i will remember you

Tisdag, dagarna bara flyger iväg. Verkligen. Igår var jag i Lund hela dagen med E, vi kolla i lite affärer gick och käka på Italia, sen åkte vi till nova. Skolan dessa dagar har varit lika tråkiga som alltid, Idrotten var kul dock :) & Imorgon är jag ledig, sköönt! jag har fel vecka, då är det extra skönt att bara vila (too much info) På torsdag jobbar jag Lunch, och på Fredag kväll!
Btw, ska jag boka min tattoo på torsdag :) När den blir av, vet jag inte. Det säger jag då!

mitt hjärta gör ont, jag saknar dig. ♥



it is what it is..

Söööndag! I hate sundays..

Fredags kvällen var ett helvete, ska nog vänja mig, fyfan säger jag bara. Fattar inte själv att jag klarade det haha, lite fel hit & dit, men vafan jag är inte van & stressa så än, men det gick ju bra? tyckte vissa andra. Igår, spenderades kvällen med hr2a tjejerna, åt på höörs pizzeria Gott :) sedan mys hemma hos Tess bara.

& nu är det söndag, det är marknad i eslöv och jag är sjukt sugen på munkar men jag orkar inte ta mig ut, riktigt lat är jag! och trött också för den delen.. skola imorgon! blä. Ska inte klaga vi går bara skola två dagar i veckan.

Lite pics från igår:


t & jag.

vickan var glad :)

Anna och Emma!

my heart wont move it's incomplete

T ikväll med hr2a tjejerna!

jag har fan inte tid till nåt just nu känns de som,
ah

everything will be alright

Godmorgon!

gick iofs upp redan vid 10, omöjligt att sova! var hemma vid 00 igår, praktiken gick bra :) (för att vara min andra gång inne i restaruangen) haha, jag börjar komma in i det och allt man skall komma ihåg. Jobbar kväll idag också, och imorgon kväll också! Var inne och prata med tatueraren igår, en i lund denna gången och nu har jag fått svar på min fråga/frågor, så snart bokar jag!! Blir förmodligen efter min födelsedag, som är snart :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra lite annat!
ciaooo


& föresten, en underbar låt ska ni få.


these photographs keep me alive

Jag är super trött, och jag vet verkligen inte varför! känns som jag är trött hela tiden.. stannade hemma från skolan idag, kunde knappt sätta mig upp i sängen imorse, sjukt.

Har ändå försökt hjälpa mamma med massa saker idag, she needs it! annars är allt ganska chill, kvällen igår spenderades hemma tittade på "Don't mess with Zohan" , silly men den var bra :) Hemma idag också, bara vila... & sova tidigt, imorgon tar jag tåget till höör vid elva.

dagens mys outfit!



 
Min tuffa tröja, " I'm not short, i'm fun size" köpt i usa.

in the darkness there's light

Detta vädret är sååå deprimerande! känner riktigt för att bara krypa under ett stort täcke i min sköna soffa med en bok, och en bra film och sitta där hela kvällen, det tänker jag nog göra också.. mmm.

Nu är det nästan bara tre månader tills vi åker till Florida! Jag längtar ihjäl mig, två veckor i värmen igen! jag älskar det, ja fyfan vad jag älskar det men vem gör inte det? ooh, allt utom detta. Denna veckan ser nästan likadan ut som de andra Skola till 13.15 imorgon, Jobbar kväll onsdag och även fredag! får väl känna på lite mer spring på fredag då, blir min första kväll på en fredag, men även som "extra jobb" så jag klagar veeerkligen inte. Lite pengar skadar aldrig, speciellt inte nu när jag behöver det som mest. På onsdag innan praktiken åker jag in till höör, Jag och T ska få TaktilMassage ser fram emot det mycket, fick det även när jag var i Usa, och det var så himla skönt! från ansikte och neråt, hon här har fått in nya oljor så vi får en gratis behandling, snällt :)

Nu ska jag fixa lite i mitt rum, sedan blir det mys med mig själv!
ciaaaao







acoustic guitars

Min absolut största svaghet! akustiska gittarer.
Jag smälter...



walk on water

såja, nu är jag tillbaka från min dåliga update! hm.. I fredags var det en luugnt dag/kväll! var hemma, sedan gick jag ut med mia och hennes söta hundrar en riktigt lång runda gick vi, det var riktigt skönt faktiskt..

