sitter i skolan nu på datorkunskap, jobbar om Excel ska ha prov....

Sitter i skolan nu på datorkunskap, jobbar om Excel ska ha prov på det nästa vecka.. noo. Kom till skolan redan 8.30 imorse när vi börja 9.50, gjorde prov i servering som jag missat, det gick ganska bra faktiskt :D Efter skolan ska jag handla hårfärg och lite dricka till imorgon med J, slutar jätte sent idag 15.20 det är gaanska jobbigt! får alltid så ont i huvet, haha. Men äsch, nu ska jag jobba vidare. Ciaaao! ♥

dagens låt

Janet Jackson - Feedback

härlig låt , lyyyyyssna på den ;)


smokey - eyes

image220



Sotade ögon är riktigt fint, och finast nu på vintern om vi nu skall kalla detta vinter! men vackert är det.

hey i wanna be a rockstar

image219

Onsdag, började 8.05 och slutade

10.00, hade först Näringslära sen frukost och sen gjorde jag prov i livsmedelshygien och efter det fick vi gå, det gick snabbt så var hemma vid halv 11, skönt! fast känns ju inte ett dugg lönt, men var tvungen & göra provet ju. Ska snart äta något och sedan vila eller sova, får se! är sjukt trött, och det blir bara plugg resten av dagen, inte alls kul! Gossip girl igår, var riktigt bra :) kommer lätt fortsätta att titta på det.

Jag har bestämt vad jag ska göra efter studenten,
(även om det är ett bra tag tills dess)
detta är vad jag ska göra, klicka här visst låter det bra? ;)

Nu ska jag lägga in lite låtar till mamma i hennes nya mobil :) som jag vill ha btw!! haha avis :/
byebye .

love kills slowly, just like ciggaretts.

image218

we all love gossip

Någon mer som ska se Gossip Girl ikväll? har hört att det är extremt bra, så får hoppas på det :) Dagen idag har gått snabbt som fan, alkhohol hantering på morgonen i skolan sedan i restaurangen hela dagen, har serverat ! alltid lika kul, det tråkiga är bara att man måste verkligen fixa allt innan man får göra suna egna behov, vi alla var svinhungriga i flera timmar! och väldigt sent fick vi då äta, haha ;D äh, det är absolut inte hela världen.
Har också en jävla massa prov, hade ett litet prov idag, har prov imorgon och prov på torsdag. Lika så nästa vecka och veckan efter det, sedan är det Loooooov =) glöm inte gossip girl! Pusspuss.

kickin' your ass would be a pleasure ;)


lite onödiga bilder (: enjoy.
      


alla söker vi efter något

Ny vecka då, den börja inte sådär jätte bra har sjukt många prov så nu är det mest massa plugg, ganska jobbigt! men det är dock inte så svårt.. helgen var helt lugnt, hemma hela helgen! så jag hoppas det är lite mer liv i nästa helg :) typ Jägers eller nåt? :D Nu ska jag dra vidare & plugga, ciaaao!

( det är nåt konstigt med bloggen, kan varken ladda upp bilder eller ändra texten ) :(

something magical

Nu mår jag bättre, har sovit 12 timmar inatt och det var verkligen nåt som behövdes, denna helgen har varit väldigt lugn, varit hemma både fredag & lördag, mådde verkligen skit igår ville vara med & fira amy's födelsedag ju :( men de hade nog lika kul utan mig! Har varit & handlat lite serverings kläder med mami idag, det behövdes inte nåt så stort, det ärju endast vit skjorta och svarta byxor, bara skorna som återstår.. ´

Ser inte fram emot skolan imorgon, orkar inte! har prov i arbetsmiljö också, uuusch men tisdag blir kul :D
Ha de bra! Ciaao!

tired of walking around like a dumbass

Jag är trött på er nu, riktigt trött på er..
the botten is nådd.

it's time to say it..

image214

Ikväll har jag baara segat, legat framför tvn
och kollat på massa skit program,
som te.x "dismissed" och "Cribs" på MTV.
Tittar typ aldrig på det ;P inte på tv överhuvudtaget.
Bara när det är DH och grey's, men det har icke börjat än.
Känns som att jag mår lite bättre iallafall, får hoppas på det.



Jag vill verkligen att du ska känna som jag gör, jag vill att du ska tänka lika mycket på mig som jag tänker på dig, det går inte en dag utan att jag har tankarna åt ditt håll, det räcker med ett hej.. jag lovar.

