somehow growing old feels fine

buuuuu, äntligen onsdag imorgon! serveringen som vanligt, ganska skönt. & det varma vädret börjar äntligen komma, 13 grader idag, det är man glad för verkligen så efterlängtat. Jag har faktiskt absolut inget roligt att skriva, ganska boooring är mitt liv just nu alltså, jag vill bara att tiden ska flyga flyga flyga, men skönt att ha något att se fram emot iaf, paris om 9 dagar, det är bara såå nice, sen kommer älskling hem, eller ja i slutet av maj..... sen är det magaluf, älskar att ha saker att se fram emot :)

okej, bara för att. Min vecka kommer vara såhär tråkig:
Onsdag: Skola/servering 8.05 - 14.00
Torsdag: Skola/Servering 8.05 - 14.00
Fredag: Skola/Servering 8.05 - 14.00. Jobb: 17.00 - ?
Lördag: Jobb 11.00 - 23.30?
Söndag: sova! & ligga framför tvn och va super trött. SEN ÄR DET LOV! :D

där ser ni, mitt liv är pretty boring.




målade läppar på tejp i skolan idag, "skit kul"
haha, lättroade!

a walk to remember

usch vilken dag, har precis tittat på a walk to remember, världens sötaste kärleks film. Jag älskar den! & kan gråter alltid varje gång, det är helt omöjligt att hålla tillbaka, ush, nä det har heller inte varit nån bra dag idag, har bara mått skit.. hatar & ha såna här dagar, jag har mina jävla perioder, så sjukt jobbigt, jag hatar det. Ångest, och alltid känns det i magen, fan alltså.. jag hoppar det bara är idag, och att det inte sitter i sig länge, vill bara vara glad och positiv....

and in my mind i can see how perfect everything could be...

Twilight

Måndag, ny  vecka igen! & bara 11 dagar kvar till paris, awesome. Stannade hemma från skolan idag, sjukt trött och för jävligt ont i nacken och ner åt, knappt så jag kunde röra mig, har varit så ett tag nu, inte bra. Men jag missa dock inget, hade bara två lektioner, eller ja samhällen var inställd. Har haft en riktigt mysig helg, det var mys igår också! var ju på center syd med mamma, fick tag på lite välbehövds grejor, dock gick alla mina pengar haha, Köpte 3 par skor, en av de är faktiskt jobbe skor som jag köpte på Deichmann en tysk sko affär som öppnat på center syd med sjukt bra skor. Köpte en jacka också, en söt lila t-shirt, och nya leggings.  Stack till R sen, där emily och antonel var, lagade mat & kollade på gossip girl. myyys.

& jag får ju inte glömma berätta att nu har jag ÄNTLIGEN sett Twilight, riktigt bra, riktigt söt. Kääärlek säger jag bara! nu längtar jag efter att få läsa böckerna, precis som alla andra, herregud.

Måste verkligen städa lite nu,
även om jag inte har nån ork alls i kroppen. Pusss




I don't wanna watch the world spinnin'
i wanna be spinnin' with it.





we'll shine together

Godmorgon. Ni har väl inte glömt ställa fram klockan? haha. Gårdagen var också bra, jobbade bara lunch igår, fullt ös heeela lunchen alltså. Sen mötte jag upp mia, bob & ida. Gick på bio IGEN för min del, såg "män som hatar kvinnor" jag gillar inte svenska filmer vanligtvis, men denna filmen var faktiskt riktigt bra, och hemsk också men bra var den iallafall! Sedan körde vi hem, med värsta ångesten om vi fått P böter eller inte, för bilen hade stått där nästan en timme för mycket, men vi hade tuuuuuuuur!

