i keep dancing on my own

Allting är över, jag har tagit studenten! Jag förstår det knappt själv, det har redan gått en vecka sen idag, jag fattar det fortfarande inte, och det känns som igår! sjukt vad tiden har gått snabbt, skol åren har bara flygit förbi & jag saknar stunderna redan, men that's life. Nu ska man jobba i ca 40 år!

Studenten var iallafall underbar, tack alla som var med på den, ni gjorde min dag helt perfekt! Hela veckan var perfekt, även om vädret var kass, samban var något av de roligaste jag gjort i mitt liv, det ös regnade men det var så jävla roligt, Samba-jägers var roligast!


Jag börjar inte jobba ordentligt för än i Juli, jag har själv bett om det. Börjar dock bli lite rastlös men ska inte klaga för sen kommer jag inte ha nån ledighet överhuvudtaget nästan! Har ju som sagt fått heltids anställning på Italia, blir anställd 20 Juli, men börjar jobba heltid 1 Juli. Ska bli skönt & ha en ordentlig inkomst. Jag ska spara som fan, för jag har mina planer till nästa sommar, hejdå sverige säger jag då! Var? det får ni se :)


& en sak, vad är det för fel på vårt samhälle?
varför vill folk bränna ner det enda "roliga" vi har i vår stad?

Blir så förbannad på folk som vill störa för andra, & för sig också för den delen...



 



RSS 2.0