Malloooorca!

Åker till Mallorca, Magaluf imorgon. Är hemma igen om vecka. Talk too you laters alligators ;)
berättar allt när jag är hemma igen, ciao ciao

-

hoping to find myself someday

Hana Pestle - Need



Är helt tagen av denna låten!
& den kan bli soundtracket
till Twilight - New Moon filmen :)


it comes and goes in waves

Onsdag, Lill lördag. Får se hur mycket det blir att göra på jobb idag hoppas på att sluta tidigt idag faktiskt. men har alltid oturen att de blir mycket när jag vill hem som mest! Har fortfarande inte kommit nån stans med packningen, vet inte var jag ska börja. Det var inte ens länge sen jag packa, bara två månader sen. Har redan varit utomlands tre gånger detta året med denna resan nu, & jag hoppas på en resa till, Det blir nog USA i höst :)

nej nu ska jag fixa mig lite, & sedan iväg till stan för fika med jasmine!
talk to you later alligators

i'm fighting this

ett tag sen jag skrev nu ju, Midsommar var helt underbart :) God mat, trevligt sällskap & lekar  och allt det där, hade verkligen super trevligt! Dagen efter var mindre rolig, med tanke på att jag aldrig dricker stark sprit för jag mår icke bra av det, blev en del shots & huvudvärken kändes dagen efter, fick en liten reminder, INGEN stark sprit! I lördes, igår då gick jag och cherie till linnea, gick och handla mat. Sen drack vi lite Asti som "för drink" & kedjerökte. Sen körde vi igång med maten, en flaska rosè till det. & sen satt vi på Linnèas balkong och hade det mysigt med två flaskor vitt. & gräddkriget ska vi ju inte prata om!

Idag har jag övningskört massor med pappa, gick super bra! Fick parkerade idag också, gick super. & Parkera en massa, konstigt nog är jag bra på att parkera från vänster men aldrig från höger, det funkar inte bara. Varför blir det så? haha weird shit!I Ikväll cykla jag till Antonel som fyllde 21 år, blev lite dricka och kort spel. Mysigt.

Imorgon ska jag packa lite inför lördag eftersom jag antagligen inte kommer ha tid till det resten av veckan, så måste kolla igenom lite sommarkläder, usch. Fattar inte att vi åker till Mallorca på lördag!!!! Sen imorgon är det möte med jobb halv 4, får se om det blir jobb sen, I'm not sure. We'll see.

Nu är jag sugen på en film, sen sooova.
Good night, and don't let the bugs bite



Hos Linnèa.


Rosè


hm.....


Emily & jag innan midsommar.


en skön bild från midsommar.


singing.


funny pic på cherie.


& det sluta som det gjorde ;)

over the edge

Då var det helg , stack in till lund innan jobbet med cherie igår, köpte en jätte söt rosa top och jeans leggings! Jobbade bara 3 timmar igår, känns lönt? fanns inte mycket & göra, så tog tåget till lilla eslöv igen. Cyklade hem till bobsan där mia också var, vi åkte till mc donalds & handla mat,  mmmm gott. Sen blev det bara mys, var hemma redan vid 11. Nu ska jag städa lite, sen kommer emily hit så går vi tsm hem till sandy där vi ska fira midsommar idag :)


Trevlig midsommar älsklingar

panik

Ännu en kväll avslutad på jobb, riktigt härlig kväll. Hade helt underbaraa gäster. Sånt gör en faktiskt glad, komplimanger från helt okända människor, en riktig ego boost. Har varit på riktigt bra humör hela kvällen också, antar att mina gäster fick känna av det :) men så klart ska mitt humör bli kasst så fort jag sätter mig här, pallar inte att jag bryr mig så jävla mycket, palla bry sig? varför gör man det ändå? Har riktig ångest nu inför nästa vecka, allt känns bara så konstigt. Jag vill inte...

Jobbar imorgon också, sen har vi stängt hela helgen så då är man ledig :) Blir midsommar hemma hos sandy, & förhoppnigsvis nåt roligt med jobbet på lördag, vi får se! annars blir de jag cherie & linnèa, lika roligt det. Nu ska jag lägga mig o se på någon feel-good-film får se vilken det blir, men jag behöver det.

puss, godnatt ♥

weird shit

känner bara att jag inte orkar med någon just nu, på nåt sätt känner jag mig riktigt positiv till att jobba, jag bara älskar det har jag kommit på, man mår riktigt bra när man jobbar, eller ja jag mår iaf bra när jag jobbar! kan bero på att man har bra människor runt omkring sig, även om alla dagar inte alltid kan va bra. Men är nere i en riktig svacka nu, & jag orkar inte med ett skit, Har ångest inför nästa vecka, hur ska jag hinna allt? Hur ska det gå i en vecka? jag har tusen frågor, men inga svar alls. Ska lägga mig nu, & längta tills imorgon kväll när jag jobbar igen. How pathetic am i?

nej, blir film nu.
vet att mina inlägg bara är tråkiga nu,
men ibland behöver man skriva av sig lite
för sin egen skull, & inte nån annans :)

ciao ♥



skål!

when will this heartache be over?

