dagens låt



Fabolous ft Tamia - Into you
Jag kan inte förklara hur mycker jag tycker om denna låten..

Gone forever

FREDAG!

efterlängtade fredag.. skolan var ganska chill som vanligt faktiskt inga konstigheter, men natur lektionerna med Bernard är bara för roliga! fyfan, han är helt förvirrad så man kan inte låta bli att skratta (: äh, kul är det med en underbar klass också så! åh jag blir aaaarg när jag tittar ut, vädret är katastrof det regnar och det ser riktigt dystert ut, riktigt deprimerande alltså.. lite tråkigt faktisk. & jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, får se vad som dyker upp faktiskt, verkar som det blir en ganska lugn kväll iallafall..

Jag har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt..
inget kul iallafall, så vi låter det vara så :)

XoXo ♥


image279
 
I'm gonna be what you want me to be,
if you let me back into your world.

MobilBlogg

Godmorgon! Är riktigt trött, sitter i skolan nu och gör nästan ingenting faktiskt, ska ha engelska och sedan ska vi ta bussen upp till berga för att ha idrott det är något jag verkligen inte orkar idag, men måste! Haha, jahaja inte världens roligaste inlägg kanske. Men ändå :-) nu ska jag darra, ha de så bra. Puss så länge!

I need your help...

okej, jag behöver er hjälp! & snälla hjälp mig, skit inte i att svara bara. Det är såhär att min kompis fyller 18 år nästa vecka, och ja ni vet själv 18 är lite speciellt många dörrar öppnas och man håller verkligen på att bli vuxen.. det är lite speciellt och vi vill göra nåt speciellt med henne, har några förslag men de känns lite för tråkiga!

Om ni har nåt kul förslag så skriv gääääärna! skulle verkligen uppskattas, vad som helst något roligt :) tänk på.. att vi andra är inte 18 än haha.

dagens låt


Riktigt gammal låt, men jag tycker den är så fin!
& han tillägnar den sin kompis som druknade,
och livvakten som var där räddade inte honom, så han sjunger om det också.

Phil Collins - In the Air

Ima' hold you down

Mina torsdagar är så jävla långa,
det är riktigt jobbigt, är van vid tidiga tider.
Började 09.50 imorse, klockan ringde inte :O
så fick ganska mycket panik, men hann ändå!
Svenska osv.. Slutade 15.20 idag, det är det
senaste vi slutar, så ja man är inte van direkt.
men det har väl varit en helt vanlig dag,
ska lägga upp en film från idag
i klassrummet, haha =)

Tänkte snart plugga lite matte,
men har fan ingen ork alls, jag hatar matte
det är det värsta jag vet! & jag suger på det,
så helst nej tack, ska laga lite mat istället :D
det är så mycket roligare! & jag måste ut och leta
praktik nu snart, får ångest måste börja riktigt tidigt
& leta, men de blir iallafall i Lund har jag bestämt mig för!
Jag ska ladda upp videon nu, från idag !
sedan kommer det ett inlägg med dagens låt, woho ;D
Hörs sen minsann, :) Ciaaao så länge.


(Ursäkta min röst) tyckte det var lite kul när Anna säger såhär
"Andrea är liten så hon ramla ner i skiten"
haha, torr humor vettni.
Alltså förlåt att jag har filmat så konstigt igen,
jag har en tendens att hålla kameran på det hållet
alltid när jag filmar.

Mobilblogg

Hej! Hur är det med er idag? Jag mår riktigt bra, solen skiner ute så man kan inte låta bli att vara glad faktiskt, sitter på lektion nu och tittar på en riktigt fattig film. Plötsligt i vinslöv heter den, handlar om golf. Fy, ska hitta en person i filmen att skriva om.. Jaja ha en bra dag :-) ciao så länge.

maybe i love you

hej alla glada ;D

sitter och kollar på Grey's Anatomy nu, men det är paus för tillfället, love that show! Idag har jag varit ledig, som sagt! har säkert sagt de minst 50 gånger nu men vafan (: skönt iallafall, sov till halv elva mmm! sweeeet. A kom sedan hit efter hon varit i skolan :) Vi käka lite & sånt, sedan stack vi till to the ndre och kolla på the grudge 2 med honom och L to the onte, riktigt torr film alltså! men ändå läskig.

Vid sju åkte jag & mamma för att jag skulle klippa mig, jag blev riiiiiktigt nöjd! och det är heeeelt annorlunda, ska försöka fota lite imorgon :) så får ni se. Sjukt annorlunda, känner knappt igen mig själv haha ;D men de är niice.
Alltså ibland kan jag undra, är min blogg tråkig? ska jag skriva om roligare grejer? hjälp mig!!! för jag ser att ni läser, men knappt kommentarer? hellluuu, ni vet själv att everybody loves comments about what you write, så come on!