Rise and fall

Äntligen fredag, det enda jag ser fram emot är att riktigt få sova ut imorgon och nu börjar jag bli sjuk också är jätte förkyld och sitter här och dricker c-vitamin, som vanligt när jag känner av att något inte stämmer. Jag vill inte bli sjuk nu, helt fel tillfälle ju! aja , jag ska iallafall vila hela helgen så jag blir frisk :) Man är ju inte direkt sugen på & göra nåt annat i detta vädret ändå.. bara regnar hela tiden :/ usch så tråkigt, hade varit bättre med snö till och med. Jag vet, jag är negativ men så kan de va (: haha.

you brought my life back

Tooorsdag, mina torsdagar är alltid så jävla långa är alltid så trött och har migrän på slutet av dagen, så extremt jobbigt! måste dricka mycket vatten :) haha, Imorgon är det FREDAG wohoo, och idrott =) det var länge sen och jag längtar, älskar idrott! haha , ni som vet hur jag var innan blir nog förvånade ;P men det finns förändringar va =) är så jävla nöjd med min klass, så sjukt härligt! alla tjejerna pratar med varandra också, det är inte som det var i nian, härligt är det och skönt att man alltid har en i klassen som man vet ställer upp, du ja jasmine! =)

Idag har jag fikat med tjejerna, amy fyller år idag! GRATTIS <3 stor nu ju, haha (eller inte) men det var trevligt, ska fira henne mer på lördag :) gav henne en liten "för present" det fina får hon på lördag (: Sedan tog jag bussen hem med angelica, jasse och lonte och gick den långa mörka vägen hem själv....
Ska snart plugga lite, ska kunna en dikt utan till tills imorgon, har svårt att sätta ord på minnet, låtar är lätt men dikter är lite svårare, hoppas att det går bra bara :) ♥

det känns så jävla fel att inte kunna
vara ärlig mot er, jag känner mig så dum.
Men sanningen svider för mycket för er...
jag vågar inte berätta sanningen, jag vågar inte svara ärligt
på era frågor, jag är trött på att ta skit, det får förbli såhär ett tag.


image2101,




svarta naglar

Är lite trött på att folk säger att man är "emo" för att man har svarta naglar, jag tycker det är snyggt :) tycker ni det är emo att ha svarta naglar? :S

Här är fler som nog inte tycker det är sådär emo att ha svarta naglar ;P


                         
  Hilary duff, Paris Hilton & Lindsay Lohan

image208

Victoria Becham.

image209



happy endings

Jag har varit lite sådär små glad i några dagar nu har ingen aning varför, men det känns bra iallafall glad måste man vara, vi lever bara en gång va ;) haha gud vad jag kan ändra uppfattning & humör snabbt.
Men iallafall idag i skolan gick vi igenom lite livsmedelshygien, hade sedan prov i näringslära, det gick bra om man tänker på att jag fick reda på de i måndags så, men får se hur de går :) ska vara på berga klockan 8.05 imorgon, & egentligen har jag sov morgon då sjukt irriterande, enda dagen i veckan jag har sov morgon! ah, ska inte vara så lat (:


tack för mig.


I'm miles away from where you are

hej&hå, jag är trött på alla deppiga & negativa inlägg, nu ska de fan ta mig bli ändring, lite gladare ska vi bli :D image207Köket idag var riktigt kul, restaurangen på sallius har ju öppet på tisdagar nu också, så när vi är i köket får vi göra maten till restaurangen, annars serverar vi, det är så mycket roligare när man vet att man gör maten till någon och att den ska ut då, och då det är mer tempo i det hela också, hatar när allt bara står stilla och man bara står & glor, det ska gå snabbt, mycket roligare :) och man lär sig mycket hihi, och fyfan vad mycket vi har fått äta idag, massa pommes som blev över, gick runt och åt det hela tiden med bearnaise sås, som vi ocskå gjorde, sjukt gott & sjukt fett, haha som sagt förstår man varför kockar är lite feta, men mat är underbart, vad ska man göra? haha
Snart är det ut & leta praktik plats också, får hoppas jag hittar något bra , det blir nog i Lund.

Imorgon börjar jag 8.05 och slutar 10.25, ganska nice! ska ha prov i Kolhydrater, det är väl det enda? sen går vi väl igenom något snabbt, sen slutar vi. Känns så jävla onödigt ;P efter det blir de väl & stanna kvar & äta lunch i skolan, sen hem eller något (: Byebye ♥


"Don't worry about me, can't make you feel something you don't"



my heart is under arest again

Min första dag i skolan efter lovet, kändes inte bra. Köket är det roligaste jag vet eller visste.. nu har de ändrat grupperna heeeeelt och vi har olika lärare hela tiden, hur fan ska de sätta ordentliga betyg? & personerna i min grupp är inte de bästa, känns sjukt kasst..

Är inte lika glad när jag tänker att det är "köket imorgon" brukar alltid vara skit glad ;P men har inte lust & gå upp imorgon, dock ska vi laga mat till restaurangen imorgon, kanske lite mer tempo i det hela och man får koncentrera sig på sitt.. men ändå, jobb parters är viktigt (: & sammarbete, och det krävs människor som kan sammarbeta då också! ah, får tänka lite positivt..

