you still give me light

Goddag!

En bra dag igår var det trots allt, mådde väldigt bra efter att jag sovit nån timme. Vi åkte till vickan, och kvällen blev bara bättre, jätte trevligt, & god mat! & singstar och sådant med tjejerna i klassen, jätte mysigt! Åkte hem tidigt dock, måste ju orka med denna kvällen också? hahah, äsch. En bra dag igår helt enkelt, riktigt bra.. jag är glad, och det känns bra. hihi

Nu ska jag äta,
sedan iväg till netto & handla cigg
& sen sandy :) ciaaao ♥









3 bilder på mig & jasmine från igår.
Resten finns på bdb, & kommer komma upp på facebook.

you touched these tired eyes of mine

Äntligen fredag! Åkte till skolan imorse, mådde dåligt från stunden jag vakna, och självklart ska alltid någon göra det värre, Trodde jag skulle må bättre efter frukosten, men icke! så blev hem skickad, av mina riktigt snälla lärare i köket, mamma körde hem mig, och jag stuuupa i säng direkt!  Mår helt okej nu, en varm dusch en ibumetin och kaffe fixar det faktiskt :) & sömn får jag ju inte glömma.

Snart kommer G hit, vi ska fixa lite inför kvällen, dumma är att vi har noll fantasi, eftersom vi ska klä ut oss och vi ska vara servitriser, hur kul? inte alls egentligen, men det är bull när man inte har nån utklädnad så det får bli så. Ser fram emot morgon dagen, ska fira sandy med mina underbara tjejer, Jag bara älskar att umgås med er , finns inget bättre!

nä nu måste jag sätta fart..
ha en bra fredags kväll :)
arrividerciiiii ♥




like friends do

Torsdag, denna veckan har gått sjukt snabbt också! Fredag imorgon redan, herregud. Dagen har varit bra, imorgon är det storstädning i köket som gäller, kul?! kan diskuteras.. Med kvällen imorgon blir bra, ååh, jag är så tankspridd just nu, Amy jag saknar dig, jag saknar min bästa vän redan. Jag har så himla mycket att berätta, det är så sjukt jobbigt när man vill prata med någon som lyssnar till 100%, men snart snart snart! Jag är riktigt glad iallafall, och det känns så jävla bra, jag trodde aldrig att det skulle göra det, & förändras såhär snabbt dock, jag gillar det så mycket.

ah börjar i serveringen nästa vecka, kom på precis att jag måste ringa min chef, och jag måste hämta min skor på jobbet, när ska man göra det då? får se om jag hittar nån dag nästa vecka....

Nu ska jag ääääta, för jag är hungrig.
ciao




I'm all yours



underbar låt, The Script - I'm yours

your skin still lingers on me

Dagen har gått snabbt och vi har varit duktiga i köket, var klara redan klockan två vilket aldrig händer, & dessutom var vi bara fyra stycken, grymt av oss ändå (: & känns tråkigt att detta är sista veckan i storkök, sen är det serveringen men det är ju roligare, ser dock inte fram emot när vi ska fatservera, för jag suger på det alltså! Lööööööööning idag också, glad är jag! min resa till magaluf är betald med de pengarna, känns jävligt bra faktiskt. Ingen ångest!

niiiice, idag är jag glad lite trött & till och med lite grön (?) färgade mitt hår igår skulle bli mörkblont/ljusbrunt, blev grått/brunt med gröna nyanser? jag känner mig verkligen SKIT snygg, verkligen.... eller inte. Men det är nog mitt minsta problem nu haha, orkar faktiskt inte bry mig det får vara så ett tag till.

Ser fram emot helgen också, Fira Vickan på fredag som fyller 18 , med tjejerna i klassen! & på lördag ska jag fira sandy med mina honeys , som fyller 19 år. Just nu längtar jag faktiskt mest till paris, ser fram emot det riktigt mycket, vi kommer ha roligt amy :) i miss you and i love you.

så nu har jag skrivit lite.
ha en bra dag, puuss

we will shine together

känns som det var ett tag sen jag skrev något, men det var inte så länge sen! Allt flyter på som vanligt, skippade skolan igår hade bara nån tema dag, & de kolla inte ens närvaro så det var inte speciellt lönt att gå dit. Denna dagen har varit riktigt seg tycker jag, vaknade med extremt mag ont men var tvungen & ta mig upp, hade kramper hela dagen fattar inte varför, det är riktigt jobbigt iallafall.