Ska hoppa in i duschen nu,
sen ska jag iväg till center syd
med mamma & handla, har en hel lista
på vad jag ska köpa, bland annat JOBB SKOR!
det viktigaste just nu, & skinn jacka ska jag leta efter :)

Have a nice day, ciaao



Disturbia

bohoh, long time no see. Har haft en sjukt mysig kväll med mina två bästa tjejer! det behövdes, kan inte komma ihåg sist vi var ute o gjorde nåt tillsammans, var & kollade på bio "en shopaholics bekänelser" inte min typ av film smak direkt, men en helt okej roande film, Inget speciellt. Gick och åt på italia sen, pizzerian, pizza & glass, mätt som fan är jag fortfarande! men har saknat pizzorna iite faktiskt.

Ska gå och sova nu, är så sjukt trött och mina ögon bara dödar mig, ska upp "tidigt" imorgon, jobbar lunch & lite till antar  jag. sedan är det mia & bob, lääänge sen! så godnatt mina älskade vänner ♥



1 månad idag, & mycket mer lär det bli <3


you're not the only one..

God dag! hade ca 40 gäster i restaurangen i skolan idag, gick bra. Fick ta en tolva med tess och en tvåa, så inga problem direkt. Kasst med dricks bara, kärringar som är riktigt snåla. aja, bara att köra på imorgon också! det är fredag imorgon så jäääävla härligt, ska på bio med mina älsklingar ardita och emily sen har vi bokat bord i pizzerian på italia, ja they just looove the pizzas, så varför inte? & det var faktiskt ett jävla bra tag sen jag käka pizza.

Annars har jag inte mycket mer att säga faktiskt :)
tänkte ringa bobsan nu, ha en bra kväll.
Ciao.



It's not my time

vilken seg dag i skolan, hade 7 gäster, how pathetic? plus att jag stod i baren, bara gjort kaffe. Boooooring! men imorgon är det pang bom, 43 gäster. Har inte ens plats till så många haha, fick sno bord från matsalen. Blir en jävla massa. Men bättre det än 7 stycken :) Har träffat E idag, jag finns alltid här för dig hjärtat, & kommer alltid att vara  <3 jag saknar mitt hjärta så sinnes sjukt mycket, exakt två månader kvar från och med idag, jag tror jag kommer dö! nej, vi klarar detta älskling. Har iallafall fått höra hans röst idag, mmmm <3

Nu ska jag gå och äta våfflor.
Ikväll är det grey's anatomy, me like.
ciao  ♥



haha älskar denna <3

let me be myself



3 doors down!

you have my heart

Tisdag! det betyder att det är desperate housewives idag och att halva skol veckan redan gått imorgon! nice. Har snöat idag också, vafan. Det får det inte göra, det är ju snart vår! eller borde vara det, jag pallar ju inte det. Äh, nåt som glädjer mig att vi går bara nästa vecka i skolan också, sen är det lovlovlov, påsklov! wohooo, & jag åker till paris där är det minsann fint väder, inte som här. Så himla skönt. Jag längtar otroligt mycket.

Skulle ha tema dag i skolan idag, men som sagt som jag sa, onödigt. Blev sovmorgon istället! & jag har ett problem just nu, det är 3 månader dit, men ändå. Vad köper man till en kille i student present? hjälp!

Ska hoppa in i duschen nu.
Puss på er




Dit vill jag nu!

who would have thought it would end up like this?

Ny vecka,  känns som jag precis sa det. Tiden går verkligen sjukt snabbt, & jag är riktigt glad för det för det betyder att Paris närmar sig, två veckor kvar! & sen är det ännu närmare tills älskling kommer hem, vilket jag längtar riktigt mycket till. Skolan gick också snabbt idag, har temadag imorgon, förläsningar om Alkohol, har redan haft det två gånger i ettan, känns så onödigt, plus att vi behöver våra lektioner på tisdagar! så jag blir hemma, japp. Sen är det servering resten av veckan, så denna veckan kommer också flyga iväg, är ledig på fredag från jobbet också, så jävla nice! ska försöka spendera lite tid med mia & bob, de va längesen. Sen jobbar jag lördag lunch.

