distance and time

Jag gillar inte att vara hemma om kvällarna, tänker alldeles för mycket, på allt möjligt. Saker & människor jag inte ens bör tänka på, vet inte varför de blir så, & de senaste nätterna har jag bara haft riktigt freaky mardrömmar. Jag hoppas anledningen är all nervositet inför Italien, idag är det exakt 2 veckor. Jag undrar hur det kommer gå.

& en sjuk sak till, sitter man hemma känns de som man inte har några vänner, ingen som hör av sig, ingenting. Hatar & va själv, känner mig riktigt ensam just nu. Fan, jag skulle tagit emot alla jobb passen, 1.hade haft nåt att göra om kvällen 2. Tjänat pengar. Äsch, Ska köra och hämta mamma på jobbet nu strax iaf. (v

now i see myself through different eyes,
it's no surprise, being alone will make you realize when it's over!






let it all burn

Det var ett litet tag sen jag skrev nu, är så kass på detta men de går ibland :) Har varit en ganska fartfylld vecka, prov hit & prov dit, sen hade vi vår Italienska/Franska Afton i torsdags, vi hade lite mer än 70 pers så det var lugnt, alla var super nöjda och allting bara flöt bra, hur bra som helst! Blev intervjuade av Skånska Dagbladet på morgonen och tog en massa bilder, så vi var med i tidningen förra veckan, Vi har en jävligt bra Hotell&Restaurang linje här i eslöv, jag tror till o med att vi är den bästa i skåne. Sjukt tacksam för denna möjligheten, det är nedräkning nu, jag åker till Italien om 16 dagar. Helt sjukt, det kommer gå riktigt snabbt...

I onsdags firade vi Linnèa som fyllde 21, mat på Steakhouse i malmö och bowling :) & I fredags hade vi myskväll hemma hos Lina, lagade mat och spelade Vilda Gester :) sedan körde jag o bob ner de andra till stan & vi stack hem och sov, jag var så sjukt trött. I lördags blev de fest, kul till en början katastrof i slutet, men så är det med hemma fester, never again. & Igår stack jag in till Jobbet och hämtade mina saker, känns konstigt, sjuk abstinens jag vill bara jobba! men måste förbjuda mig själv, haha. Måste plugga.

annars finns de ingenting roligt som händer i mitt liv nu, booring. Ska klippa mig och färga håret imorgon iaf :) det beeehövs, indeed!

nej nu ska jag gå och duscha, ciaociao.



På Steakhouse i malmö

 


Linnèa & Tanya

 


Jag & Mia i lördags

 


Angelica & Sandy kränger.

 


Tema kvällen.

 


- Skånska Dagbladet.

 


glitter in the air

börjar inlägget ganska tråkigt, men jag har extrem ångest. Har ingen aning om hur jag ska hinna med alla ämnena innan vi åker, sjukt jobbigt är det. Jag har till och med mardrömmar om det. Är det extremt då eller? aah, Iallafall så är detta min sista jobbe helg sen jobbar jag inte mer för än 1 JULI!!!! på italia då... haha lär ju jobba massor i italien såklart.

Så vi stack ut igår, vi var en del från jobbet. Stack till Hercules direkt när vi var färdiga, inget ovanligt att vi är där dock, men de va mysigt! kanske sista gången innan jag åker, kommer sakna alla sjukt mkt, men tiden går snabbt :)
Idag ska jag jobba med Livia iaf, myysss.

Nu ska jag röra mig, Ciaooooo baciiiiiio

californiacation

så jävla trött, var inte alls trött för en timme sen, nu vet jag inte var jag ska ta vägen, & det värsta är att jag kommer inte kunna somna ändå, mm interesting! Jag vill utomlands, Ungefär 1 månad kvar till Italien, freakin' nervous. Jaja, ska nog sova, har haft en krånglig dag på jobb, men de gick.. Imorgon ska jag bob mia o s, Käka på Wild West i Halmstad :) Mysigt, sen kanske vi drar ut, får la se...

good night & don't let the bugs bite

gone going gone

Jag har aldrig i hela mitt liv sett såhär mycket snö, och jag tror inte heller att jag kommer få se det mer, förhoppnigsvis inte. Men detta är fan ta mig inte normalt alltså, vilka snöhögar! Har fotat lite, men vet inte var jag lagt min kamera så de blir inga bilder här, fan katastrof alltså. Vägarna är någorlunda , men jag tycker fan det är läskigt o köra, körde o hämta Ardita på dansen innan, så jag hade nån som satt bredvid mig när jag körde hem, haha. Är rädd efter min fin fina sladd.

Jag vill bara ha sommar nu, längtar! Studenten 3 Juni, sen är jag ledig heeela Juni, & moster och kusin från USA kommer i en vecka också, så jävla nice. Saknar dom som fan, skönt kommer de bli & ha dom här :) Sen 1 Juli jobbar jag heeeeeela sommaren fram till 20 September är de skrivit nu iaf, Saknar sommaren på Italia, vi hade så sjukt roligt förra sommaren, även om vi hade så jävla mkt att göra hela tiden, men de va riktigt kul, Kulturnatten var nog roligast, Blir nog roligt detta året också :) sooommar, sol & bad , fest osvosv, Jag längtar!

Nej, imorgon stannar jag hemma från skolan & pluggar, de andra ska stycka en KO, Jag minns inte att jag gick nån kock utbildning.. hmm, så nej jag ska inte vara med. Nu ska jag se på "My sisters keeper" som jag riktigt länge velat se, förbereder mig på tårar! Godnatt

p.s längsta inlägget på länge..

RSS 2.0