Söndagen var bra, mys med tjejerna & GG såklart! Gårdagen var också bra, myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! ♥ hihi. Jag gillar det, och för en gångs skull känns det jävligt bra.

Imorgon är det köket som gäller,
är på dagens med tess så det är nice :D

nu har jag inte mer att säga, ciao







if you ain't here i just can't breathe

Hemma från jobb, gick bra! som det oftast gör, Biljarden efter jobb, så jävla synd att man inte är 18 än man kan störa sig på det extremt mycket än, äh jag får hålla ut några månader till! Tog sista tåget hem, & vandrat hem i den tjocka kram snön, jag är glad över att det är kram snö iaf, kan vara mys! men inte världens lättaste sak och släpa en cykel efter sig haha.

Är riktigt pigg, drack en white tiger/redbull, på biljarden, inte konstgit att jag är pigg då? ska lägga mig i sängen och se vad det finns för skit på tvn, Godnatt, ciaao




en bild från i augusti skulle jag tro.

with you

då var det lördag! och endast två dagar till skolan börjar igen, vilket betyder att lovet är över imorgon, tråkigt men sant. aja, Jobb igår gick bra, var lite off men det är väl inte så konstigt sen kvällen innan, slutade vid 11 men stannade och väntade på chess och linnèa, gick till biljarden innan vi skulle ta tåget, hemma vid två, och så trött som man är så kan man inte somna heller? decka vid fyra, herregud.

Är riktigt trött idag alltså, ska åka till jobb nu snart och hälla i mig kaffe alltså! haha, ni får ha det underbart för nu måste jag skynda mig. PUSSS

i'd give up forever to touch you

okej, jag orkar inte skriva en bok om igår. Saker & ting gick inte som vi tänkt. men kan inte låta bli & skratta åt det bara haha! för det är ganska komiskt, & en sak som är säker man ska  ju ALDRIG dricka en hel vin flaska själv, fyfan hell no. Jag undrar om jag ens kommer kunna lukta på vitt vin mer, får se hur de känns när jag ska jobba idag! haha, smaaartass! Var iallafall hemma vid typ 4 imorse, jag hamna väl där jag hamna men det var mys, så det känns bara bra (:

Annars så vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner, ni förstår inte hur sjukt mycket jag uppskatta det ni gjorde igår, tar hand om en till hundra % och VERKLIGEN bryr sig, det är inte många som hade gjort så, jag hade och det vet ni, jag är sååå glad att jag har så bra vänner, sviker en inte när det gäller sånt som igår. Känns riktigt trygt att veta. & Bob och Mia ni är ÄNGLAR!

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen
och hoppas på att må bättre.
Ciao vänner. ♥








Bilder från igår

unnerve me

Torsdag! Ska snart gå och laga nån mat snabbt, sen ska jag cykla iväg till A, & sen hem & fixa miiiig, & sen blir det hem till S och börja laga mat och sådant mys, sen drar vi till malmö :) hoppas på en riktigt rolig kväll.

Just nu har jag en massa saker i huvet, både bra & dåliga. De dåliga kommer från de som är gammalt, känns jobbigt på ett sätt, att det blev som de blev. Men de är faktiskt bara att gå vidare, & glömma. & sen det nya, är jag just nu bara så jävla glad över! Jag ska vara glad över det jag har nu, & inte tänka så mycket på det gamla, för det förstör så mycket, men samtidigt kommer det alltid finnas i mina tankar. Men jag är glad nu, och det är huvudsaken , & självklart ska man leva i nuet.


ciao ♥

the truth will never hurt me

då var denna dagen också över, har hjälpt mamma massa idag, skönt! sedan fikat med 9B,-tjejerna, trevligt! Efter det blev de sandyyyy, tittade på en film "Stop Loss" och Grey's Anatomy & käkade lite glass, mysigt som alltid! Har precis ätit mackor och druckit smoothie, mmmmmums!