Nej nu börjar Grey's igen ;D
Pusssseli. ♥


video från makedonien

Är tvungen att lägga in denna videon på Simone, det är jag som filmar och Amy sitter brevid, på en bar i makedonien när vi var där i Maj 07 haha lite rolig faktiskt (: ni kanske får vända lite på huvet för att kolla, men äääääsch =)


Mobilblogg

Håller på att göra frukost nu, det blir bröd ägg och te, gott! Är ledig idag så har sovit ut riktigt ordentligt, hade velat ladda upp en bild men det verkar inte gå eller så vet jag inte hur man gör, skriv gärna en kommentar m hur man gör eller om det inte går för jag har ingen aning haha ;) hörs sen nu ska jag äta! Pusss på er.

DAGENS LÅT



Tokio Hotel - Ready,set, go.

the pros and cons of breathing

image276 
"the thing is that you was using me
in a different way that i was using you"


Hey :)
Dagen har varit riktigt nice faktiskt, eller skolan dvs var i stor kök hela dagen med G & L bara så fick ganska mycket att göra, and you know i love it. Det var riktigt kul, storkök är nog roligast av alla köken i köket haha ;P & imorgon är jag ledig! vi har inga lektioner "arbeta hemma" yeah, right sov morgon dirr.
Sedan framåt kvällen ska jag träffa A & A och fika. Men iallafall ;D Ska lägga in en dagens låt efter detta inlägget, ska ner och dricka mitt TE nu (tahiti) så jävla gott, vi hörs sen ! Ciaaaaao.



Jag håller med henne.

Jag kunde inte låta bli, sorry för er som tar åt er.
Men jag står för min åsikt, och jag gillar verkligen
detta Natacha Peyre skrivit i detta blogg inlägg,
klicka här  & läs, Ni hitta inlägget under "oskrivna regler" 
jag undrar & tänker precis likadant som henne,
finns det så lite killar i världen?
att vi måste ta varandras, och ligga med varandras,
dvs vänners pojkvänner, och ex!!!
osv, jag tycker det är fel. Jag vet inte vad ni tycker,
men alla ser väl olika på det :)

don't you turn around

Måndag!

Vaknade upp 5 imorse av mig själv & kunde inte somna om sedan, extremt jobbigt låg och övervägde om jag skulle upp o duscha eller ligga kvar, men orka gå upp klockan 5 när man börjar åtta? haha nej ;P Har varit i köket hela dagen, sjukt seg dag faktiskt! ingenting att göra nästn, friterade potatis och skala och skärde rotfrukter, ganska segt alltså & jag hatar när det går segt i ett kök.. så man blev trött också! blä, men imorgon är det mer tempo förhoppningsvis har restaurangen då :)

På onsdag är vi "lediga" eller som min lärare sa, "ni är inte lediga ni är bara hemma från skolan"
okey, så kan man också se det (: Sen på torsdag sov morgon och sen är det ju bara fredag kvar, denna veckan kommer gå snabbt och det är så sköööööönt när det gör det :) nu ska jag ner & laga mat, ciao!


image275
Friterade potatis skal, och pommes.

i can't sleep

I can't live without your stupid love all though it drives me insane..
dammit!

Tja, Jag är jätte trött och seg så det lär bli ett segt inlägg men bättre än inget riiiiight? ja iallfall, blev de party igår det var jätte trevligt faktiskt :) helt perfekt nästan, & man blir ju väldigt hungrig när man har druckit så vi tog oss ner till stan och käka pizza och pommes, de satt riktigt fint! I slutet blev det lite tråkigheter som vanligt, men det är bara till att undvika så blir allt bra :) var hemma hos A vid 04.00 drack några glas vatten och sedan decka, vaknar klockan halv 12 imorse av att M's mobil ringer, aaaaah! menmen, lägga sig tidigt idag minsann :) Imorgon är det skola igen.

Nej nu ska jag gå, bilderna nedan är från igår :)
klicka för att förstora..
Pusspuss!

  

were just wasting time


image271



Satt och snackade med amy igår om tiden, det finns ingenting att göra? (jag syftar mest på eslövsbor nu) men vi försöker hela tiden att komma på någonting att göra när det inte finns något, så vi träffas och gör helt enkelt ingenting tillsammans? vi gör bara "något" för att tiden ska gå, så att tiden ska gå snabbare så vi kommer fram till vårt mål helt enkelt, det är egentligen lite sjukt men jag tycker det ligger en liten sanning i det, i bakhuvudet har vi nog allt det där, men det är nog inget vi tänker på annars. Som att träffas & kolla en film? hade vi haft en massa pengar hade vi stuckit ut och festat direkt, men när vi inte känner för det eller helt enkelt är panka, så träffas vi och kollar film, för det finns ingenting annat att göra, men visst det är ju också en sak att göra, ah livet är en gåta vi vet helt enkelt inte vad det går ut på..

