missin' you

Mamma fyller år idag, så Grattis till henne, min älskade mamma.  Har varit på Ikea idag med bob, mia & bobs mamma. Åkte redan vid 10 imorse så vi va färdiga ganska snabbt :) Hittade det vi skulle iaf, skit bra.  Nu snart så ska jag åka in till Lund med Emily och Sandy, gå runt & kolla lite. Helt underbart väder ute! Sandy & jag hade mys kväll igår :) Gick på bio och såg Knowing, en film jag rekomenderar! såg reklamen på den förra sommaren när jag var i usa på bio, kommer ihåg då att jag längtade tills den kom ut, & nu typ 8 månader senare kom den ut här i sverige, Nicolas Cage spelar huvudrollen, den är extremt bra. Se den!

Har verkligen varit ledig från jobb precis heeela veckan, helt sjukt. Nästa vecka står jag på schemat, måndag, onsdag, fredag , lördag & söndag! livet är hårt ibland :) men jag gillar det.

Nej nu ska jag röra mig ner mot stan, ciaoooo

so close you can almost taste it

Kan inte beskriva hur glad i kroppen jag blir av detta klippet.


it can all pass you by..

Godmorgon! Är riktigt trött och känner mig lite lite stressad, har två prov jag ska göra om i samhälle, PÅ MÅNDAG! hur i helvete ska jag kunna plugga in allt på en och samma gång, fuck de. & sen svenska uppgiften ska in på fredag nästa vecka, jag hinner om det regnar heeela nästa vecka för då jobbar jag inte. men som de ser ut nu ska det ju bli fint väder. Igår, var vi i köket i skolan 13, timmar. med två timmars rast. Ganska slappt var det faktiskt och det gick super bra. K & jag gjorde Cheddarost Tartar med youghurt och dill marinerade räkor, 40 portioner såna, riktigt gott blev det :)

Ska fira mamma & pappa idag, Pappa fyllde år i tisdags och mamma fyller år imorgon. Kom precis på att jag inte har köpt någon present, smartass. Jag har fan ingen tid längre, får spel på allt just nu. Är riktigt trött på allt. Hatar alla rutiner, vill bara börja jobba. & detta vädret idag ger mig ännu mer ångest. Det är inte min dag idag, as you see. Ciao ...

two rebels

Konstig vecka, men jag är glad ändå. Fick reda på att jag klarade Nationella i matte, och att jag är godkänd i matte. Riktigt glad är jag över det :) Känns som tio tegelstennar har fallit från axlarna, men några har redan krypit tillbaka. Men livet är hårt ibland. Man måste stå ut, kämpa och va stark. Enligt mig, & verkligen inte deppa ner sig i massa skit. För inte en enda människa på denna jord har tid för det. Allting känns bra iaf.. typ. Är bara trött på vardagen, är trött på alla rutiner, vill ha sommarlov, så jag kan börja jobba. Det är en härlig rutin. Kan leva med det.

Imorgon är jag i skolan från 8 morgonen till 9 på kvällen & ledig på fredag, det är bra dock. Sen är jag ledig hela helgen vilket är tråkigt, för jag vill jobba. Men jobbar nog på söndag :) nä nu har jag inte mer o säga, ciao ciao


weeeeird

Är ledig idag, vilket är riktigt skönt! Känns som första söndagen hemma på riktigt riktigt länge! Har haft tid & göra lite saker som jag inte har tid med annars här hemma, känns bra. Har färgat håret också, bara utväxten typ. Ska ut och gå med Malin, behöver rensa mina tankar lite också... allting är bara så snurrigt just nu och instängt.. ja, jag vet inte. Har ingen aning om nånting just nu, är nervös och hela mitt huvud är fullt med tankar och känslor... aaaaaaaaah i hate it ! Där har vi anledningenn till att jag inte vill klaga för att jag jobbar varje helg, jag gillar det. Du fokuserar bara dig på jobbet. Inga onödiga tankar ploppar upp. Vilket det gör nu, när jag inte gör något speciellt.