Nä, nu ska jag äta lite.
Ha en bra dag! Ciao. ♥



i'll do whatever it takes..

okej, finally är denna dagen över. Har jobbat 12 timmar, är egentligen inte så trött, måste varva ner först.. det är mest mina störiga ögon som gör att jag känner mig trött, det blir bara värre och värre, känns som jag snart kommer bli blind eller nåt, paniiiiiiiik! Annars har dagen gått bra, Lunchen i restaurang, helt ok. En del & göra ändå, & Kvällen i la pizzeria, det gick också bra, inte så jätte mycket att göra dock, men ganska skönt ändå.

Ska snart lägga mig & sova, jag saknar min älskling för mycket. Bara ler varje gång jag får ett gulligt sms, dvs typ i varje sms? jag lääääääängtar, två månader kvar hjärtat! Ok, imorgon ska jag sova sååååååå länge alltså. fy vad skönt, Inga planer för imorgon, bara gossip girl & sånt skit.

aja, sängen nu.
Sleep tight and don't let the bugs bite

i can see your halo

Äntligen fredag! Extremt lugn dag i skolan, hade endast 15 gäster i restaurangen, riktigt lite. Jag skulle ha en tvåa, men bara en kom, så en etta på hela dagen, riktigt roligt , eller inte. Ganska segt & tråkigt, hatar när det är så. Hoppas det blir mer & göra ikväll på jobbet. Kommer va helt slut på söndag, Jobbar ju min första panna imorgon, börjar halv 12, slutar väl ungefär tolv också, på kvällen då.

Ska ta en snabb dusch nu och byta om,
tar tåget om ungefär en timme.



S i skolan idag, jag är tvungen! så jävla söt.
hon hade varit hos tandläkaren idag,
& de byggde på hennes tänder lite ;) ni visste väl att det är  mode nu?

I'm yours

En helt ok dag i serveringen, var hovmästare. Då har man oftast en fake smile när man välkomnar gästerna, men just idag var det faktiskt ett äkta smile, varför vet jag inte men jag har varit glad idag :) Kan bero på det fina vädret? Allt flöt iallafall på, det känns bra. Bara till att köra imorgon också, & imorgon kväll jobbar jag också. men det är väl inget nytt på mina fredagar. Åh jag vill bara att tiden ska gå, dock har den gått riktgit snabbt, om två veckor och tre dagar ungefär sitter jag på flyget till Paris!!!! längtar riktigt mycket, sen efter det är det bara en månad och några veckor tills mitt hjärta kommer hem, fyfan vad jag längtar! herregud, jag saknar ihjäl mig. Ganska jobbigt.


Bjuder på den här bilden , javisst man kan nästan tro att vi är systrar! haha.



Nu ska jag laga lite mat & ringa emily.
ciao

find me

Ledig idag, studiedag. Riktigt skönt. Behöver faktiskt plugga.. har prov i serverng på fredag och samhälls ekonomi på måndag, Måste få tummen ur röven alltså! men idag är det en bra dag, & fint väder. Är riktigt sugen på att åka in till Lund, vill kolla i lite affärer, behöver också köpa lite väl behövda grejor, små saker. Örhängen & lite sånt. Har lite pengar kvar från mitt förra studiebidrag, det är det enda jag har just nu, Nästa vecka är det minsann löning, då ska jag verkligen haaandla som fan! har inte shoppat sen jag var i florida, vilket var i början av januari, Herre min gud.

Ska se om nån glad har lust & hänga med mig.
Jag saknar mitt hjärta oerhört mycket.
Jag bara längtar tills du kommer hem älskling.
2 månader kvar! ♥




Boyce Avenue - Find me

Jag bara älskar dom!
de släpper mest sina låtar
på youtube, myspace Itunes
& lite olika musik sidor.
men nån dag kommer de bli riktigt stora!