Idag är det lördag, det betyder alltså att det är skola igen om två dagar!  Jag ser faktiskt fram emot det, då har man något att göra igen iallafall, Köket dirr på måndag och tisdag :) mycket bra! Sedan har jag väl ungefär två prov att ta igen, plugga direkt då! absolutely ;D

Ikväll blir det Party :)
Ni får ha en trevlig kväll, Ciao!

oh ja, jag saknar dig!

Nelly.com

  Klänning från American Apparel.
image264

Jacka fr. Nelly.Se
image265

klicka på bilderna för att förstora.
    
helt underbart fina kläder finns det här --> www.nelly.com Check it out !

I will never let you down

uuuusch vilket väder det är ute, det ös regnar och blåser jätte mycket! Blir iallafall en hemma kväll idag, ska sätta mig & titta på Grey's Anatomy som jag spelade in i onsdags eftersom jag inte var hemma :) mmm, nice. Resten av kvällen ska jag bara ta det riktigt lungt, har inte sovit så värst mycket inatt, sov hos amy vi kollade på sex and the city till klockan halv 5 imorse, ah that's kinda late, or early? well.. Så blir en slappe dag, förlåt camie att jag inte kunde vara med & äta med er :( Får vara med och fira lite imorgon istället! Min sötnos fyller ju 17 år idag, lite närmare vuxen nu! ah, jag älskar dig (vimage263

Nä, vet ni vad? Jag vill faktiskt ha sommar nu.
Vill inte ni det?
ah, hörs sen ska se grey's nu, so long ♥








<3


patetisk?

Alltså ibland undrar jag fan varför man har sin jävla hjärna när man änd kan vara så jäkla dum ibland? vid denna tiden och när inte har nåt vettigt att göra så snurrar bara massa tankar runt i huvudet, hur orkar man? hur orkar jag? hur orkar vi tänka så mycket? går aldrig hjärnan i konkurs eller nåt.. det skulle vara skönt nån gång iallafall.. jag vill inte säga för mycket, inte här och inte någon annan stans heller för det är aldrig någon som förstår vafan man menar, okej nu låter jag som "hej jag är deprimerad och ingen fattar vad jag snackar om" men nej så är det inte, jag kan bara bli så arg, ledsen , förtvivlad och allt sånt. Vet att ni inte förstår vad jag snackar om.. man som sagt vill jag inte säga för mycket, jag vill bara skriva av mig lite! det är ganska skönt ibland. Men jag är trött på detta.. jag är trött på denna staden och jag är så trött på allt skit, kan ni inte bara gå vidare? HAH! & det ska komma från mig, det är nog jag som inte kan gå vidare..
fucking pathetic!


Över till en helt annan sak:
Min sötsak Camilla fyller 17 år idag!
Jätte
GRATTIS till henne <3


Sum41 - With me



I love it !

don't worry about me

Hejsan, allt bra & sånt ?
Här är det ganska nice faktiskt, lite förvånansvärt pga vädret, ös regn & det blåser, blä :/
Idag har jag varit med underbara Keilia, hon är världens underbaraste <3 så är det bara.
Nu om en stund ska jag iväg till amy, orkar verkligen inte sitta hemma idag, har gjort det nu några dagar.
Lite iallafall, haha :) jaja jätte intressant ? men nu ska jag gå igen, ska slänga in en dagens lååååt woho.


ciaaaaaao!

image262


I'm your fool baby

tjaaa, jag ska snart gå igen ville bara uppdattera lite :) Min lillebror fyller 9 år idag! Grattis. Har ätit god mat och tårta, men tårta är inget jag kan äta får jätte ont i magen. Ska snart gå och byta om osv sen kommer mia hit ska ner till stan och handla cigg, sen vet jag inte vart vi ska ta vägen ? Jag ska nog hem tidigt som det ser ut nu iallafall. Imorgon blir de & gå upp "tidigt" ska ta bussen 11.27 till Marieholm & vara med Keilia =) treeevligt, btw läs hennes blogg www.kkeilia.blogg.se hon har ett helt inlägg om mig hihi, & föresten min resa till moster är bokad nu jag åker alldeles själv den 17 juli och är där en hel månad, i usa dvs boston :) & även new york. Nej jag ska faktiskt gå nu! Ni får ha en trevlig kväll :) Ciao så länge.


räk chips, tror knappast
att det heter så men vi kallar det så :)

Heidi Klum

Jag beundrar Heidi Klum riktigt mycket,
en framgångsrik kvinna, vacker modell.
& har en fin familj! vad mer kan man begära?