Annars, borde jag ha pluggat idag har prov i Kolhydrater på onsdag, ska sätta igång snart.. har liksom inte ens börjat, fan vad kul grejor jag skriver om då? haha (:

Har lyssnat på en låt hela dagen, som jag inte hört på jääätte länge!
Lyssna på den, extremt bra låt.


Foo Fighters - Best of you


lindsay lohan

image205

Hon är en utav de sötaste tjejer jag sett,
även om hon inte riktigt är någon förebild
så är hon "ordinary" och inte så överskattad
som de flesta kan vara.


image206

spinning thoughts

Mina tankar bara svävar fram och tillbaka, dessa två veckorna jag varit borta har jag kunnat slappna av och andas ut och tänka så mycket jag bara kan, det har varit skönt men ändå hårt, för man inser verkligen saker man inte skulle velat inse, att tillexempel vissa vänner man har, kan man inte ens kalla vänner, och de man inte kallar vänner är ens vänner. Jag vet, det låter komplicerat men om ni tänker efter så kanske ni förstår vad jag menar. Jag har också kommit på lite saker om mig själv, jag kan känna mig jävligt patetisk ibland, jag stänger inne för mycket, trodde jag var för öppen men har märkt att jag inte är det, livet är komplicerat och hårt, så är det bara! men det är mycket jag har insett, mycket! jag har till & med bestämt vad jag ska göra av med mitt liv efter studenten, det är ett litet tag dit, men jag har tänkt ut allt i minsta detalj, (nästan) men som sagt, de man kallar vänner är inte vänner, och de man inte kallar vänner är vänner... jag har förstått att så är det, Är så trött på alla oärliga och själviska personer, lägger inte ens tanken åt någon annan fan vad jag är trött på det, jag är inte den som är oärlig och självisk jag är helt tvärt emot.. ärlig och omtänksam! det är något av de få saker jag vet om mig själv, att jag säkert är, Jag hoppas någon tänker till.

hejdå.

ST. MARTIN - KARIBIEN

Det var underbart, 35 graders värme varje dag och när det regna var det 28 grader, underbart bra! men vissa dagar blev det verkligen för mycket, så det var skönt när det regna, Badade sjukt mycket, poolen vid villan (bodde i villa inte hotell), havet finaste stränderna, aldrig sett så fina i verkligheten i hela mitt liv, ofattbart!! ska lägga upp lite bilder här nedan, Åkte Jet ski, vilken känsla! aaah, det ska jag lätt göra om, no doubt!
Har inte varit i skolan än, kom hem i torsdags! Men imorgon så :) kul & få träffa alla igen ;D
Har fortfarande inte ställt om mig än, det är 5 timmar minus i karibien jag är fortfarande inställd på den tiden, lite jobbigt men de tar en vecka sen är de chill :) Idag har jag städat hela dagen, mitt rum har nog aldrig varit så stökigt som nu, haha :) äh, nu ska jag lägga upp lite bilder..


Har ni sett något så vackert?
image199

Poolen vid huset,
image200

Stranden på Maho Bay, flygplatsen ligger precis bredvid, bilden är tagen av mig.
image202

Jag.
image203

Lillebror, jag & mamma. klicka på bilden för att förstora.


LONG TIME NO SEE

ojojoj, länge sedan jag skrev men nu är jag tillbaka minsann :) karibien var underbart, kommer nog lite bilder sedan, eller så kan ni titta på aaandreeeaaa.bilddagboken.se för jag kan inte lägga in bilder nu för jag inte är hemma, men de lär komma :) om någon är intresserad dvs, haha.

Nu ska jag mysa med tjejerna =)

ciao!

welcome 2008

Nytt år.. nya tag! japp, verkligen. Vill verkligen börja om på nytt.. de blir kanske svårt men jag ska verkligen försöka, har en del saker jag vill ändra på, som gått fel detta året, 2008 ska bli det bästa året =) Går kvällen var jätte lyckad :) tack för allt, middag med tjejerna och fest hos leonard med de allra bästa , härliiiiigt ! och inatt så åker jag, är borta två veckor, kommer till att skriva de gånger jag får tag på en dator ^^ lär nog inte bli så ofta, men ändå :)
Ska upp halv 4 inatt, flyget gåt klockan 7 och mellanlandar i Paris, sedan är det 8 timmar därifrån.. phuuu.
Men kuuul, woho.

Nej, nu måste jag faktiskt duscha och packa det sista.
Ha de bra :) Ciaao.

Middag.
image196

Mia Sabbe och jag ):)
image197



image198


RSS 2.0