"Ät & var glad"

Ja, jag kom till skolan till slut idag va, där fortsatte dagen med lunch svenska och projekt&företag. Mitt humör var ju inte det bästa, så jag & projekt och företag läraren slutade ju inte som så bra vänner i slutet av lektionen, det krävs mycket, jääävligt mycket av en lärare så att jag ska börja bråka med dom på riktigt, för jag är  ingen sån person, som börjar tjafsa med lärare och sånt. jag håller oftast käften och lyssnar och respekterar och är ganska lugn & harmonisk av mig, haha låter cp. men de som känner mig vet vad jag menar, men nej det blev verkligen tjafs med denna läraren, & inte är det mig det är fel på, han är gammal och överdriver, Idioti till max, men jag orkar verkligen inte bry  mig. that's the last thing bothering me.

Efter skolan blev de hem till tess, Lagade got mat och krängde daim tårta med glass och ostbågar, tjooooockt! & sen lite film, och massa snack ganska mys ändå faktiskt :) Åkte hem, sedan till A där e var, vi käkade (igen) & tittade på Desperate Housewives, haha fyfan.. jag är så onyttig man kan bli och jag har lagt på lite kilon, äh jag har aldrig vatt nån som bryr mig om vikten, "ÄT & VA GLAD" that's meeeeeeee.

Är ledig imorgon, vilket är skönt och välbehövt.
Ska lägga mig i sängen nu och läsa min bok,
"Mia's dotter" ja ni vet, Gömda böckerna som jag
alltid pratat och skrivit om, har läst alla fortsättningarna
men såg att jag missat en, den jag läser nu :)

Godnatt!




can't get enough of you

Godmorgon, ska snart röra mig till skolan. Började egentligen 8.05 idag, försov mig lite. Fattar inte hur. Somnade 19.30 igår, pga väääärsa huvudvärken som fortfarande sitter kvar, så jag har sovit riktigt mycket. Fattar inte sånt ibland alltså, har ont i huvet 24/7 nu för tiden, icke bra. Har inte läkar tid för än den 7 april, that sucks!

Ångest att jag missade idrotten idag också, den är så jävla viktig! Nej nu ska jag sätta mig på cyklen och cykla iväg.. hörs väl senare vänner, Have a nice day!

det är inte lätt när det är svårt

Har mått skit idag, jag vet inte varför! huvet känns tungt & varit seg och på riktigt dåligt humör. Inte så konstigt med tanke på hur det är här hemma ibland, jag orkar inte mer bara. Det är alltid jag som ska va den där jävla starka stenen som ska orka ta allt, tyvärr är jag inte så jävla stark själv. & det gör att jag saknar mitt hjärta ännu mer, för man känner att man behöver tröst och att man behöver prata med någon, jag har inte en jävel jag kan prata med, känns inte så bra faktiskt.

aja, man kan inte alltid ha bra dagar.
nu ska jag se sanningens ögonblick, sedan sova!

ciao

i love you

Lördagen är över, jobbade lunch idag med cherisan & chefen, det gick väl bra? eller? jag litar på chezz, kanske inte världens roligaste att jobba lördags luncher, men det får gå :) nästa lördag jobbar jag min första panna, interesting... Ikväll har jag varit hemma hos rodrigoooo, älskling! (han var ju såklart inte där) men vi umgicks lite med R, spådde oss lite, kina mat, godis & film blev det ikväll, mycket mysigt! Jag samtidigt hatar och älskar att spå mig, jag fattar inte.. det stämmer in till 100% verkligen ALLT stämmer. Vart enda jävla kort, helt sjukt är det.

Jag är så jävla trött just nu, så jag ska faktiskt gå & sova. Imorgon blir det jävligt mycket städande, mitt rum ser inte kul ut, massa papper och små saker överallt, jag klarar inte av att se det mer! ordning & reda imorgon minsann, & självklart blir det en tv dag imorgon (: får se om de blir själv eller med tjejerna.