Kom hem för ungefär en timme sen från jobb, en helt okej kväll! var lite överallt. Jobbar kväll nu ända fram till torsdag sen har vi stängt, woho :) hm.. har inte så mkt att säga. Längtar mest till helgen och hoppas på riktigt fint väder. Annars är jag riktigt trött på allt, vill bara stänga av hjärnan ett tag, får panik på att jag tänker så mycket som jag gör, måste sluta anylysera! man mår bara skit av det, jag hatar detta! jag hatar att det blev som det blev, vill bara att allt ska va bra. & en sak jag hatat det är när folk säger saker de inte menar, man säger inte en sak som är viktig för den andra personen, & sen har man inte ens menat det? det sårar mig sjukt mycket, en av de värsta saker jag vet! allt är bara buuullshit. Nu blev jag irriterad också, haha. Nej får försöka sova även om jag vet att det inte kommer gå så bra, Vad är det som gäller då? Twilight ;)



we can start a new phase

Är sjukt trött men kan inte sova, har druckit alldeles för många kaffe koppar idag! Har varit en mysig söndag :) Övningskörde till antonel tidigare idag, börjar bli grym på att köra går riktigt bra nu och jag är ganska stolt över mig själv! Iallafall, så grillade vi, Chicken ribs, lök och tomater. Med potatis sallad, vanlig sallad och vitlöksbröd sinnes sjukt gott :) Sen blev de kaffe och grillade marshmallows, Tittade sen på filmen "the uninvited" riktigt sjukt film, man fattar ingenting i början, man förstår inte alls för än på absolut slutet av filmen, riktigt SJUK film men bra ändå.

Denna veckan är det jobb somfan. om det är fint väder och vad jag har förstått så ska det vara fint väder hela veckan?! Jobbar måndag - torsdag, vi har stängt fredag- söndag, vilket är skönt :) Blev 13 timmars jobb igår, Fick ta pizzerian själv på lunchen det gick riktigt bra och det var hur skönt som helst, :) Jag & cherie på kvällen i la pizzeria.

nej, tv nu sen sova. ciao ♥


without a reason

Då börjar mitt absolut sista sommarlov idag, med REGN! hatar detta vädret, man blir helt deppig och har ingen ork för något, det är så jävla tråkigt. Fick betygen idag, & sen vandra vi vidare till Aulan för avslutning. Är nöjd med mina betyg, tycker bara att jag kunde fått nåt mvg iaf, men det är ju upp till mig :) 6 VG:n ett IG och resten G nöjer jag mig med :) Nästa år ska jag ha några MVG:n, minst 2 iallafall, och INGA IG:n , det är mitt mål :) wish me luck.

Får se vad kvällen bjuder på idag, Blir kanske lite mys hos malin med lite tjejer, lite öl och mys bara. Jobbar hela dagen imorgon så ska upp tidigt så blir nog inte så sent idag. & om 2 veckor åker vi till mallorca, till väääärmen. Gud jag längtar!

nej nu ska jag äta tacos & dricka lite vin.
ciao ciao



broken tree

fan vad jag hatar tandläkaren alltså.. har varit hos tandläkaren två dagar i rad nu. Slipper det ett tag, tack gode gud! Är bedövad på 3 ställen i munnen just nu, inklusive min tunga så jag kan knappt prata. Jag hoppas verkligen att det gått över till jobb, om några timmar. Brukar ta minst 3 timmar tills det går över så jag får hoppas!

Imorgon börjar mitt sista sommarlov, helt sjuuukt. Tiden bara flyger iväg hela tiden. Om två veckor åker vi till mallorca! ååh, värme! blir trött på detta sverige vädret så jävla kasst.  Annars är väl allt ok, känns bara konstigt att allt blivit så konstigt, men jag är glad för din skull. Även om jag är lite besviken.. ah, ska inte gå in på detaljer.