Denna bilden togs två månader efter att hon fött barn, syns?
hah don't think so,
du blir vad du äter helt enkelt.
image260

& sen denna reklam-videon är lite söt, & Seal har över bra röst!
"Hey Shatts"


dagens låt



Lupe Fiasco ft. Matthew Santos - Superstar

things don't feel right

Hey :)

Det är så jävla skönt med lov! sova hur länge man vill osv. Igår så satt jag hemma ett ganska bra tag, hade ingen aning om vad man skulle göra, Men åkte sedan till Stehag med M, & de andra! Mötte upp J där också, och gick vidare till D, det blev inte riktigt som vi trodde menmen de var väl okey? i think.. Tog tåget hem vid ett, sedan sov M hos mig & hon skulle iväg redan vid 6 på morgonen för att passa hundar, jag decka direkt efter det! skönt.
 
Blir väl en lugn dag idag :) Måste köpa nån present till lillebror,
han fyller år imorgon.
Men vad fan kan man köpa till en liten unge? eller, liten & liten..
Det var lättare förr för då  nöjde han sig med bilar, men icke det nu.

things don't feel right over here, lately i've been seein' clear,
now days seem to change, and i don't know if i feel the same.


Du är en pärla :)
image259

Jordan

Jag var tvungen , "big-boops-jordan" har fått lite annorlunda stil,
läste också att hon ville förminska sina bröst, oh really?
Färgat håret också? jag vet faktiskt inte vad jag tycker,
Kläderna är verkligen ett, HEEEELL NO!


image257


Hennes nya bok självbiografi dvs, "Pushed to the limit"  som den heter,
hon berättar om självmordsförsök & sådant,
Värt & läsa? jag vet inte, men vi alla vet att
vi älskaaaaaar & läsa om andras liv.
så maybe, baby.

image258

where did all the good people go?

Ska inte skriva mycket, blir ett väldigt kort inlägg.
Trevligt med tjejerna igår, var hemma hos J,
förfestade lite, sedan iväg till dit vi skulle
hade faktiskt roligare hemma hos J,
så vi stack efter någon timme igen :)
Kollade på nån film sedan decka vi.

Nu ska jag sätta mig framför tvn
och titta på "Stolthet och Fördom"
den tycks vara bra så nu får vi se :)

Lite bilder från igår.

image253
jag.

image254
mia och camilla.

image256
jasmine och jag.


xoxo



 


you don't know nothing

but you don't need to know...

Tja,

Klockan är redan sex, helt sjukt! tiden går så snabbt nu för tiden, aja. Jag ska snart gå & fixa mig lite sedan iväg till jasmine med camie och mia & bob, mysmysmys :) Är dock inte på bästa humöret, men det får väl funka. Igår var det också bara chill tv spel & sånt med flickorna & L och A. Längesen jag festa nu känner verkligen för det! men det kommer väl, lite svårt när man bor i Eslöv och är under 18.. too bad, too baaaaad!

Jag vill göra om min blogg lite,
men jag förstår mig inte på det,
när man ändrar massa grejor & sånt,
det är inte min grej, så det lär inte gå så bra.
Tyvärr..

Ha en trevlig kväll =)  so long suckers. ♥



image252

dagens låt


#1 hunk!

image248

image249

                                            

Penn Badgley från Gossip Girl,
Han är just nu en av de hetaste killarna.
so hot.

final day

image246  image247

Äntligen är det lov!!
Vi har studie dag idag så vi fick lov redan igår och det är ritkigt skönt måste jag säga, sov hos amy inatt hade verkligen ingen lust & sova hemma så det blev sex and the city nästan hela kvällen, det är beroende framkallande man fastnar & då går det inte att sluta titta! A har liksom en hel jävla satc box med alla säsonger osv, så har en del avsnitt kvar! Jag kom hem för en stund sen, har duschat och sådant. Ska snart börja laga mat.

Vad händer idag?  festa?
det är underbart väder ute, fast kallt
men det får man leva med =) inte ska vi klaga.