Ska lägga mig i sängen & kolla lite tv nu, Imorgon har jag en del grejor & fika innan klockan 5, så blir lite tight, ska ju till malmö imorgon med tjejerna, innan dess ska jag förfesta hos sandy, vi ska laga mat & dricka lite och så, myyyyys!
Länge sen jag var ute och dansa, så det kommer bli en rolig kväll!

I will never let you control me.



you make me smile







Lite bilder från idag (: 20 år sen jag tog bilder på mig själv
så tänkte ge er en liten update kanske haha.


Förövrigt har jag haft en mysig kväll,
Lagat mat, hos antonel, emilys pojkvän.
Chillat med musik, & kollat på film.
myyyyys! ♥

unpretty

Har haft en chill morgon, Sandy kom hit, drack lite kaffe och åt möllans ost glass & lite sånt, mys! Blir nog en hyfsat lugn dag idag, drar till A & E senare, laga mat kolla film och sånt mysigt! Imorgon ska jag träffa 9B-tjejerna, herregud det var åratal sen!!! & på torsdag så blir det förhoppningsvis malmö , hoppas på det! länge sen jag dansaaaaa, & fredag och lördag är det jobb för heeeela slanten! Söndag chill, för sen är det skola igen, så då va hela min vecka planerad! hahaha.

Ska faktiskt  ner & laga mat nu!


feel me somehow

Godmorgon! Har sovit ut idag, känns bra, fast känner mig ändå inte helg pigg. Gårdagen var bra , åkte till Malmö med Amy & Seb, Kolllade i affärer och så, eller hahah typ två affärer? s är galen! sen käka vi på casa mia, & körde hem igen. Hyrde film och så, sen åkte vi hem till amy & såg på film, haha det blev sex and the city filmen! den var mycket bättre denna gången tycker jag! men som de säger, man måste se en film två gånger för att riktigt förstå.

Idag ska jag passa min bror ett tag, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll får se vad som händer. Nu ska jag hoppa in i duschen, & försöka göra nåt vettigt, typ städa eller nåt.

Ha en bra dag vänner. PUSS





Amy & Seb på Grappa.


all you gotta do is watch me

Dagen/Kvällen/Natten igår var bra :) övningskörde till amy vid tre tiden igår, snackade mest & träffade hennes man, Trevligt :) sen blev de fika med de två och alla andra tjejer, myyyys och långa "viktiga" samtalsämnen haha. Sedan blev de lite fotboll och massa film at r's, nice! Hemma vid två, och jag somna inte för än halv 4 inatt, ingen aning varför, vaknar iaf av amys väckning imorse IGEN, tredje dagen i rad! så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag till lund/malmö med henne och seb.

liten update :)
p.s jag är fortfarande glad! (det verka hålla i sig)

PUSS, CIAO!

double your fun

happy day!

Ingen sol idag? tråkigt, men läget är lika bra för det! Har bara så jävla ont i nacken, annars är allt bra , har faktiskt inte ens ont i benen eller nåt, börjar lilla jag bli mer tränad? boxningen kanske har sin värkan ;) haha, tror jag ja!

Har iallafall städat & så idag, ska laga lite mat sedan åker jag till amy, passar på att övningsköra med pappsi också då! Ha en trevlig söndag, för det ska jag ha!




en bild från varberg i sommras;
jag, sandy & amy .


feel the beat inside

Vilken jävla kväll alltså! kom hem för en liten stund sen från jobb, sinnes sjukt mycket att göra idag. Helt jävla sjukt, det är alla hjärtans dag inte nyår människor? haha, aja ska inte klaga! finns folk som har de värre, men de lär kännas i benen imorgon. äh, Imorgon ska jag träffa min bästa vän, jag längtar!

nu ska jag nörda mig vidare , är inte så trött nu?
har sååå sjukt ont i nacken bara, men talk to u later guys!

ciaao ♥

forever



underbart vacker röst!