Godnatt ♥


hey, do i fit in?

i wanna make you feel

Blev en skön kväll (: vilket jag verkligen inte trodde det skulle bli, jag var lite deppig och skeptisk där i början, men det löste sig! En perfekt kväll, man kan ha riktigt kul utan sprit säger jag bara ;) mina vänner är bäst. Jag ska snart lägga mig och sova, ska jobba lunch imorgon med marco & cherie, aldrig jobbat lördag lunch innan så det lär bli intressant, kanske inte? vi får se ! som sagt så klagar jag inte. Efter jobb går jag direkt till Ruth, ska umgås lite med henne & emily och ardita, få rse vad vi hittar på, mys bara! så det blir en ganska lång dag imorgon.

& innan jag drar mig, ska jag visa er en riktigt skön låt.



make you feel


Har även hört älsklings röst idag, riktigt skönt.
Nu känns du inte lika långt bort, jag saknar dig!


Vivere

Idag har varit en halv bra dag, mest bra! morgonen började bra iaf, jag var pigg och glad för en gångs skull :D men inte så konstigt när man vaknar upp med ett gulligt sms! älskling vad jag saknar dig. Sedan vart de tandläkaren vilket var mindre kul, skulle laga ett hål , fick bedövning sen kommer han på att hålet tydligen är för djupt och mjukt för att kunna laga, så min kära tand fick medicin, som ska sitta där ända till Juni? KUL? nä! & inte nog med det att jag fick bedövningen helt i onödan, och den släppte inte för än 4 timmar senare, hur kul? när man ska servera i skolan, tur jag fick stå i kassan iallafall, blä!

har fikat med keilia idag också, mitt hjärta! gud vad man glömmer att man saknar dig, en riktigt bra vän har vi där! hm, det är fredag!  & absolut ingenting händer, ser ut som att det blir en hemma kväll idag, tråkigt eftersom det blev det förra fredagen med, men vad ska man göra? blir lite donkan idag iaf, känns bra.. Lite fet mat skadar inte minsann :D Imorgon ska jag träffa mina tjejer iallafall hemma hos r, det blir bra :) får se om vi ska spå oss eller inte...

Jobbade igår också, från 5 - 8, det var ganska sjukt för jag fattar inte vad jag gjorde där? mer 'än höll R sällskap, Inte en JÄVEL på tre timmar, sinnes, men vi lekte lite , kittlades o sånt. kul att man får betalt för sånt? aja, klockan åtta satt jag iallafall på tåget hem igen, helt onödigt. Men det var kul & få träffa vissa man inte sett på länge på jobbet :) underbara människor alltså.

Vi hörs mina vänner.
ciao

there's no distance inbetween our love

Goddag! gick upp ganska sent idag, var så jävla trött. Får spel på mina ögon har fått nån inflamation eller nånting, fattar inte va det är, så de är blodsprängda hela tiden & går knappt att öppna när jag vaknar på morgonen, skit jobbigt. aja, ska snart hoppa in i duschen, är så rastlös vill fika eller nånting innan jobbet, men nä då är det ingen som kan! trååååkigt, jag vill göra nånting! Får väl städa eller något istället. Hoppas att jag är hemma tidigt idag, vill va pigg imorgon !

Puss så länge vänner.

- do we need distance to get close?

okej, jag tänker inte gå in på vad som hände i skolan som gjorde mig så jävla irriterad, jag orkar inte! orkar inte tänka på det, för jag blir bara så arg! Jobb ikväll gick bra iaf, känns bra att man gör nån nytta, nån hjälp :) o såklart blir man på bra humör  så fort man sätter igång och jobbar, för alla på italia är så jävla underbara! är så himla trött nu dock, är ledig imorgon från skolan så det är skönt, men sen är de jobb på kvällen igen , men får nog sluta tidigt så det är nice :D

har gjort ont i mitt hjärta hela dagen idag, saknar älskling som fan! känns sjukt jobbigt just nu, jag hoppas att det går över efter några veckor, det är  trots allt bara början! & jag blir så jävla rörd av dina ord, guuuud. vI SKA klara detta hjärtat! ♥