& igår kollade vi kulturnatten i Lund lite, det är mysigt! men inte så super kul, köpte sedan kebab hemma i eslöv med mia och bob, och åt den till en god kall öl, mmm.. sen blev det att gå hem till S, deeeeeeecka direkt.

shit, vilken bloggtorka jag haaaar!
ciaao

(världens tråkigaste inlägg.)

take you down

jag har inte bestämt mig om det är sexigt eller lite gay.
Men.. jag tror det lutar mer åt sexigt..... ahh!


ironi

blä, jag är inne i min jävla period som kommer då och då, och jag hatar det! hatar känslan, den är den värsta som finns & jag vet inte var jag ska ta vägen, för jävligt. Denna staden gör mig dum... allt handlar om avundsjuka och att hela tiden vara bättre än den andra, förlåt men hur i helvete pallar ni? jag förstår inte. Ni passar in här iallafall, hoppas ni alal får ett lyckligt liv..

ja, jag har mina dagar!

jag borde inte blogga då heller.


något som gör mig glad iallafall är dom här:



lonely

hej bloggen.

(fan vad mobbat det låter egebtligen när man säger hej bloggen?) Iallafall sitter nu alldeles ensam i M's lägenhet och väntar på Camilla, som är och handlar mat. Vi ska bara mysa, Idol börjar snart, hoppas på att hon är tillbaka då :) mmm, så kvällen blir riktigt lugn!!

hoppas ni har det trevligt där ute :)  har studedag imorgon så de är också ganska chill!
PUSSS

kaffe-rehab?

tjooooo,

Fan vad mycket jag har gått idag! Jag T och V gick dock rundan på en och en halv timme ungefär, sedan följde jag med tess hem, haha vad gör vi förutom att typ äter, dricker kaffe (therese te) och kedjeröker? men det är så jävla nice ibland, ibland :) Men jag måste chilla lite med mitt kaffe drickande, har blivit totalt beroende får jag inte kaffe en dag får jag huvudvärk och på dåligt humör, det är inte bra! avvänjning? (stavning). Åh tatueraren hade såklart INTE tid idag heller, men imorgon så har han :D wohoo! då ska jag få svar på alla mina frågor, finaaaaaaaally!

Snart kommer F från ungern, hatar att träffa "släktingar" man inte sett på länge, det är bara jobbigt! senare ikväll ska jag nog bara mysa med min camilla :) myyyyyyyyyyyyys. Jag är sjukt fest sugen, det var länge sen...

Nej, nu ska jag gå och göra något vettigt innan jag skriver alldeles för långt inlägg, PUSS!



I miss you!

MobilBlogg

Godkväll! Hemma från en faktiskt ganska kul och lugn kväll på praktiken , gick bättre än jag trodde och det var mycket lugnare än jag trodde. Skönt för en början iallafall. Nästa vecka blir det nog bara kvällar! Jag trivs och det är roligt! Nu ska jag sova för imorgon är det minsann orientering hela dagen, phuu godnatt.

glow in the dark

Hej på er :)

Somnade sjukt tidigt igår, redan vid tio, helt sjukt så trött jag var! men jag höll det jag sa iallafall att lägga mig tidigt, låg & kolla på Idol först och sedan legally blond men orkade inte se klart den, och imorse gick jag upp vid halv 11, så jag borde vara sjukt pigg till ikväll, men jag är ganska pepp så det är nice. Imorgon blir det att gå upp tidigt, ska orientera hela dagen imorgon i Ludvigsborg med skolan, skall ta tåget till höör 7.52, blää...

Ska snart ta undan lite tvätt och göra en gooood pasta sallad, mm i love it. sedan ska jag försöka göra mig iordning & cykla ner till stan, eller ja det lär bli senare ska inte ta tåget till praktiken för än vid fyra. Imorgon efter orienteringen ska jag äntligen åka med therese tillbaka till höör, och prata med tatueraren! och denna gången är han där hoppas jag :) Måste ju ha ett pris så jag vet hur mycket jag ska lägga undan.