"Life is tough, get a helmet"

hemma från jobb, vilken kväll! blev ändå en hel del, det bara small på vid 8 pambom, FULLT! haha men bättre än att inte ha nåt & göra, iallfall (: Imorgon är det alla hjärtans dag, den dagen är ju så överskattad? för oss som är singlar iaf haha, min chef är så söt "andrea jag har en alla (L) dag present till dig" så fick jag sånt choklad hjärta, tur att nån ger en nånting iallfall ;) Man blir glad för minsta lilla :)

Jag är fortfarande glad, jag vet inte varför?
jo det kanske jag vet, eller? nä jag tänker inte dela med mig hihi.
Imorgon är det jobb igen, blir lika mycket som idag
har fuuult i pizzerian till & med!
Sov gott mina vänner för det tänker jag göra, PUSSS






mest för att jag hade
kunnat leva på vitaminwater.





i'm strong enough

Goddag :) Allt bra med er? Här är det super, solen skiner och allt det dära, det är nice. Även om jag kände mig seg imorse, men nu är det skit bra! Har bara chillat i soffan hela dagen så himla sköönt, jag var såååå trött! Tar tåget vid fyra till jobbet, får hoppas på att det är lagom med folk idag (:

Jag har inte så mycket mer på hjärtat som vanligt,
haha kan inte vara kul & läsa min blogg.
Men jag skriver för att skriva av mig =)

ha en bra fredags kväll!



Miami

where is the love?

är så jävla trött, helt slut. Har varit hos e idag med s, så mys som alltid. Spelade yatzy & lyssna på musik och snacka skit och sånt som vanligt, behövs ibland. Alltid härligt med mina tjejer, looove you guys! Resten av kvällen har jag nördat mig här, ja jag är en nörd, lätt att man fastnar! Ska lägga mig i sängen snart, & sooova. är så trött! & har huvudvärk får se hur jag mår imorgon, blir de värre, skippar jag skolan så jag orkar med kvällen, men ja en redbull fixar allt som vanligt ;)

Sov gott mina vänner. Ciao

where did i go wrong?

Torsdag! fredag imorgon, äntligen. Har trott det är fredag hela veckan nästan, helt konstigt haha, Veckan har gått sjukt snabbt iallafall. Otroligt lugnt i skolan idag, Gjorde mest frukstsallad och städade & stod i kassan, dagen gick snabbt  iallafall! Vet inte vad jag ska göra nu, har ganska tråkigt och huvudvärk! Måste vila så jag är pigg och glad imorgon kväll på jobbet ;D

Funderar på om jag ska träna lite boxning och yoga.. men tränar jag yoga kommer jag ha fete träningsvärk imorgon fast än all strechning, så det kanske inte är så smart? hm... får se hur jag gör faktiskt, nu ska jag måla naglarna lite, haha.

Puss på er!



Marie Digby

Hon har inte världens bästa röst
men ändå sjukt duktig
& gör sina egna covers på låtarna.
Som denna tex, här har hon gjort om
Britneys Gimme more, riktigt bra.



darkness is fading in



Ännu en skoldag över, skönt!
Gick bra idag i köket iallafall. Samma sak imorgon.. & sen är det fredag :) fredag den 13ånde dock, jobbar som sagt både då och på alla ♥ dag, undrar hur den kvällen blir? en massa tvår kanske! vad ska ni söta göra på alla hjärtans dag?

har sån träningsvärk i röven alltså, körde även lite yoga igår & jag stretcha som fan, men nej ändå skall man få träningsvärk, haha OTRÄNAD är jag ju! annars har jag inte mer att säga mer än att  jag är väldigt uttråkad och glad, & vet ni vad som händer på fredag? Amy kommer till sverige! och på söndag ska jag träffa henne och hennes "man" that will be interesting :)

Nu ska jag darra men ska först ge er ett litet glass tips, (bara för er som tycker om banan) Är man sugen på nåt sött och kanske inte har nåt roligt eller så gott hemma, men har vaniljglass, vilket enligt mig är tråkigt att bara äta så, då tar man en banan skär  den i stavar och steker den lite i smör, tills  dom blir sådär mjuka och lite mörkare i färgen, sedan häller man över det på vaniljglassen, mycket enkelt och gör stor skillnad , så jävla gott! don't be afraid to try it ;)

Ha en bra dag! PUSSS




you're not alone



sååja,
nu har jag kört boxning i 45 minuter, & lite annat också. Känns bra & bränna lite kalorier haha, nej men bra för kroppen att röra sig eller hur? Men nu är jag sååå sjukt svettig, mysigt va? så jag ska faktiskt ta mig en dusch. & Idag blir det bara chillidill, chilla i soffan & titta på sex and the city & 2 1/2  men, nice!