Nu ska jag lägga mig i sängen & se om de finns något på tv, annars blir det natti natti! talk to you later alliigator.. after a while crocodile.



en bild från i sommras :)

fucking day

en helvetes jävla dag, mitt huvud har inte varit på topp & inte blir det bättre heller när de man tror ska ställa upp mest, totalt skiter i en, tack som fan! ska tydligen jobba idag också chefen ringde,  många som är sjuka, så jag ska snart dra till tåget, eller ja om ca 30 minuter. wish me luck.

angels on the moon

Då var de tisdag, skönt! för det betyder att det är serveringen som gäller för min del imorgon :) länge sen jag servera nu känns de som, två veckor sen på jobbet iaf. & som det ser ut nu är jag ledig på torsdag , så det är riktigt nice.  Dagen har faktiskt gått snabbt, jag har precis tryckt i mig massa mat, och pankakor med socker och chokladsås, mm varför är det så gott? mums.

Ska snart iväg till E
, funderar fortf på om jag ska se DH där eller här hemma (: får se hur det blir, hoppas att det är ett avsnitt jag inte har sett idag! ja whatever, gårdagen var lite hm. Annorlunda, det gick bra att säga hejdå, men klart att det kändes, & jag är skit glad för din skull älskling, vilken erfarenhet man får och upplevelse! jag vet att allt kommer gå skit bra, och du kommer ha det riktigt bra. & så ses vi om 10 jätte snabba veckor. Jag hoppas verkligen att dessa veckorna gå snabbt, för jag har redan ont i mitt hjärta. Inte så konstigt, jag ska vara utan mitt hjärta i två och en halv månad? såå don't blame me. & när du kommer hem, ska allt vara riktigt bra, jag är glad samtidigt som jag är ledsen, men det är väl så det ska vara, eller? jag saknar dig älskling.

såja, har lättat på mitt hjärta nu.
Nu ska jag gå till E, puss på er.



en bild, bara för att

my knees went week

Måndag ! & ny vecka. Jag är frisk och det är huvudsaken, bara hostan som ska bort sen mår jag priiima igen. Fysiskt iallafall! Dagen i skolan har gått bra, som vanligt tråkigt men sånt är livet! är trött som fan, men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag inte gjort nåt annat än vilat o sovit sen i tisdags. Mina vänner jag har absolut inget roligt att berätta egentligen.

Om EXAKT en månad åker jag till paris, jag längtar riktigt mycket! Får träffa mitt hjärta igen, & det betyder att det är påsklov om exakt en månad också, det känns bra. Ska inte göra nåt speciellt idag, mer än & säga hejdå... jag hatar och säga hejdå, fyfan vad jag hatar det, det är det värsta jag vet. & något som det här har jag inte varit med om innan, så jag hoppas att jag kan hitta ett bra sätt så jag hanterar det rätt och så att det känns hyfsat bra iallfall, för bra kommer det inte kännas....

nej, nu är jag tom på ord.
puss på er.



better off without you

Jag var så glad imorse när jag vakna och mådde bra, yes jag är frisk! tänkte jag, men så kommer man hem o kollar febern så är den fortfarande kvar? men fuck you säger jag då, låt mig va för helvete. Jag pallar ju inte. aah, förkylningen är nästan helt borta iallafall! var hos R inatt, & fotboll igår kväll men med ardita kom & joina så jag va inte så mobbad trots allt, aja mys iallafall, :)

är så jävla trött just nu,måste städa
men jag har ingen ork i kroppen,
sjukt seg. nu har jag inte mer på hjärtat.
ciao

can't get enough of you

Jag pallar inte att detta är fjärde dagen jag har feber, jag pallar inte vara sjuk längre! det är så jävla tråkigt. & nu ska jag inte jobba för än om två veckor, så jävla bull?! skit kul verkligen, jag hade behövt lite lön denna månaden, men nänä okej! Fan vad att vara sjuk kan förstöra mycket, i hate it. Det ger mig ångest.

