"All the single ladies"

 

jag skrattar ihjäl mig!
så jävla gulligt!


i'm still alive

Jag är så trött, Helgen har varit jätte bra :) Jobb i fredags, massor att göra. Men det var ganska så roligt ändå, om man räknar bort alla nonchalanta (stavning?) gäster. Drack lite vin efter jobb & stack till biljarden, & sen körde vince hem mig. Jobb igår kväll igen, hemma gjorde jag inte ett skit, verkligen! Helt slut. Jobb igår var bara sjukt segt, Jag & Linnea hade ingenting o göra nästan, vid 7 tiden hade vi litelite grann, efter halv 8 ungefär, så bara stod vi där, helt sinnes! Med tanke på vår försäljning som var sjuukt bra. Haha vi är väl grymma, that's it! Efter jobb stack vi till biljarden igen. så jävla trött, hade jag blundat o lutat mig mot något hade jag somnat direkt, sååå trött var jag! men vet inte vad som hände, hamnade ändå på hercules, & va där tills de stängde. Sen natta maaaat! & taxi hem med linnea, en riktigt trevlig kväll :) Är trött som fan nu, o ska snart lägga mig o sova lite till sen ska jag plugga i körskole boken som faaaan, har 50 sidor & läsa igen, aaah!


Nej, ha en trevlig söndag :)
Ciao






who says i can't get stoned?


it's easy to give in when the rain falls

Fredag igen! denna veckan har bara flygit iväg. Ikväll blir de jobb, precis som alla andra helger. Men jag är minsann ledig fredagen den 9 oktober =) Då ska jag även tatuera mig, och har fyllt 18 & ska uuuut o fira mig. Jag längtar! Hmmm.. det är även lönehelg! blir nog en del att göra idag känner jag på mig. men nice med lön :D Dessa tre dagarna i skolan har varit ganska sega... har bara stått i baren, gjort massa kaffe bara osvosv. Lite drygt men de funkar =)  på måndag är de skola som vanligt, sen på tisdag ska jag upp klockan 6 för att köra på körskolan klockan 7 ! sinnessjukt tidigt, men vad gör man inte för att få sitt körkort? Efter det ska vi åka till Lund med klassen för att gå till tingsrätten.

nej, ska alldeles strax kila ner till stan för & kolla min lön, sen till tåget =)

ciaoooo ♥

nobody said life's gonna be easy

det var längesen jag va såhär tankfull som jag är idag, jag vet inte varför jag är det. Kan det bero på vädret, ensamhet? stress? ja, för tillfället känner jag mig ganska ensam, och ganska så stressad. Känns som jag har så lite tid kvar & fixa skolan och allt annat. Jag vet inte varför jag känner så. Konstig känsla! Ska verkligen bli skönt att få åka bort i oktober, ta en paus bara. Sen är jag också besviken på människan, på oss människor. Jag försöker ge så mycket jag bara kan, till mina vänner, min familj osv. Men det känns verkligen som att man aldrig får något tillbaka, sällan iallafall. Jag försöker tänka så jävla gott om alla, har en gång litat på många. Människor jag litar på har gått ner till NOLL! Helt allvarligt. Behöver vi en kurs i tillit och respekt? eller vad är grejen, jag fattar inte. & allt det där falska man aldrig kommer ifrån, dubbelmoralen .. jag fattar inte. Jag orkar inte ge mer, varför ge när man inte får nåt tillbaka? det är skit svårt, det är ännu svårare när man är så som person, man kan inte bara ändra sig. Man fortsätter va snäll även om andra bara trycker ner en. Ett exempel: Du lånar ut pengar till din vän, som du vet att hon/Han behöver mer än du, & du litar på att nån gång får du tillbaka dom, Men sen har de gått ett tag, & vännen nämner inte något om pengarna ALLS, när vännen ändå köper andra grejor osv. Den frågan handlar inte om pengar, utan om RESPEKT! respekt, det är vad vi människor behöver lite mer av i kroppen.

shit såhär seriös har jag inte varit på länge.. haha men, så tänker jag :)
Annars har jag kört idag på kör skolan, första gången där ::) har ju kört massor med pappa, I två år från o till. Måste bara vänja mig lite vid bilen med tanke på att jag kört samma bil i två år, Måste bara tänka på att få upp den jävla kopplingen när jag svänger, har alltid kört med den nere. Men det löser sig. Imorgon kommer antagligen Linnea hit, vi ska fixa inrese visumet till usa. Gud jag vill iväg nu alltså!



Coldplay - The scientist


Kulturnatten - jobb - fest!