Skriver nog sen! ska darra en sväng från datorn nu, ciaaaao ♥

so defeated

image245


How can someone make me so sad, but still i only want them to stay
I wanna say i love you so bad, but i don't wanna scare you away
Please, i wish that you'll understand that i wanna be more than just your friend
I wish you loved me
I see, i see you talkin' to them girls on the phone
I wish that i could tell them all to leave you alone
Really didn't know back then, but right now i'm totally sure 
that i wanna be much more ..

valentines day

Jag börjar om exakt 20 minuter, så jag ska snart börja cykla till skolan! hinner inte äta eller något heller, men det är lugnt har ändå lunch om en och en halv timme :) Alla hjärtans dag idag, hm.. vad gör vi singlar då? tips? haha. Det är dock inte min favvo dag, men jaja. Får väl hålla humöret uppe.

För idag är det Loooov =) efter skolan dvs,
Ha de bra! ciaao

grain of sand

Jag har inte varit så arg på länge som jag är idag, jag är så himla trött på det! så jävla trött på detta, du har satt din sista droppe nu, nu ska det bli jävliiiiigt mycket ändring! jag ska inte ta mer skit, (men jag undrar hur många gånger jag sagt det) okej, ska inte skriva mer om det här tror inte nån bryr sig om mina problem ..

Om 40 minuter så börjar ett av mina favorit program :) Grey's Anatomy förstås, jag längtar! det är säsongspremiär och jag har saknat det som fan =) ok, de låter inte som ett program jag snackar om haha,
Men jag har inte så mycket mer på hjärtat, mer än att det är lov imorgon så himla skönt fast det är dock en lång dag för mig imorgon.. men som sagt livet är hårt!

& tack F & E ni fick mig att må så mycket bättre,
tack för att jag kunde prata med er!
det betyder mer än ni tror.


denna texten förklarar så mycket, så bara läs!!!

Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand
And what you've been out there searching for forever
Is in your hands
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem
So small

It's so easy to get lost inside
A problem that seems so big at the time
It's like a river that's so wide it swallows you whole
While you're sitting around thinking about what you can't change

And worrying about all the wrong things
Time's flying by, moving so fast
You better make it count cause you can't get it back
.


gossip girl dan & serena



Jag älskar denna scenen!!
den har inte kommit på tv än,
men jag kunde inte låta bli den är så jävla söt
.

korta onsdagar

Hejsan,
sitter i skolan har slutat, slutade redan vid klockan 10 gjorde pov i livsmedelshygien, var riktgit svårt tyckte jag faktiskt, Sitter nu och väntar med jasmine för hon väntar på hennes mamma & jag ska ta min cykel och cykla hem. Det är över kallt utee, aaah! :D men det löser sig, det gör de alltid.
Idag ska jag inte göra något speciellt, har prov imorgon i data, men det är ju inte direkt något man kan plugga till,  men men, lite chill dag kanske :) och ikväll är det säsongspremiär på världens bästa program!!!! can't wait.

xoxo gossip girl

Precis kollat på Gossip Girl, alltså shit jag har sett 3 avsnitt och jag är redan helt besatt av det, måste erkänna att jag fan till och med släppte en tår idag, det var lite sådär känsligt! Men det programmet är så sjukt bra, gud. Kommer verkligen fortsätta kolla på det!  & nu blir de torra i huvudet på gynning, och sedan något annat program :)
Så nu ska jag ner igen, ciaaaaaao!

"xoxo gossip girl"


u call that love?

hej!

Ibland kan jag undra varför jag skriver blogg?
okey, jag gör det för jag tycker det är kul & för min egen skull.
För att det är skönt att skriva av sig, men man vill ju ändå
att någon ska läsa, & jag ser att ni läser,
men varför kommenterar ni inte? det är så mycket roligare :D
bara så ni vet :)

Idaag, så har jag bara varit i skolan, dagen började med Arbetsmiljö & prov i det det gick inte så bra som jag hade tänkt mig, men skulle väl pluggat mer! efter arbetsmiljön var det frukost sedan alkoholhantering ett bra tag, tycker faktiskt det ämnet är ganska intressant :) även om vi pratar lagar och sådant, men jag vill ju jobba som bartender eller iallafall pröva på det, & då är det ganska kul att lyssna vilka regler de följer osv..

Ikväll ska jag till undomens, eller mötesplatsen 0413
som det heter nu & titta när Amy går modevisning,
hon är med i ett projektarbete som några gör på berga.

Skriver sen =) xoxo.

jag försöker typ vara nyttig när jag pluggar?....

image243
jag försöker typ vara nyttig när jag pluggar?
c-vitamin brustablett, & youghurt.

KAFFE

image242

Sitter i skolan nu i datorsalen,
och ska skriva fakta om kaffe
vi är för många som serverar
så vissa får göra detta, inte värst kul.
men Kaffe är något av det godaste,
man blir lite sugen faktiskt...
hahah, nej nu ska jag jobba i powerpoint :)

Ciao!

dagens låt

The Roots - Break you off

en måndag & valda individuella val.