Ha en bra dag mina vänner, ciao





andra dagen i florida

i feel like i wanna slap somebody

okej jag har verkligen inget vettigt eller roligt att skriva, haha sjukt tråkigt när man tänker efter, inget kul händer i mitt liv, konstigt! Ibland älskar jag allt, vissa dagar bara suger allt haha, men man skall icke klaga ;) Slutar 13.15 imorgon, det är dock nice va :)  sen är det kööök resten så jävla chill :D

& jobb i helgen, helt nojjig för fredag den 13ånde, ska ta mig hem med tåget själv, jag  kommer ju vara LIVRÄDD med min förföljelsemani och är så jävla mörk r'dd, haha wish me luck.

baby nice and slow

Jag mår braaaaaaaa, ville bara påpeka det.
Allt känns bra, eller ok inte allt det mesta!
& det är jag glad för, det var på tiden liksom.

Har varit med tjejerna idag myyyys,
Gossip Girl har satt igång igen, finally!!
Imorgon är det skola, som vanligt.
boooring.

nu ska jag darra igen, ciao ciao

"do joooo like thoooos shoooos"

Nu är jag hemkommen :) från B, & M. Tittade lite på ointressanta melodifestivalen ;P och sen tittade vi på Wanted, vilken jävla bra film, sjuuuuukt bra! & nu har jag inget bättre för mig så ska lägga mig i sängen och titta på Taken (jag vet emma att jag inte borde se den innan jag åker till paris men jag kan inte hålla mig)


Imorgon är det söndag, dagen i hate ;)
men det blir städ och lite sånt.
Ska försöka och köra boxning
minst 3 timmar av dagen, moahah:
Hård träning här.

Godnatt vänner, sov gott. ♥

boxning?

phuu jag är varm! har kört boxning i 45 minuter, non stop på wii fit. Är ju helt slut, började med den vanliga "3 minutaren" sen körde jag avancerad, & sen mer avancerad. Jag är verkligen slut, men riktigt bra träning är det . Det känns som fan faktiskt haha. Just nu gör jag inte så mycket,  väntar mer på att B & M ska komma hem, så jag kan umgås med dem, om det nu blir så.. blir det för sent orkar jag inte ta mig nånstans faktiskt.

Egentligen är jag sugen på & dra ut, festa eller nåt! flera helger framåt sen blir de nog jobb, :/ så då blir de inge kul sen. ähhh nu ska jag sluta klaga :D vi hörs senare vänner. ♥♥

hard feelings

En film som jag vill se är Taken, Den handlar om två tjejer som åker till Paris, och blir kidnappade! mer har jag inte läst och vill inte veta heller för än jag sett den, men någon beskrev den såhär " This is one of those movies which stay in your memory for a while and let you think about bad things that happen." Exakt så skulle jag vilja beskriva filmen jag såg igår, changeling. Den kommer sitta i mitt huvud ett tag.. för det är faktiskt sjukt! att sådant händer i verkliga livet, det är läskigt. & man ska vara glad för om man bor i en såhär pass liten stad där alla känner varandra, även om det kan förekomma här också. Men det skrämmer livet ur mig, & fastnar i huvudet på mig, Det gör ont att det ska hända såna saker till heelt oskyldiga människor som lever ett vanligt liv och inte vill andra något ont, fyfan, det känns att tänka på det alltså..


im damned to feel the way i do


don't walk on the wild side

Godkväll :) Kvällen har varit bra, Först bio, changeling är helt klart en av de bästa filmer jag sett men också en av de hemskaste, sjukt.. den är verklighets baserad också! en idiot-mördare dödar små pojkar i 9 års åldern, 20 st döda han! han fick två års fängelse för det, & sen dödsstraff, de hängde han! och han förtjäna det så jävla mycket, fan alltså.. jag och sandy grät oss nog genom halva filmen, SE DEN! rekomenderar den starkt, den utspelas på 1920 talet. & stack ju så klart till italia sen, tog en kaffe men sen blev sandy hungrig, självklart? haha såå delade en pizza, börjar bli trött på dom nu faktiskt haha, & två helger framåt är det jobb fre-lör, känns braaaaa!

