♥






don't let it go to your head

Torsdag, har packat hela morgonen, har inte hunnit tidigare i veckan så gör allt idag! åker ju inatt, eller ja åker hem ifrån i natt planet går inte för än halv tio imorgon bitti! Guud vad jag hatar att packa så jävla jobbigt, jag vet inte vad jag ska ha med mig alls, men börjar väl få någorlunda koll på det nu. Ska färga håret idag också.. Blev Mahogny, hade alltid den färgen innan, kände för att jag kanske ska ändra mitt hår lite nu, lite små rött/lila skadar inte nu till höst/vintern!

okej det viktigaste är iaf nerpackat, Kamera, pengar, biljetter & Pass! it's all dooone. Är nog klar snart, härligt ! bara massa små saker kvar, små sakerna e jobbigast, jaja. Igår var jag & linnea i lund hela eftermiddagen, handlade lite grejor. Jag bytte min skor, och köpte en adidas tröja, Kunde inte hålla mig haha! my account is empty! Sen köpte vi en jääävla massa tidningar och choklad, cherie watch out. Gick in på Italia och sa hejdå :)

Nej nu ska jag göra nåt så tiden går lite snabbare, Längtar till imorgon :)
ciaooo




let him know that you know best

söndag, heliga söndagar?! är så sjukt trött, Jobbade i fredags kväll och hela dagen igår, Lunchen va sjukt jobbig i restaurangen, sprang som en idiot. Även om det gick skit bra, absolut inga problem. Men inte en enda lugn stund på 5 timmar,  Jobbade kvällen i pizzerian med livia och nilly, vi hade verkligen inte alls mkt o göra, lördagar blir bara lugnare o lugnare, så jag o livia stängde o va klara vid elva, sjukt nice eller? medans restaurangen hade massor kvar..  skön kväll. Blev biljarden, & där efter hercules. Tog taxi hem själv vid halv 5 eller va klockan va, var så nära på o somna i bilen haha! sov till 2 idag, välbehövt. Men känner mig fortfarande inte utvilad.

Måste börja kolla vad jag ska ha med mig till usa , vilka kläder, hur mycket kläder? knappt ngt gissar jag på, vill handla massor där borta ! Kan inte fatta att vi åker på fredag , så sjukt snabbt tiden har gått. & att träffa cherie igen! åh vad jag längtar :)

p.s jag ramla i trappan igår på jobb, bara två steg ner eller något, & nu kan jag knappt gå, mitt vänstra ben gör så jävla ont, den trappan är riktigt farlig.

Nu blirre duschen, ciao ♥



Ascolta il tuo cuore

- Lyssna till ditt hjärta



kan inte sluta lyssna.
en riktgit vacker Italiensk låt.
Med världens underbaraste text!!!

can't hold us down

Helgen har varit riktigt nice :) I fredags blev de mat & dricka hemma hos mig med tjejerna, sen stack jag ardita & bob till veloute, de var inte så jätte livat där.. så bestämde oss för o sticka till lund men ändra oss, så blev chill på b2 bara. Sen åkte vi hem =) Igår var jag super trött och stack iväg till jobbet, en riktigt lugn kväll. Efter jobb fick jag en massa presenter, tacktacktack. Helt underbara!!!! men de va för mkt o för stort så jag kunde inte ta med mig det hem igår, haha. Efter det stack vi till Hercules iaf. Blev lite.. champange , super trevligt iaf.

Idag har jag fyra prov att plugga till som jag har nästa vecka och jag har inte öppnat en enda bok, ångest ! så jag ska äta mc donalds till frukost först, sen plugg hela jävla dagen. Jag orkar inte! Måste hämta min cykel hos bob också, ciaaaaaao ♥



carl, marcello & rasmus

vince, livia & malin

 

min tattoo. gjord 9/10

 


i fredags :)

 

 


I need you with me

såja, nu är skolan över för denna veckan, fan va skönt! om exakt 2 veckor är det usa, jag är så jävla taggad! & glaaad för & komma bort härifrån och träffa cheeess. Iallafall, min födelsedag var underbar. Massa gratulationer osv, & middagen med Livia och Linnèa var jätte trevlig, Drack massa vin, & jag drack äntligen LAGLIGT haha. Åt tre rätters, Hummer till förrätt, Oxfilè till varmrätt och jag åt en chokladmousse till efterrätt. & väääärldens godaste italienska dessert vin til desserten, Moscato! älskar det.

& igår hade vi äntligen vår Projekt-kväll i skolan, allt gick mycket bättre än förväntat, flöt till och med på lite för snabbt, men allt gick bra, maten blev bra och gästerna va nöjda, det är ju trots allt huvudsaken =) så nu ska vi bara få ihop våra 100 timmar, är nog inte ens uppe i 50 så de blir lite svårt menmen. Måste plugga psykologi nu, har prov på det på måndag och det är svååårt! & göra min Italienska läxa, ah.

& ikväääll ska jag och tjejerna fira mig :) Ska först käka o dricka lite hemma hos mig, sen drar vi till grappa och tar en fördrink eller något, sen till Veloutè =) blir nog roligt, länge sen jag träffa mina älsklingar. Imorgon är det jobb som gäller, på kvällen. Sen efter jobb ska vi fira mig med jobbet, blir väl biljarden och hercules som vanligt, haha vi får se , you never know!




Projekt kvällen igår.


Köket!

Jag på klassfotot =)



Hela HR =) A+B


It's not over

jag är määääätt! har firat mig lite smått här hemma, fyller ju inte år för än imorgon men ingen av oss i familjen kan imorgon så de fick bli idag :) har ätit friterade räkor och kyckling med nudlar, som jag o mamma gjort =) är mätt som fan, Ja för imorgon fyller jag 18! Riktigt härligt. Ska ut & käka på Vin&Deli med Linnèa och Livia, tanya va tvungen & jobba :( men vi ska ut på lördag ändå så de blir niiice. Fick tusen spänn av morfar, där va min tattoo betald, nice =) & en kamera av pappa o mamma, Canon IXUS 9515 en ROSA! det är nog de bästa, skit snygg haha! Nu ska jag plugga, har prov imorgon i servering, ska kunna alla frankrikes vin slott osvosv, skit svårt. Går nog inte lika bra på detta provet som barteknik provet, too bad!

Talk too you later, ciao



oldie från 08.


remembering sunday

boho, seg söndag. & jag är riktigt sliten. I helgen har de bara varit jobb som vanligt. Hade inte alls mkt o göra igår, skit kass försäljning. Definitivt mer i fredags iaf. Efter jobb stack jag & tanya till MAX! Den hamburgaren satt riktigt fint, skippade personalmaten på jobb, bra val tycker jag , right tanya? Idag har jag pluggat lite religion, etik & moral, helt okej faktiskt. Har lite italienska o plugga & även alla frankrikes slott till på onsdag, svåååååååårt!

okej, på onsdag så fyller jag 18 hela år, finally. Ska ut & äta med Linnèa , Tanya & Livia =) massa mys. Fredag blir de firande & utgång med mina älskade tjejer. & på lördag är det ännu mera utgång, fast med jobbet ;) Det blir en full helg.. haha.. "full helg" .. fan va kass jag är. ingen fatta säkert.

Nej, nu ska jag ut & köra med pappa, ciao

RSS 2.0