usch, aja nu ska jag gå.
Älskling är hemma imorgon, & vi ses
efter typ 2 riktigt långa och jobbiga månader.
Det känns...... bra! konstigt bara. Men det är väl normalt, eller?



ciao ♥


I'll be your ground



I'll be right here beside you, every step you take.











only the wounded survives

Är så jävla trött, ska gå och lägga mig snart. Kom hem för en stund sen från jobb, varit i köket hela dagen idag i skolan, gjorde choklad mousse mmm, den blev jätte god! sen  hem, och direkt till jobbet. Det gick bra :) Hade sidan själv, & as you know så gillar jag att jobba själv utan att någon ber mig göra 7636 saker, för då sköter jag mitt eget och finns inte en enda själ som kan stressa upp mig, så det gick super bra :) Lite snålt med dricks från mina gäster bara menmen.. så kan de va ibland, Innan löning ;) Av  nån anledning har jag inte kollat mitt schema, så jag jobbar  tydligen både fredag och lördag kväll! usch, hade hoppats på typ en lunch eller något, men icke! Sen är jag ledig på söndag, och heeeeela veckan + helgen! För jag ska bara umgås med älskling och mina vänner. Sen kör det igång med jobb som faaaaaan! orkar inte alltså, men fyfaaan vad lönen kommer sitta fint på måndag, helt underbart!

Har inga planer för imorgon, träffa girlsen. Lördag åker jag och handlar lite med Linnèa, måste köpa lite grejor, inte till mig själv dock! Har ångest för att jag inte ska hitta något bra.

Nej vänner, nu ska jag lägga mig
håller på att dö av min fot - ont och min nack  - ont.
God natt!

why won't you sing to me?

Det är ny vecka igen.. fan vad tiden går snabbt! Helgen blev bara jobb, fredag , lördag & även söndag några timmar! Men det har varit kul :) Jag har ingenting emot det, gillar att jobba. Söndagen var ganska rolig, jävla flipp alla fick, burger king dirr! aja jobb varje helg gör mig inget bara man pallar med skolan också, men jag var pigg igår morse lite förvånad blev jag faktiskt. Hade bara Nationella idag i matte! Sedan sluta vi för dagen, jag & Jasmine satte oss på grappa och käka och drack kaffe i solen, mys som fan!

Går bara i skolan imorgon också, det är vi lediga torsdag & fredag. & helgen förstås, och jag är även ledig från jobb. & nästa helg också, hoppas dock på att de ringer mig o säger att jag behövs lite i helgen, för två helger utan jobb?! får abstinens då, och är helt lost när man kommer tillbaka! haha. Hatar det! Älskling kommer hem om 6 dagar, så snabbt tiden har gått, sinnes! Jag saknar dig så mycket mitt hjärta <3


Nu ska jag läsa lite...

ciao ciao ♥

no one knows what you've been through

Helg igen ! Jobb igår kväll. Det gick bra, inte dock det bästa var lite förvirrad igår och inte alls så alert. & två timmars vänte tid på pizzorna, sinnes. ALLA kom samtidigt, jag trodde nästan jag skulle dö! pang bom, fullt? aja, Åkte sedan till Eslöv, träffade sandy hjärtat! hon är äntligen hemmmaaaaaa!!!!!! Sen körde tanya hem mig. do you have Chjoommponj?, ska vi titta på lite tålång? hahaha, herregud! det var roligt alltså.

Ska fika med tjejerna på grappa nu klockan 2 :) Sen drar jag till jobbet, Linnèa och jag ikväll so i have nothing to worry about! ciaaaaaaaao

leave this world behind

Jag vill se Britney Spears live i köpenhamn den 11 Juli, & jag har hittat bra biljetter. Är sjukt sugen på det faktiskt! Får se hur det blir, jag har ju trots allt semester då också :) ah vi får minsann se , men det har varit en av mina största drömmar sen jag va6 -7 år, att få se britney live. Älskar den kvinnan alltså, don't ask me why!