Blir en tråkig hemma dag, idag också! förhoppnigsvis kommer älsk hit så är jag inte så jävla ensam iallafall? har inte ens varit ute och tagit luft sen i tisdags, det är ju sjukt haha! Nä, nu ska jag dricka upp min C-vitamin och lägga mig i soffan!

ciaao



Ingen tid!

Fredag, äntligen vill jag kunna säga! men det är ingen skillnad är lika sjuk som två dagar tillbaka, nu är det nästan värre. Värsta förkylninngen nu, jag pallar inte. Man har verkligen inte tid & vara sjuk i dagens samhälle, håller ni med mig? Har inte varit i skolan heller sen i tisdags, känns för jävligt och det blir inget jobb idag eller imorgon heller, riktigt jobbigt känns det. Man missar så himla mycket, & sen har jag den jobbigaste febern också, 37 grader det är den där mitt emellan febern som är riktigt lurig. Nä ska sluta tjata, var bara tvungen & avreagera mig lite.

Sitter just nu &
äter frukost och dricker te, jag får i mig all näring jag behöver iaf, inget snack om den saken. Gårdagen var mys, älskling va här. Spelade lite Wii med bror, även om jag knappt hade nån jävla ork till något, sen bara mys. Såå ja, idag blir en hemma kväll då, första fredagen jag är hemma på läääääänge!

Nä, vi hörs kanske senare vänner.
Ciao


no one knows the truth, not even you

Godmorgon!

Jag är fortfarande sjuk, har fortfarande feber kallsvettas hela tiden så sjukt jobbigt & det jobbigaste är  att jag missar skolan! började i serveringen denna veckan ju, & jag ville vara med från början, ångeeeeeeest! Jag dricker bara massa vatten och te hela tiden, drack nog 3 liter vatten igår, så största delen av dagen gick ju åt till & kissa? haha. Anteckna!

Sandy är framme i Italien nu! & hon fyller även 19 år idag,  Graaattis! ♥ Hoppas på att hon får det riktigt bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, ska duscha med kallt vatten behöver svalkas jag är skit varm, & kall samtidigt dock.

ciao




sandy & jag.



vår känslor

6 grader ute, det ger mig lite vår feeling. Har dock inte varit ute idag, & lär nog inte gå ut heller. Har kallsvettats heeela natten, har vaknat varje timme. Kollade om jag hade feber imorse 38,4 grader. Skit kul verkligen, det är fan det sista jag behöver för tillfället, jag har verkligen INTE tid med att svara sjuk, Så jävla jobbigt! & självklart så ringde jag chefen igår, (innan jag visste att jag skulle bli sjuk såklart) & sa att jag kunde jobba i helgen, bra andrea! nu MÅSTE jag bli frisk till helgen. Jaja, slut tjatat om det nu...

Jag har inget roligt & berätta alls, eller jo. men inget jag vill dela med mig om haha, Jag ska äta frukost nu & sedan lägga mig och vila, pusspusspuss

you're a part of what i call amazing

Godkväll! några dagar sen jag skrev :) det har inte hänt så jätte mycket ändå, i lördags var jag & tjejerna hos sandy och fira henne , hon fyller 19 på torsdag! vi åt god hemlagad pizza och jag drack mitt goda vanliga vita vin, my love! mycket trevlig kväll, kommer sakna lilla loppaaan nu när hon åker till Italien! i wish yoooou luck. Ska visa er lite bilder också från i lördags! De flesta finns redan ute på bilddagboken och Facebook, så ni nyfikna kan ju kika där.

Dagen i skolan idag var väl som vanligt, seeeegt! speciellt sista lektionen, engelskan! alltid lika segt, vi gör ALLTID samma saker, så himla tråkigt! & nu ikväll har jag varit med älskling, lika mys som alltid! tycker om dig såååå mycket. ♥

några bilder från i lördags!






Där var några bilder :) klicka för att förstora.




RSS 2.0