En helt vanlig måndag, började 8.05 som vanligt
Hade hotellkunskaps provet direkt på morgonen
i Aulan, det gick super bra =) för en gångs skull.
Sedan var vi tvungna & duka i restaurangen,
eftersom vi inte hinner det imorgon när vi ska servera.
Idag var vi också på studiebesök på hotell stensson
i Eslöv, såg inte alls ut som jag tänkt mig,
men det var helt ok hotell för att vara i eslöv haha ;P

Jag har precis valt mina individuella val också, det blev:

Programinriktat - HR
♦ Bild och Media A
♦ Spanska steg 1

Jag valde programinriktar val som första val
för att de lägger valen på torsdagar ungefär
klockan två, och då har vi praktik & det uppskattas
inte av praktik platsen om man missar de sista timmarna,
uppskattas dock inte av mig heller..

image239

Nej, nu ska jag gå & plugga! har massor :(
xoxo    

Amanda Jenssen - I can't sleep



"oh, i can't sleep cause there's a monster under my bed,
a rasing heart beat and now the monster lives in my head"


another sunday

Det är söndag, och jag hatar söndagar!image238
de är alltid fyllda med ångest och stress,
man har alltid i huvudet att imorgon är det skola,
"och då måste man gå upp tidigt"
bad, really bad.
& idag blir det en extra tråkig söndag,
en söndag med plugg.
Maaassa plugg säger jag då!
Hotellkunskap är mycket,
och många sidor faktiskt, men ganska intressant.

Inatt så var jag hos amy, åkte först hem till mia.
Där krängde vi bara lite chips och godis,
och kolla en stund på en film
vilket det inte blev mycket av.
Amy kom sedan & hämta upp mig vid halv 11, åkte hem till henne.
Gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt :) Ganska skönt,
jag har haft en riktigt lugn och skön helg, med de allra bästa!
det kan bara inte bli bättre =)

Men nu ska jag faktiskt ner & laga mat, ost & skink sås, muuums =)
sedan blir det plugg, bye, until next time. ♥

mad as hell

Jag skakar så arg jag är, jag vet inte vad jag ska göra.
men jag skakar, jag skakar så jävla arg jag är.
Jag är så jävla förbannad att jag skulle kunna slå ner
allting framför och bakom mig,
jag är så jävla arg och trött på dig, jag vill bara
be dig dra åt helvete men det är inte så lätt när vi bor under samma tak.
Jag hatar dig! jag är så jävla fucking arg.
När fan ska det räcka? När fan ska du lägga av?

you're a fucking pretender


image237


Så skönt att det är helg, vila & sova åh ja. Men tyvärr så har jag 4 prov nästa vecka, för jävligt så hela dage imorgon kommer gå åt att plugga, och idag med om inget annat roligt dyker upp, vilket är ovanligt att de skulle göra i Eslöv.
Men, we'll see don't take anything for granted... Igår kväll så kom Mia hit :) & vi gick ner till stan (i värsta dimman, men såg verkligen inte nånting) och hyrde film! Filmen vi hyrde tänker jag inte säga så mycket om, för det är inget jag rekomenderar men den var helt ok, den var dock på spanska också men fanns ju subtitles :) så de va chillidill.

Vissa människor är verkligen så patetiska,
men hey, livet är hårt.


love is all that matters

Jag kanske är jobbig med alla "såna här" låtar,
men jag kan inte låta bli, de är så jävla bra.




Carrie Underwood - So small (Acoustic)


LOW!

Hey :)

Har endast varit i skolan idag, en helt vanlig dag typ, med endast massa lektioner! hade Teori på idrotten istället, lite tråkigt men sånt är livet =) & Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, vill göra något! & träffa mia min mia ! saknar henne väldigt mycket (: så får hoppas det blir så också, annars finns de ju dock inte mycket att göra i Eslöv.

Jag är glad att jag har er :) <3 ni är dom bästa,
& ni kommer aldrig kunna ta någon annans plats.
och det är ni som känner mig från topp till tå.



image236

next thing you know shawty got low low low



T-Pain ft. Flo Rida - Low

shadow of the day

åh, jag är helt kär i denna låten!
& denna killen gör det så jävla bra.




originalet: Linkin Park - Shadow of the day

H&M SPRING COLLECTION 2008

image233


image234


Tycker H&M's vår kollektion 08
är lite speciell, men riktigt häftig.
Dessa klädes plaggen gillade jag :)

oh yes, baby i miss you.