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan & vila och hoppas på att bedövningen försvinner inom kort.

ciao ♥

you're like my own personal brand of heroin

Tisdag, & jag har sovit ut idag. Börjar bli sjuk så det känns mindre bra. Förkyld och ont i halsen, inte roligt alls. Som sagt har man absolut inte tid för att va & va sjuk nu för tiden, finns för mycket annat & göra. Ska dricka c vitamin o äta massor av hals tabletter!!!! Imorgon och på torsdag storstädar vi bara i köket. På fredag är det skolavslutning, kan inte fatta att jag ska gå sista året på gymnasiet, sista året i hela skolgången, fan va tiden har gått snabbt, helt sjukt.

Måste städa lite nu, sen tar jag tåget vid 3 och möter upp Linnèa, sen drar vi till jobb. Så nej, nu ska jag gå och fortsätta med städandet & sen duschen, ciao ciao ♥




jag på tjejernas student

vivere

tja, jag vet att jag är seg på att uppdattera, har inte orkat bara. Har inte så jätte jätte mycket intressant att berätta heller.

I torsdags tog mina flickor studenten iaf :) & Dessutom kom Amy och hälsa på som en överraskning, jag visste om det men ingen annan hade någon aning om det alls, så det blev lyckat :) Amy, jag mia & bob började kvällen hos bob, Käkade lite pasta fixade oss och shotade tequila rose och drack öl, Mysigt. Sedan gick vi till berga och väntade på att studenterna skulle släppas ut, allt var riktigt bra. Det enda som sög var vädret! Åkte ner till Trollsjön, vi fixade snabbt deras bil de skulle åka i, pyntade med massa balonger och allt möjligt. Sedan blev det roddes & emilys student först. Var där ett tag, & sen skynda jag mig som fan till Sandy, jag började för festa, de andra hade ju redan börjat. Sedan åkte vi med E till Jägers, hade riktigt roligt , trodde aldrig detr skulle gå på jägers men efter många shots, vin & cider så gick det bra. Tack tjejer för en riktigt kul kväll.

Nu väntar jag bara på att få de bästa bilderna från bob, Annars har jag bara jobbar hela helgen. Ska snart fika med tjejerna, jobbar imorgon, på torsdag & på lördag så inte så mkt denna veckan :) skolavslutning på fredag så sen sätter mitt sommarjobbande igång. "wooho"

ciaaaaaao



you're making me so confused..

är så himla trött, helt slut. Kvällen igår var riktigt riktigt rolig . Är hemma från jobbet nu och ska sova, berättar väl förhoppnigsvis mer imorgon om gårdagen, sängen nuuuuuuuuu. GODNATT

my feet hurts

puuha, vilken dag på jobbet. Eller det kändes som mycket iaf. Skulle då först haft sidan i restaurangen, men de blev kris kaos i pizzerian, så var tvungen o hjälpa linnea, har nog aldrig sagt nej till så många människor som idag. Hade vi haft öppet inne hade vi haft fullt  både inne och ute, katastrooof. Men de gick skit bra, inga problem. Stängde köket lite tidigare, Skulle ha Vin provning :) Testade 4 av våra röda viner och två vita. Åt antipasto & det var jätte trevligt :) Som vanligt med Italia.

Är så sjukt trött, och har ont överallt. Får ångest över att jag inte varit i skolan, samtidigt är det mitt eget fel. Borde inte tacka ja till så mycket jobb, men jag hatar att säga nej. Det är svårt. Denna vecka jobbar jag onsdag, fredag lördag & söndag. Skönt att det bara är köket onsdag torsdag & fredag iaf,  stor stäääääääädning! woooho.

nä, tänkte sätta på twilight, as usual. Sweet dreams ♥



Eslöv rocks - tanya saknas!!


Twlight - New moon , trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


åh guuuud! så mycket jag längtar alltså.

losing you

Är helt slut.. Blev en jobbe helg ändå, åkte in till jobbet igår kväll. Inte så värst mkt att göra, de va ok :) & så blev det hela dagen idag, 10 timmar. Med 5 timmar sömn, Tog sista tåget till eslöv igår, efter 2 glas vin på jobb, fick linnea en ide haha. cherie jag linnea o tanya satte oss på linneas balkong & drack en flaska Asti och en flaska vitt. Riktigt mysigt, och riktigt stört med tanke på att vi alla hade panna idag, Jag & C vandra hem vid 4 imorse, då det var ljust igen. Twilight på , sen decka dirr.  & skola imorgon, jag orkar verkligen inte. Har mått bra än så länge, men just nu i denna minuten känner jag att jag bara vill släppa allt, fan vad kasst det känns...

nej, film nu. godnatt ciao ♥

RSS 2.0