Godmorgon! eller goddag. Fyfan vad jag är sliten och HUNGRIG! ska äta Mc Donalds till frukost, kan inte bli bättre? haha. Gårdagen va bara helt sjuukt rolig på jobb, Kulturnatten i lund så vi hade en jävla massa att göra. Folk efter folk.. heeeela tiden! Men alla va taggade och de flesta på bra humör och då är det så jävla skönt och kul för allt verkligen bara flyter på! & fy vilket tålamod gästerna hade, helt underbara! underbar jobb kväll. När kvällen äntligen var slut, (trodde aldrig den skulle ta slut) så drack vi lite vin på uteserveringen, sen gick vi vidare till grekerna på grekisk fest, dom kastar ju tallrikar och grejer, haha! trevligt iaf :) sen gick vi vidare till Hercules va där tills de stängde, jag fick en rund tur av Linnea haha, Sen gick vi tillbaka till Grekerna igen, satt där ett tag, köpte kebab , sen taxi hem :)
Var hemma vid 5. Är sjukt sliten nu. Ska träffa emily sen =)


Nej, ska plugga lite kör teori nu,
boooh! ciaooo ♥


 


<3


i've learned to love abuse





Godmorgon
:) Har studiedag idag så det är ganska skönt. Känner mig utvilad och huvudvärken har gått bort, behövde nog sova.. Det är värsta vår vädret ute, känns som sommaren är på gång, weird feeling! men det är hösten som är på gång haha. Ska träffa ardita idag! det var evigheter sen känns de som. Två veckor sen eller något. Blir väl en fika, efter det så drar jag till jobb :) Vet inte var jag jobbar idag, men det känns som de kvittar idag. Jag är på bra humör hoppas alla på jobb också är glada :D

Behöver nya kläääder & skor, panik! men jag måste hålla mig till usa, ska ta med mig min största resväska & ta med mig några få klädes plagg, ska shoppa som fan där borta! därför måste jag hålla mig nu om jag ska ha pengar sen, haha fyfan kommer bli konstig o få en minimal lön denna månaden, när jag kanske jobbat max 40 timmar denna månaden, och 180 förra månaden! haha big diiiifference!
aaahh cherie vi ses snart :D <3


Nej nu ska jag göra nån nytta.. i think.
men ni ska få en låt först!


Carolina Liar - show me what i'm looking for


Dom gör låtar till massa serier,
bland annat Gossip Girl, & the O.C


if you like it then u should've put a ring on it

plugg plugg plugg, måste få tummarna ur röven & plugga på läxan till körskolan imorgon. Gick hem från skolan tidigare idag, har haft sån jääävla migrän ända sen jag vakna. & Nu börjar det gå över lite grann iallafall.
Annars är väl allt som vanligt, jag fyller snart 18 År!!!

& den 23 oktober åker jag och Linnea till Philadelphia USA & hälsar på cherie :) fyfan vad roligt det ska bli!!!!

hmm.. ja ciao

everything happens for a reason

Måndag, ny vecka igen. Fast känns aom att veckorna och dagarna bara går saktare och saktare. Vet inte varför, antar att det är för att jag har längre dagar i skolan. Iaf måndagar och tisdagar! men idag var chill, hade bara två lektioner. Italienska och Psykologi, så de var skönt. Sen körde jag, jasse, C och P.till Blomsterstället där mot kävlinge, Behöver lite hjälp med blommor och dekoration till vår projekt kväll som vi har om ca två veckor, det är jävligt mycket jobb, men jag tror det kommer kännas skönt när det är över att det verkligen är VI som gjort hela kvällen! Jag o min grupp ska ha en Fisk&Skaldjurs kväll :) Jag är själv inget fan av skaldjur, menmen.

Har haft en bra helg :) Blev jägers i fredags, aldrig mer. Fast än jag sagt de varje gång men vafan, nästa gång det är jägers är jag fan ta mig 18 så dit ska jag icke mer. & i lördags skulle jag jobbat hela dan, men chefen skicka smso sa att jag inte behövde komma fr det regna som fan, så jobbade bara kvällen. En sjukt seg kväll men skönt som fan var det, för jag mådde skit efter fredagen! Linnea rocka som fan, sålde ett av våra finaste viner. Good jooooob!

Idag ska jag plugga, & till körskolan börjar där idag med teori-kurserna! Hoppas denna månaden går snaaabbt! & i veckan ska jag in till Lund också, till Karl-Lee, Prata lite om min tatuering jag ska göra i oktober & betala osv.

Så nu har ni fått en fett stor update! Hoppas det räckte.
Ciaaao


RSS 2.0