Tja :)

Vilket underbart väder det är ute idaaag, ah man blir glad som fan ju! Men det lurar, som alltid det är skit kallt. Iallafall, har haft värdegrund idag på berga hela dagen 8.05 började två barnmorskor från ungdoms mottagningen prata om ja, sådant de pratar om! preventiv medel, könssjukdomar osv dvs, sådan vi redan visste eller man borde väl veta allt de redan när man går på gymnasiet? Sedan gick vi vidare och då var det en homosexuell tjej som pratade om homoxsexualitet och massa annat, tyckte det var intressant att höra faktiskt! en del grejor jag inte själv visste om. & Sedan blev de prat om jämnstäldighet i en och en halv timme, lite drygt var det! men det gick, men lär sig något nytt varje dag sägs det ;)

Nu snart, ska jag cykla ner till stan & möta snäckaaan, ska kolla på hennes dans :) alltid roliiigt! & plus i detta vädret blir de riktigt nice & cykla med musik i öronen också, nice =)


Någon reklam vi skulle förklara idag, när vi pratade om jämnstäldighet.
image232


Ciao :)

memories never fade away

Har suttit och läst lite gamla konversationer ett litet tag nu..
saknar allt gammalt ibland alltså, vill bara ta tillbaka tiden.
men ändå inte, för allt är nog bättre nu eller nåt? jag vet inte,
men det gör ont när jag läser det, och tänker på allt gammalt.
men saknar, är nåt jag ändå gör.

image231

Grey's anatomy "sneak peek"



Grey's Anatomy börjar nästa vecka!
ett av de bästa programmen som finns.
Här är en liten sneak peek iallafall,
för er som inte har sett :)
enjoy

jAG BLIR ARG

Jag blir så jävla arg, vad fan är det för fel på poliserna i sverige?/ SKÅNE / eslöv, eller ja vafan. Vi har haft tusentals inbrott här i Eslöv nu, och ni kan inte hitta ett skit? varje dag händer ett inbrott, igår var det två, två på en dag? & ni kan inte fånga en enda jävla människa? för helvete skärp er, man blir så jävla arg! okej, det kanske är svårt. för de flesta inbrottstjuvar är smarta, men vafan! försök lite mer, lägg inte ner det efter bara en jävla månad! jag blir så arg. Sen får man inte tillbaka ett enda öre om man inte har bilder på te.x sina smycken, men vafan tro man alltid tänker på att fota sina smycken?  nej det är inte det första jag får i huvudet iallafall. Lägg ner lite mer tid på det, för det tar hårt, hårdare än vad vissa tror...

"körsbärs soppa"

image230

Detta är något av det godaste som finns!
"Körsbärs soppa" kallas det på ungerska.
Men det är bara "körsbärs pulver"
& sedan tillsätter man 2 dl mjölk.
Så jävla gott! skulle göra vad som helst
för att de skulle finnas i sverige,
eller finns det?

all i hear is voices in the croud

Det är onsdag och jag stannade hemma från skolan, hade riktigt ont i magen imorse så jag låg hellre kvar och sov några timmar till, hade bara två lektioner ändå från 8.05 till 10.30 sen slutar vi för dagen! Mår bra nu iallafall, har hjälpt mamma med lite grejor här hemma! ringde också till "jobbet" inte än, men förhoppningsvis blir det lite extra, där jag sommarjobbade, men K som jag skulle prata med hade semester idag, så får återkomma imorgon. Får hoppas de behöver lite hjälp :) annars sätter de väl in mig som vikarie.. usch, jag har sån ångest! måste verkligen plugga, Men alla mina böcker är i skolan BRA ANDREA! men det löser väl sig, får gå inom sallius imorgon ska ha värdegrund hela dagens imorgon på berga, från 8.05 till 13.00 skulle jag tro, det var kul förra gången så får hoppas det är det då också.
Ciao ♥


image229




GOSSIP GIRL

image228

Om mindre än 10 minuter börjar GG (:
tror det är många fler än jag som ska kolla!