Just nu saknar jag usa sjukt mycket, jag är inne i sån period en period jag inte gillar, men att minnas hur bra allt var till skillnad från här gör att man saknar det så mycket, eftersom allt är så annorlunda från här, här går allt i en cirkel och inget nytt händer, där händer det nya saker hela tiden och man upptäcker nya saker och nya människor hela tiden! Det är svårt att förstå kanske, om man inte varit med om det själv, men ni som varit med om det vet vad jag pratar om.

talk to you later,





vila i frid

Jag har inte följt den här tjejens blogg så värst länge men gud så stark tjej, vilken vilja! vilken styrka. Hon hade cancer, en väldigt svår och idag somnade hon in, så orättvis världen är egentligen. Jag kände inte denna tjejen, vet ingenting om henne mer än att hon bara var positiv målmedveten och väldigt väldigt stark! det märker man i hennes blogg helt klart. & jag kan inte förstå att hon kämpat så länge och inatt somnar hon in bara... Inget mer lidande iallafall, det är bra hon slipper kämpa och slita.

Madde vila i frid.

genie in a bottle


Christina Aguilera - genie in a bottle
omgjord , hon sjöng den också på VMA galan!
sjuuuuukt bra såhär :) Lyssna!






where would i be?

Gud vad tiden bara rinner iväg.. hade en lektion i skolan idag Idrott! eller ja, Jag hade bara en lektion gick inte på matten imorse. Fotades efter idrotten, hatar det!! speciellt när där är folk som tittar på , uuh hate it.

Har inte gjort någonting alls idag annars, sjukt tråkigt! Har sovmorgon imorgon också eftersom jag jobbar kväll, är lite nervös ska vara inne i restaurangen nu :O Jag hoppas att det går bra och att jag inte får värsta egna bord och sånt ÄN iallafall. På torsdag är det orientering i ludvigsborg eller vad det hete, sen på fredag har jag studiedag :) ganska skönt.

Men jag vill gå ut denna jävla skolan nån gång, så jag kan börja mitt liv! jag vet redan EXAKT vad jag vill med mitt liv, och det är skönt att ha ett mål, och drömmar! för vad hade man gjort utan mål och drömmar?



älskade dunkin donuts :)
bild tagen i Boston.


still remembering sunday

goood kväll!

åh jag håller för fullt på att leta resor till Paris, hittade precis en för 3300 kr per person tre nätter! fast sen är det plus fickpengar, och det behövs en del, för det är fan svindyrt i paris! men vi ska diiiiiiit, jag och sandy :) men fan, måste spara som fan!! och hoppas jag får jobba många heeeeeelger i rad. I need it. & värsta fall får min tattoo vänta, det gör inte så mycket hihi.

Bara varit i skolan idag, chill & ganska tråkiga lektioner som vanligt nu för tiden haha! Imorgon är de bara tre lektioner och så ska vi fooooootas, nooooooo ! I hate it.

Nu ska jag packa ner mina idrotts kläder, talk to you guys later!  xoxoooooooo



messed up, fed up , stressed up

tjaaaa.

Gårdagen var riktigt nice, Ibland är verkligen såna där mys dagar mycket bättre än fest osv, Kollade på reprisen av mtv video music awards :) Hade laddat upp med massa gott, jag och mia hade gått en sväng på icaaaaaa innan! mmm...
Sedan fick väl alla för mycket socker i sig, så vi fick alldeles för mycket energi! Gick ut och gick en runda, helt överdrivet flippiga! hahaha, ni är sjuka tjejer! :) Angelica och Nilly joinade också sedan.



så kan det goda se ut :)


Jag älskar när man kan ha hur hög musik man vill och INGEN klagar på musiken, så jävla skönt! och det har jag nu, dom här låtarna spelas i mina högtalare heeeela tiden, PÅ HÖGSTA VOLYM!

denna låten blir jag riktigt GLAD av!




& denna är bara sjukt bra.



these words are unwritten

Löööööööördag!

Har sovit hela 11 timmar inatt helt sjukt och så jävla skönt! Gårdagen var helt okej, ganska lugn! det var helt okej på praktiken också, fick ta beställning på två treor i restaurangen, ska börja vara där redan nästa vecka! har endast varit i pizzerian än så länge på kvällar, aaah!

Kvällen igår blev också lugn, och spenderades hemma hos emily med henne och ardita! vi tittade på lite Idol avsnitt, och bara tog de lugnt! Denna kvällen lär bli nästan likadan, ska se reprisen av VMA'S hos A (: och förhoppningsvis se batman filmen, dark knight! kommer ihåg att joey tvinga mig att se den.. men jag vägrade! haha, & nu snackar alla om att den är så bra, även tjejer? så i gotta give it a chance.