Nu ska jag se coyote ugly, ser alltid den när jag är på bra humör, fråga mig inte varför? Jag är glad just nu iallafall, vet inte varför.. får hoppas et varar ett tag, som ni kanske märkt har jag extrema humörsvängningar ;P glad ena dan, arg och ledsen andra dagen, but hey that's me....



Dessert i skolan, Tiramisu & blåbärs fromage.


Jasmine är duktig!


Angelina Jolie i changeling.

ciao bella

Äntligen hemma , och så trött. Varför blir man mer trött när man typ bara står och hänger? var så jävla lugnt i köket idag, allt var redan förberett, så vi behöver inte göra så mycket mer än att lägga upp det, & ingen stress var det heller. lite tråkigt faktiskt, man klagar när man har myycket och är stressad , sen klagar man för att man inte har nåt & göra? haha, vi människor är sjuka.

Är egentligen sjukt sugen på fest, dansa och ha kul! det var såååååå länge sen, men jag orkar ju verkligen inte jägers? så det får bli en lugn kväll, med som sagt bio! och förmodligen hälsa på jobbet lite, vadå kan inte vara utan dom en helg ens? hahaha.

Ska käka lite tacos nu sen blir de fiix!
ha en trevlig kväll (: ciao ♥




ghosts with just voices

Siiter man här igen och tråååkar, har faktiskt pluggat lite! har ett mini-test imorgon i kallkök, och patè, fromage, tiramisu, färsk ostar & säga vart de kommer ifrån som te.x Feta ost, det vet vi väl alla? Grekland! & sen Mascarpone, Ricotta & de kommer ju från Italien :) vill få mvg i kallkök, men det kommer ALDRIG att hända med denna läraren, never ever.

Annars har jag precis spelat Wii fit, körde boxning, step och sprang lite. Känns faktiskt, är riktigt varm. Ska snart laga lite mat, sen blir de faktiskt soffan & tvn, somnade sjuukligt tidigt igår typ sådär tio över tio? haha, intressant va? :)

Imorgon är det kök again, såklart! & på kvällen så ska jag ju på bio med sandy, och vi ska se changeling! mmmm.

Minns ni den här låten? har lagt upp den tidigare,
ett tag sen dock. Jag älskar den!



their words mostly noices, ghosts with just voices.
your words in my memory are like music  to me.

there's no turning back

Godkväll älsklingar! sitter och funderar just nu, på lite allt möjligt känns både bra och kasst men det får väl gå ändå (: Köket idag gick hyfsat idag fast än vi satt i skiten redan innan vi öppnat restaurangen, har aldrig hänt mig tidigare i köket så jag kan tyvärr inte säga mer än att det hänger på läraren, som får förklara mer detaljerat hur det ska gå till istället för att ändra sig i efterhand när eleven gör fel, tillexempel? äsch, jaja. Sånt händer. Gick bra för min del iaf. Känns bara konstigt, för att jag har alltid älskat kall kök, nu på nåt sätt är passionen borta, helt gone.


Har legat i soffan halva kvällen, så sjukt trött är jag hela tiden, ska sova ut  denna helgen verkligen. Somnade till innan i tj
ugo minuter det var sköönt. & nu ska jag springa ner och titta på sex and the city, ska göra lite pommes, är sjukt sugen på pommes med majonäs? tjock,? JA!!



my love




you're always on my side, giving me faith

min data e cepe, jag undrar om detta kommer publiceras ens.. we'll seee right? :D
jag får skriva super snabbt, det dumma är att jag är på blogg humör idag?
Är sugen på att lägga upp massa sköna låtar, & snygga vår kläder jag hittat lite överallt :)
mmm, jag vill shoppa! men min ekonomi tillåter mig inte att göra det, måste spara och ha mina resor betala first of all!