när ingen vet

vissa av mina dagar är såna
där jag inte förstår vad folk pratar om
eller hur dom tänker eller OM de ens tänker,
jag undrar, tänker de ens på vad de själv säger?
vad de själv gör? och tror att dom är så jävla bra på allt.
Sånt gör mig förbannad, det finns gränser här i livet.
Vissa människor förstår inte att gränser är något
man inte skall gå över! och människor med överdrivet
bra självkänsla och självförtroende, självförtroende
är det bästa man kan ha i livet när det gäller en själv,
visst det förstår jag! men måste man visa det så jävla mycket?
kan man inte bara veta att man har det där, UTAN att visa det.
Utan att få alla andra & tro att dom är bäst på allt, när de inte är det.
Du är inte bra på allt, ingen är bra på allt! men du är verkligen inte bäst
på det du tror du är bäst på heller. Har du nånsin tänkt på att det finns
människor som är bättre än dig på det du tror du är bäst på? nej.
Trodde väl det, sådana människor har jag aldrig förstått mig på.
Jag har heller inte förstått mig på människor som bara tänker på sig själv.
Jag önskar att det skulle finnas mindre av de folket, för det behövs mer
medkänsla i världen, jag hoppas någon håller med mig! eller egentligen,
så skiter jag i om någon håller med mig eller inte, för jag står iallafall
för vad jag tycker och tänker, vilket vissa andra inte gör. & en sak till,
jag gillar inte människor som står och trycker ner andra,
"men fan vad du e dålig på de", vafan gör du så för" ah men snälla,
sköt ditt eget och ändra på dina fel istället för på mina! eller iallafall,
uttryck dig på ett annat sätt FAN jag blir trött på er.


image227

Underbar Låt!

Lyssna på den, det är värt det jag lovar!
Lee Ryan - Best of you

some people want it all

hejsan!

Siiter bara och segar nu, funderar på & fixa lite mat och lägga mig och sova en stund, eller vila! ja, något av det iallafall. Är riktigt trött efter dagen idag, alla våra lärare i köket var sjuka så vi fick sluta klockan 9.00 imorse, men jag och några andra valde att hjälpa till i storköket istället, Känns verkligen inte lönt att dra hem när man precis har kommit till skolan, då är man ju nästan pigg och allt lika bra & stanna kvar och göra lite nytta :) men det var sjukt kul, det var mycket stress men det är sånt jag gillar! tempo skall det vara.. annars kan man lika bra sova tycker jag.
Ska snart ut & leta praktik, antingen nu i veckan eller nästa? we'll see.. Det blir nog i Lund! Kom just på att jag har läxa till imorgon att skriva vad och hur mycket jag äter till frukost.. hm får nog gå och göra det nu! nästa vecka har jag prov måndag,tisdag,onsdag och torsdag! HAH, ni som tror hotell&restaurang är slappt? kan bara slänga er i väggen.


image226

xxx.

                         

half alive

Det är söndag, dvs den mest deprimerande dagen på hela veckan! men det är dock fint väder, fast det lurar ju alltid det är sol men alltid skit kallt men äsch det är sådant man får leva med (: Var hos C igår i Malmö & J kom också sedan, hämtade kina mat så jävla gott! sen massa annat gott och kollade på film och gjorde massa tester i en Frida tidning hahaha, tog tåget hem vid halv 12 , hemma blev de & läsa lite sedan decka! Idag blir de bara chill, har städat & sånt. Denna veckan blir förhoppningsvis inte så ansträngande, köket imorgon och tisdag!
sweet. trodde du var bättre än så faktiskt...

image225


for the love of god think of the people

Hej! Jägers igår med tjejerna, förfestade hos Mia mycket trevligt faktiskt! Jägers var sådär, lite mindre kul än vanligt. Men helt okey, roligast var det nog i början =) skit kul! haha & mia är för söt, hahah jävla flabbnojja. Var hemma vid halv 3 inatt, slängde på mig en tröja och la mig i sängen och decka direkt fyfan vad jag var trött och sov ända fram till klockan 11 , skööönt somfan! Håller på & fixa mig lite ska åka in till camilla i malmö, det är jätte fint väder men kallt skulle jag tro, men vi skall fika & köpa lite gott och kolla på film, sover hemma inatt igen iallafall :)
Men nu ska jag darra & fixa lite, ciaaao!

Här kommer två bilder från förfesten..
de är dåliga, för de är tagna med min mobil.

image223


image224



have2have


image221
Skit söta armband, som finns i olika färger!
bara till & sätta ihop och kliiick ;D
image222




haha, gillar dessa skorna!
sooo cute! men vet inte om jag skulle kunna
ta på mig dom, men de var sjukt söta =)
http://www.have2have.se/

SKOLA

Klockan är ett och jag går in om 20 minuter, ska ha naturkunskap har haft håla sedan 11.00, var dock inte med på idrotten heller, fortfarande min jävla förkylning! kan den inte gå över snart? Jägers idag ju, nånting att se fram emot iallafall. Har varit & fikat med Elyk bästis på hålan och hjälpt han med en present vad kan jag inte skriva här, man vet aldrig om personen det är till läser detta, så jag är tyst (: jag längtar till ikväll, det var länge sen jag va ute med tjejerna, hoppas det blir kul bara. Förfest hos miaminmia också, som jag inte träffat på länge, kuuuul!

Nej, nu ska jag och J hämta våra grejor i skåpen :) byebye!


RSS 2.0