Ska duuuscha nu, (eller DUSSA som pappa stavar det) hahah. har verkligen inte orkat göra något! Men nu så, sen ska jag umgås lite med mamma! eller övningköra med pappa, we'll see. ♥

& jag saknar honom som fan
vad gör man? it drives me crazy
you're 1000 miles away.



11 september

7 år sedan katastrofen hände world trade center, sorligt. Jag var ju där i somras på "ground zero" men inte ens det finns kvar längre faktiskt, dom har plockat bort alla skyltar med namnen på som omkom, och allt! allting är stängt med svarta galler och dom håller på att bygga upp en ny skyskrapa! en ännu större än vad world trade center var...


Godmorgon! Jag hade visste sovmorgon idag också, jobbar kväll ikväll igen. Det gick super bra igår, hade världens trevligaste tjejer som gäster, verkligen jätte härliga! Kollade även på fotbollen lite imellan åt Sverige - Ungern ju!! haha. Många skrik när sverige gjorde mål och jag satt där med arga ögon, haha! nej då. F är en smart snubbe, jag fick många smarta råd! haha, slutade redan vid kvart i 10 igår, chillade lite och åt pizza sedan tog jag tåget hem! Träffade A och S, haha ooooh jag fick höra hans röst!!!

Innan jag drar till praktiken idag, så ska jag snart ta en dusch sen plugga! Måste göra klart mitt svensk arbete, vi ska skriva om ett sommarminne, jag har så många att jag inte vet vad jag ska välja, eller jo jag tror jag har bestämt mig nu!



NYC - Times Square

are you happy now?

Jag saknar dig så att det gör ont! varför har jag kvar dig i tankarna än? hur lång tid kommer det ta tills det går över? en viss person viskade i mitt öra att du kommer alltid finnas där, någonstans där långt bak, än så länge är du fortfarande nära. so close, but still so far away.


Gårdagen kanske inte blev som planerat, Åkte in till Höör och mötte upp therese! vi gick till tatueraren, men nehe han hade stängt & T hade till och med ringt innan men icke! men det är chill. Han har inte tid för än i november så jag har massor av tid på mig att gå dit att prata!! så länge tattoon går på under 1000 är jag på! mest för att den är verkligen värd mer än 1000 lappen haha. Gick sedan hem till T istället, drack en kopp kaffe kom på att jag inte hade druckit kaffe igår! kände suget något riktigt mycket. Så de var bara chill, sedan åkte jag hem :) cyklade sedan till E, fan alltså! vi är helt jävla sjuka, världens sjukaste samtalsämne, ibland undrar jag verkligen om det är fler som kan snacka så jävla personligt med sina kompisar? för det är extremt sjuka saker.

Föresten så håller jag på och letar en weekend resa nu till Paris, försöker hitta så billigt som möjligt, hade tänkt hälsa på min söta amy på höstlovet! det hade varit så roligt. Höst i Paris? det kan ju inte bli bättre.

ah, så mycket text! hoppas ni orkar läsa haha.
Jag ska snart hoppa in i duschen, sen städa lite.
Mitt rum ser inte så bra ut just nu..
Börjar 5 idag på praktiken, slutar vid elva.. hoho.
Kommer vara super trött, men jag har sovmorgon imorgon igen! hihi.

Nä, nu blirree duschen. PUSS




<3

MTV VIDEO MUSIC AWARDS


Jag missade det! sov nog gott då.
Men reprisen kommer på lördag klockan 8, då ska jag sätta
mig bänkad framför tvn!
Britney Spears vann tre priser för:
årets bästa video
bästa kvinnliga artist
bästa pop video

tycker hon förtjänar det riktigt mycket, jag gillar henne!
& christina aguilera vill man ju inte missa när hon uppträder för första gången
sen hon födde sin baby.









Ni måste hålla med om att hom var jävligt snygg?
fått tillbaka sin kropp också, sjukt söt.


laughing with your broken eyes

Då var det tisdag, skönt! För imorgon har jag sovmorgon, det har jag sett fram emot väldigt väldigt länge nu. Jobbar kväll på praktiken både imorgon och på torsdag. Skolan idag var helt ok, två lektioner! matte och Idrott haha, blev ingen svenska endast 5 minuter så slutade tidigt! också skönt.

väntar på bror och ska passa han ett litet tag, sen ska jag förhoppnigsvis in till höör till tatueraren och fråga om priser och sånt :) tror det blir i november om jag är nöjd med vad de säger haha, de är fullbokade till november! Har inte mycket annat roligt att skriva faktiskt, ska ner & laga mat till brooooooren nu! hörs sen :) ciaaaaao



