searching forever

Ska bli en mysig kväll :) & jag ska träffa A, heeelt oväntat! Underbart. Ska ut och käka på Mando i malmö med mia och bob, myyys. Min första lediga fredag på evigheter.


Jag har ändrat min syn på allt, jag gör ALLT för mina vänner, jag vet att jag är en bra vän det är det enda jag är självsäker på hos mig själv, varför får man ingenting tillbaka när man försöker va snäll? det känns inte så jävla bra. & alltid ska de va dens fel som försöker mest, är så trött på det. Jag har gett upp nu, jag ska sluta bry mig. (även om det aldrig kommer funka) men jag är trött på detta nu, riktigt trött på allt. Jag åker i mars, just nu längtar jag! & en sak har jag insett också, nu vet jag vilka vänner som alltid kommer stå kvar, jag vet vilka som kommer ringa mig så fort jag varit borta från nånstans, vilka som saknar en, dom som kommer finnas där hela livet i vått och torrt! Riktiga vänner helt enkelt. Nu vet jag...



While you're sitting around thinking 'bout what you can't change
And worrying about all the wrong things
Time's flying by, moving so fast
You better make it count 'cause you can't get it back
.

-

Jag vill inte vara här.





Empire state of mind

 

got no words for this song & video!


if cupid gotta a gun then he's shooting

Söndag, har varit en mysig söndag. Myst med Mia & Bob med film, mer än en månad sen jag träffa mia, så jävla skönt & äntligen få träffa mitt hjärta. Har jobbat som vanligt hela helgen, gått super. I fredags efter jobb gick jag Livia och Tanya till Lundia och chilla drack lite vin , pratade , helt enkelt varvade ner efter jobb, sånt är skönt!! Igår hade vi lite mer o göra på jobb, & efter de stack jag o tanya till grappa och tog nåt glas vin, varvade ner igen efter jobb. Sedan vandrade jag hem.

Imorgon har jag prov i Psykologi & jag fattar inte ett skit, på tisdag har jag prov i Italienska, de ska nog gå bättre. På fredag har jag tagit ledigt från jobb, för en gångsskull, ska ut och äta med mia & bobsan :) alla andra jobbar :/ tråkigt. Sen på lördag är de jobb & efter de är det inflyttningsfest för Livia i lund =)


Nej nu ska jag försöka sova.
Godnatt ♥





bad romance

Goddag! Idag har jag sovit läänge, mådde skit imorse 14 timmar i skolan igår, & efter sprutan har jag bara känt mig allmänt yr och ont i hela kroppen. Ikväll är det iaf jobb =) är faktiskt taggad idag, Kvällen gick super igår , så det känns skit bra. Allt känns mkt bättre idag, har varit en lite deppig vecka, men så är det.

Ska strax hoppa in i duschen sen hämta min cykel på skolan sen till tååget. p.s har lite videor från USA jag vill lägga upp, speciellt en , men frågan är om Cherie & Sara tillåter det? HOOOEDOWN! hahah.


nej ni får ha en bra fredag :) ciao ciao




enough for now

känner mig stressad, tänker för långt fram. Borde tänka på det som händer nu, men tiden går så snabbt & tiden är så kort, sen står man där. Jo det är ju så att jag kommer antagligen att åka på utlandspraktik till Italien i Mars, i 2 och en halv måndad, det är bara 4 månader dit och 4 månader går riktigt snabbt, Innan dess ska jag ha hunnit tenta av ALLA kurserna jag läser, en del & inte så jätte lätta heller enligt mig, & jag ska ha hunnit ta körkort innan dess, känner mig lite stressad.. En positiv sak är iaf att jag blivit Godkänd på mina prov jag gjort hittils!! Ja just nu nöjer jag mig med ett G, va ska man göra? man kan inte alltid få som man vill.

Imorgon blir de lång dag i skolan, hela dan. Hjälpa till på emmas & deras projektarbete/kväll. Fredag & Lördag är det jobb, blir ett stopp nu, Ska minska på jobbet på helgerna, orkarinte. Behöver mina tjejer, behöver få skratta lite med dom & fula mig lite med Ardita, & snacka skit o snacka av sig, guuud vad jag saknar det!!!!!!


nääe, nu ska jag ut o prata lite med bobsan.
pusss




beautiful nightmare

känner bara att jag inte vet vart jag har mitt huvud just nu. Är riktigt besviken på mig själv, mitt eget fel att jag inte hinner plugga, att jag inte får ett betyg jag är nöjd med till 100% nån gång.. jag kan aldrig säga nej till jobb! borde pluggat hela jävla dan idag, orkar inte alla prov. blir så jävla irriterad , först har man inga prov på ett halv år, sen helt plötsligt kommer alla samtidigt, hur hinner man? hur finner man själv diciplin? jag är kassast på detta alltså.
Behövde skriva av mig lite.

just nu känns allt riktigt hopplöst.

if today was your last day

Var hemma igår vid två tiden, Inte så lång resa faktiskt. Tydligen så hade vi medvind hela vägen från USA till Tyskland så flyget tog bara 6 och en halv timme, Påvägen dit tog det 9 timmar. Så det var skönt :) Försökte sova mest, nattflyg is the shit. I tyskland hade vi 2 och en halv timme på oss, men när vi kom dit var det lääääängsta kön i security kontrollen, fick gå igenom den en gång till. Kändes bara så jävla onödigt. & den flygplatsen är enorm, sen gick vi skit långt, thank god att de har rökrum där inne. Inte för att det är så fräscht menmen.

Till sist kom vi hem iaf, det är huvudsaken! Dessa tio dagarna har varit helt underbara bästa på länge. Jag kommer aldrig sluta älska USA, människorna är så obeskrivligt underbara, helt sjukt. Vi har shoppat massor, varit på sightseeing i philadelphia, new york. Starbucks 4 ggr om dagen (?) Bio, & Halloween var roligt som fan.

I fredags så hade Saras host familj fest, 60 pers eller nåt. 40+ haha. Så vi satt på hennes rum och drack o körde "i've never" haha, skulle egentligen vidare på fest men de blev icke av, På lördagen stack vi på fest i philly tog taxi dit, festen va på Penn College, full packat med människor, amerikanare är sjuka när dom festar alltså. Men roligt var de, De hade massa öl och jungle-juice? jag var inte ens sugen på ölen så vi hade champange och smirnoff! Vi blev så jävla hungriga allihop så vi ringde vår taxi chafför så körde han oss till mc donalds, mmmm!!!

Har lagt upp lite bilder på Facebook!
kommer nog fler, både där och på bdb.

Nu ska jag till bobsan & dricka kaffe.
PUSS



central park i nyc. ♥


RSS 2.0