Jag ska snart spela lite wii fit, köra lite boxning tänkte jag.
Måste börja nu på allvar, för det är ingen lek det är faktiskt bra träning.
Tänkte köra miinst en timme varje dag! måste komma i form nu alltså.

Är i kallkök imorgon (: kuuuul, för jag älskar att fixa med förrätter och desserter, sjukt roligt är det!
Ska se om jag kan hitta nåt bra pasta recept till L också, kanske kan köra nån a la italia? haha.
Annars, nothing neeeeew guys! Ska på bio med sandy på fredag & se Changeling, mys!

ciao, sweetie pies! ♥




the world brought me to my knees

okeej, blogg.se bara cpar sig hela tiden! så jag har aldrig nån lust och uppdattera, men förhoppnigsvis går detta inlägget igenom...

Ny vecka, nya tag igen! är så himla skol trött nu för tiden, orkar inte tänka på att jag har skola ett år till. Jag vill bara börja jobba ju! börjar känna att jag blir mer o mer förvirrad när vi har prov o sånt, jag hänger inte med!! Dagen har varit bra, & skolan har gått bra också :) sedan har jag umgåtts med tjejerna, vilket var ett tag sen känns det som, looove u girls.
Stack till R och spådde oss, again..... vi kan inte låta bli. Den här gången fanns det inget negativt om mig, konstigt? eller kanske bara bra, jag mår bra innerst inne ser det ut som.

Sen blev de en del frågor om vänskap, vilket blev en tanke ställare, och får mig och tänka ännu mer på hur viktigt vänskap är och hur viktigt det är att hålla ihop med de man verkligen älskar. Jag ska aldrig släppa taget om mina tjejer, vad som än händer! aldrig. Bättre vänskap än vi kan man inte ha, det går inte bara. Vi kan skrika på varandra, vi kan skratta som fan tillsammans, vi säger vad vi tycker till varandra utan att någon blir sur, man bara accepterar vad den andra tycker, och vi gör så sjuka grejor tillsammans! och vi skäms ALDRIG, & vi stället ALLTID upp för varandra, no matter what! perfekta vänskapen? ... men hey vi har också våra svagheter, men då reder man ut det på mognaste sättet man kan, och det är inte ofta det händer oss , what can i say , jag har bra vänner , jag ska hålla hårt i, för man inser verkligen inte hur mycket nån betyder för en, för än man kommer in på djupa saker så som spådom, eller om man förlorar någon, det gäller att tänka till för det gör man inte ofta.

Har snackat i tel med amy ikväll också, så skönt att höra hennes röst, & vi ses om två veckor. Helt underbart ju! Jag är så glad just nu, vet inte varför. Är lite knäpp jag! hahah, och TRÖTT. Så nu ska jag faktiskt gå och sova... försöka iaf, har svårt för det nu för tiden... upp tidigt imorgon, haaate it!

Mycket text i know.. jag är tankespridd idag, as you can tell...

PUSS  ♥

wicked

Goodkväll!

dålig början på denna dagen
alltså hah
a, först vaknar jag av att en dörr smälls, skit bra väckning? verkligen klockan 9! och jag somna sent som tusan och jag ville sova ut, sen när jag ääääntligen har somnat om riktigt djuup! så vaknar jag av min vibrerandde mobil bredvid mig, svarar i värsta ny vakna rösten och hör min chefs röst på högsta volym, jag tror jag hoppade minst 10 meter upp i taket (okej överdriver) då ställer han dummaste frågan "föresten sa jag till dig att du ska jobba ikväll?" men jaaaaaaa, LÅT MIG SOVA TYP? efter det kunde jag ju knappast sova om, haha, jävla i-landsproblem, jag vet.

En del att göra på jobb ikväll, ska inte klaga, för det var det jag ville? jag fick riktig payback men de va bra, slapp sluta tio år tidigare och vara rastlös iallafall, Är ledig hela nästa helg, känns bra nu men kommer bli så himla rastlös för det händer inte ett skit på helgerna...

Nu ska jag titta på tv lite, sedan blir det kuuudden
ciaaao ♥


(Detta inlägg skulle publicerats igår kväll, blogg.se strular än en gång! :@)

RSS 2.0