I got a pocket full of sunshine

Den här låten gör mig glaaaaaaaad.



take me away

Jag vill sätta mig på ett flyg nu , och åka till dig diiiiiirekt! fan vad skönt det hade varit, och jag hade varit världens lyckligaste! men jag är så jävla besviken på mig själv, varför gör man mest misstag när man är sårbar? vet inte om jag ska kalla det misstag, men det är iallafall fel det man gör, orkar inte gå in detaljerat vad jag menar. Men när man är sårbar, så vill man bara glömma allt, allt det man behöver så mycket, så man söker upp det.. eller det söker upp en! och alltid fel och samma person. men.. vad gör man, vad gör ni när ni är sårbara?

Jag hoppas jag kommer över detta snart, det har gått ungefär 3 veckor, and i'm so not over it yet.
Btw, till något gladare! köpte två par skit snygga skor idag, ett par svarta pumps och ett par svarta ankel boots! mmm.. & världens mysigaste stickade kofta.


sweet escape.



save me

tja :)

har jätte lite tid att skriva, ska iväg med mamma! Jägers i fredags var riktigt roligt, har "förväntat" mig att de skulle vara tråkigt, men de va jävligt kul, alltid roligt med mina tjejer. Fast det blev nog lite för många tequila rose shots för min och sandy's del, haha. & väldigt snygga blåmärken har jag. aja, vafan.

Igår, så jobba jag och sandy hos O i stehag, trevligt faktiskt! och lite pengar skadar ickeeee & som lite grädde på allt avslutades kvällen ganska, eller ja, jäävligt bra mohaha hemlis.. Skola imorgon då, känns tungt. onsdag torsdag blir de kväll på praktiken, det är håååååårt och svettigt! men jag måste lära mig, verkligen! innan jag börjar jobba.

lite bilder kommer hääääääär..









lite förfest bilder sen i fredags!
Nu ska jag iväg med mamma, ciao

you know you can if you get the chance

dålig uppdattering, jag vet!
men mina senaste dagar har sett ut såhär:


Onsdag: Praktik 10.00 - 17.00 , Jobb 20.00 - 00.00
Torsdag: fixat massa papper, hämtade lönen. 17.00 - 23.00 Praktik.
Fredag: 10.00 - 17.00 praktik sedan Jägers.

Ja, jag har knappt stått still en sekund!
& nu ska jag iväg på jobb igen!

skriver mer imorgon! :) då kommer det bilder också! PUSS PÅ ER ♥

life is short but this time it was bigger

wohoo, jag är helt confused! Skulle jobba lunch imorgon på praktiken, okej och så blev det eftersom jag har jobb imorgon kväll, sen blir de bara kvällar, inga luncher alls nästan! & sen erbjöd han mig jobb på fredag, men kul att jag har bestämt att jag ska till fucking jägers haha, äh de får bli jägers! Endast för att jag inte har dansat och festat på riktigt länge, annars är jägers tråkigt och ändå så jobbar jag på lördag, & sen på italia får de bli framöver.. ah jag är helt taggad, skit sugen på att jobba och känna på det riktiga lite.

Idag ska jag bara chilla, övningsköra sen med pappa lite eftersom jag inte har något annat att göra. & nu blir de och laga mat till bror :) ha de fiint, ciao

you know what? i still don't care!



whisky lullaby


En otroooooligt vacker låt!






september rain

uhh.. regnar och det börjar bli kallare! jag vill inte att det ska bli höst, det enda jag gillar med hösten är att bladen blir så fina :) & min födelsedag förstås, fast 17 är inget speciellt! det är en ålder som man borde kunna hoppa över faktiskt.

Skolan idag var bara seeeg! inget roligt, men vad ska man göra? Imorgon har jag bara 3 lektioner det är skönt dock. Sen på onsdag, praktiken och på kvällen ska jag jobba, till 12 ungefär, snacka om att jag kommer vara död nästa dag när jag ska upp 8, blä! & lördag jobb igen, jag klagar verkligen inte :) i neeeeed money.

Ska snart ner & käka mammas pizza mmm..
sen blir de hem till min söta alban! om de slutar regna :/
Nej, nu har jag inget roligt att skriva haha,
hörs sen kanske! (lägger in dagens låt snart) ♥



tagen 08.00 imorse!

RSS 2.0