Mådde skit imorse, så jävla ont i magen vet inte vad det är med den, men något fel måste det vara! Känns bättre nu iaf, och ska ut och springa några rundor på slingan med malin, ska försöka göra det varje dag nu. Ska försöka hålla kroppen i form , o inte äta massa skit kan va därför min mage inte mår så bra. Idag har jag iaf ätit, knäckebröd med ägg och mannagryns gröt till frukost, och en stor kopp grönt te. & till lunch åt jag en sallad med kycklig och bröd. & tro mig magen känns redan bättre inte lika uppsvullen.

ok nu ska jag ta på mig min stora Rosa New York - hood tröja, och mjukis byxor och uuuut & springa. Ciaaao älsklingar

running out of time

vilken jobbig dag.. gjorde nationella prov i  matte imorse, kändes bättre än vad jag trodde det skulle kännas, men om det går bra vet jag dock inte. Sedan in i köket, fick stå i luckan så de blev inte så stressigt för min del, förutom att jag haft satans ont i magen hela dagen, riktigt jävla ont. Har ingen aning om vad det är, har sovit en stund nu ikväll också. Är helt slut. Har bestämt mig för att dra ut och springa nu varje kväll, från och med måndag!  & jag SKA hålla det. Måste bli lite piggare och jag vill va nöjd med min kropp!!

ska äta lite knäckebröd nu och dricka filmjölk
sen är det Grey's Anatomy :) puss på er. ♥




<3
12 dagar kvar.

i'll wrap you in my arms and hold you safe

då var det ny vecka igen, & sandy kommer hem om 3 dagar. Jag är lycklig :) Är extremt nervös inför matte nationella imorgon, kommer inte gå bra alltså, Det vet jag redan nu. Fan vad jag suger på matte alltså! iaf.. sprang  5km i skolan idag, lite trött blev man. Men känslan efter åt är sköööön, att man har gjort något bra för kroppen! hm.. Ska klippa mig idag också, kicki ska klippa mig , det är på tiden mitt hår är katastrof, vet dock inte riktgit hur jag vill ha det. Får se.. mitt hår är ändå fucked up går inte att fixa på nåt sätt haha.. ja annars så är väl allt ok, mindre bra idag bara. För mycket tankar, för mycket oro, för mkt analyserande för mycket ångest för mycket av allt helt enkelt, men så kan det vara ibland, man får göra det bästa av det.

nä nu ska jag vara tyst faktiskt.
ha en bra kväll mina vänner. ♥

lately im so tired waiting for you.
to say that it's ok..




Edward i love you!


i'll wrap you in my arms

Gårdagen var jätte mysig :) jag & cherie åkte ner till stan, mötte upp linnèa, sen gick vi till Ellada och åt, jätte god mat! planka med fläskfile, underbart gott! satt där i nån timme, sen gick vi och köpte godis och vandrade hem till chezz, satte på twilight så klart ;) drack lite vin och käka godis, jääätte mysigt! måste ju göras om !

Idag har jag bara varit i skolan, allt bara flöt på, riktigt tråkigt egentligen. Gjorde nationella i engelska, uppsatts! ååh jag har så svårt att formulera mig i en text, de funkar inte bara. Får inte fram min opinion alltså! sjukt irriterande.
Ska plugga lite nu, har nationella i matte på onsdag, är så nervös. Vet inte om jag kommer klara det faktiskt... måste plugga !!

vi hörs mina vänner. ♥



I'm still alive

Det är söndag, tiden går snabbt and i love it ! Jobbade igår kväll, i restaurangen det gick bra tycker jag. Fast kunde ju iofs gått lite bättre, men det kan inte alltid bli perfekt. Biljarden efter jobb med underbara italia, som vanligt. & still.... synd att jag inte är fucking 18 år än, kan störa mig extremt mycket på det i såna tillfällen , speciellt när man är ute med jobbet. aah, fick iaf shyss hem, sen vandrade jag o cherie hem, läste lite tills ögonen slocknade. Idag har jag städat, ska snart hoppa in i duschen sen blir de ut & äta med linnèa och cherie, & sen twilight kväll, wooooh :)

Take care älsklingar.
ciao ♥


15 dagar kvar..
still counting...

wound up

Goddag :) gårdagen i skolan va bara ett helvete, va så nära på & gå därifrån, så arg man kan bli! men det gick bra sen, och jag hade glömt det under kvällen sen. Mötte upp Emily sen, hon fick sin present eftersom hon fyllde 19 i torsdag! vi gick hem till mig, snacka lite skit och drack kaffe och spela fotboll med min lillebror. Fixade mig , sen åkte jag till lund och hem till Johanna där vi skulle ha tjejkväll :) med ett gäng tjejer jag inte kände, men en mycket trevlig kväll måste jag säga och härliga människor! Var hemma vid halv ett, tänkte att jag skulle läsa lite i twilight boken men jag orkade verkligen så deckade direkt !

Ska bara ta det lugnt idag, börjar jobba 5 ska antagligen va som extra i restaurangen, har aldrig varit där en lördag kväll innan tror jag (?), lite nervös är man kanske, men det löser sig :) hihi, & imorgon twilight kväll wooooho =) mysmysmys.

Nej, nu ska jag städa lite.
Ha en bra lördag mina vänner.
Ciao ♥



back on track

Onsdag, dagen har gått bra i skolan. Varmkök, utan lärare. Det gick bra för min del iaf, jag är ingen stress människa, även om det blir stressigt ett tag måste man ta tag i sig själv, och tänka och bara andas ut och ta det lugnt, för då går det bra & man gör inga fel. Medans andra stressar ihjäl sig, och allt går åt helvete, tänk på det mina vänner. Stressa inte! speciellt till de som jobbar i restaurang/bar branchen.

Imorgon gör jag nationella provet i engelska, hör & läs förståelse. 8.05 - 10.30 , efter det ska vi in i köket och förbereda för fredagen, lär väl sluta ganska tidigt. Sen är det jobb klockan 5, vet inte riktigt hur länge. Hoppas på att få gå tidigt :) Skola på fredag som vanligt, sen på kvällen hem till johanna på tjejkväll. Hoppas också på att där är mer pratglada tjejer än hos dig keilia ;) eller hur. Låter iallafall mysigt, och jag behöver komma ut lite, känns som att jag har jobbat varje helg nu , men livet är inte lätt ibland. Jobbar dock lördag kväll men det skadar inte :) & på söndag blir det förhoppnigsvis twilight kväll med cherie och linnèa mina söta arbetskamrater :)

Har lyssnat på Lisa Miskovsky hela dagen,
fråga mig inte varför.. men hennes texter är wonderful.




belief is a beautiful honor

Jag har inte skrivit på ett tag nu, Känns som det är dags igen faktiskt. Helgen var ganska händelserik, jobbade från torsdag - söndag. Det kändes på söndagen ska jag säga, men det har varit roligt , speciellt  att jobba på valborg och 1 Maj. Jag & Linnèa fick springa röven av oss 1 maj, men det gick riktigt bra så det gjorde oss ingenting :) kanske lite träningsvärk bara, haha. & blev en mysig kväll också med personalen efter jobb (vilken dag det nu var?!) åt riktigt gott och drack vin, så jävla mysigt med världens bästa människor alltså.

Kämpade mig upp till skolan igår
, jag hade nog kunnat somna stående hela dagen igår så trött var jag. Resan till Magaluf blev betald igår också, skönt ! heeelt betald. Det gick mindre bra att gå upp i morse, har så himla ont i hela kroppen , speciellt fötterna, och min nacke och huvud. Allt bara snurrar, så ska vila upp mig idag.

Har föresten fått låna den första Twlight boken av Cherie nu, på engelska :) riktigt glad ! har ju fortfarande inte fått något sms av de på biblioteket. Så glad blev jag iaf, och den är riktigt bra. Ska läsa massor idag, har precis kommit in på det intressanta kapitlet ! mmmmm im happy.

Utöver det så kommmer Sandy hem om 10 dagar.
& Älskling kommer hem om 20 dagar, Hur glad är jag? :)





RSS 2.0