i used to be my own protection

but not now.....


Bra dag, mår dock riktigt kasst nu. Har jag inte berättat det innan? alltid när jag haft en bra dag eller nåt liknande så mår jag dåligt & får ångest på kvällen? va fan e de för skit egentligen? har ingen ork till o blogga egentligen, vet inte när jag skriver igen. jävla skit alltså.

ciao

my path has lost direction

Tre dagar sen är det ny månad igen, helt sjukt vad tiden går snabbt men jag klagar verkligen inte ! för det är verkligen vad jag vill nu, att tiden ska gå snabbt. Igår hade vi buffert dag, åkte till Entre i malmö med jasmine, Köpte två tröjor ett par skor & en lila adidas tröja, tur lönen satt fint :) Varit i skolan idag, & så är det imorgon och på torsdag också.  Jobbar antagligen torsdag kväll & sen hela helgen, fredag kväll, lördag långpanna , söndag panna  också om det är fint väder. We'll see... jag har inget liv känns de som ibland. Men man måste jobba för & klara sig.....

Saknar hjärtat, hade 2 månader igår. & snart är du hemma älskling, saknar dig ♥

nu ska jag övningköra lite, köra bror till träningen med paps.
Pusss



me, angelica & sandy på sandys 19 års firande.

the second hand will catch us

Då var man hemma, jobbade från 12 till 16.30 bara, hade lite & göra på lunchen, men sen blev de riktigt lugnt, så de va inte så lönt för mig & va kvar där :) Ganska skönt, ska nog bara vila ikväll, titta på gossip girl som jag  missa förra veckan, & massa annat skit ! ska se om pappa har lust & övningköra lite med mig också. Känner för & köra bil, haha det är fint väder!

Annars, har jag inte så mycket på hjärtat. Har buffert dag imorgon i skolan, ska antagligen åka och shoppa lite imorgon, behöver nya shooooooes & lite nya tröjor, Lönen denna månaden satt fint tycker jag.

Sandy hjärtat kommer snart  hem, vem trodde att jag skulle kunna sakna henne så mycket? mitt hjärta som alltid är så positiv till & göra saker, vissa är inte det nu för tiden, i missssssss her a lot! ♥

Ciao 

you're my flame

jag är trööött, Jobbat lunch idag! skönt att det bara var lunch iallfall, mötte upp tjejerna sen, Käka på grappa & hade det mys bara, sen körde vi bara lite rundor med E, tittade på utsikten över eslöv vem trodde att det skulle kunna va så fint? Ska nog kolla klart på twilight nu som jag tittade på igår, sedan sova! Jobbar hela dagen imorgon också, & sen är det skola på måndag skönt att vi bara har buffert dag iaf. Det är bara 4 veckor kvar tills älskling kommer hem & det är snaaart, fyfan vad jag längtar alltså, guuuud vad jag saknar dig hjärtat! kan inte vara utan alltså, min drooooog.

Nä, fan märks att jag är trött.
Ha det fint mina vänner,
sleep tight and don't let the bugs bite!



do you feel like a man when you push her around?

jahaja, nu får jag faktiskt blogga lite :) är nere i nån jävla svacka, men vi alla har såna eller huuur? men det är väl bara att försöka & göra det bästa av det, fick ett fett långt sms av älskling igår, fick viljan tillbaka, för han har så jävla rätt, jag har världens bästa pojkvän och jag håller på att dö så mycket jag saknar honom, utan dig i snart två månader. Det gör ont lååång in i hjärtat, en månad kvar! sen så börjar livet på riktigt ska jag säga er. Har haft en bra dag, morgonen var mindre bra. Hade svårt o ta mig upp ur sängen, ville inte. Men tog mig till skolan till slut, Varm kök, fick ta det lugnt idag tur det, för min mage och mitt huvud hade inte orkat med mer än så idag. & så har jag fikat med Linnèa snäckan idag också, myys.

åh, har ställt mig kö på första twilight boken på engelska, vill bara få ett sms nu där det står att jag kan hämta den, har abstinens måste lääääääsa! Denna helgen är helt okej, Ledig fredag från jobbet, sen jobbar jag bara lördag lunch & halva söndag, ganska okej. Nästa vecka är det dock ännu mer, torsdag kväll, fredag kväll, Lördag hela dagen, söndag hela dagen! fuck vad jag kommer va trött i skolan på måndag, noooooooo shit.





- - - - - - - -

har bloggorka.. & verkligen ingen lust för o blogga vet inte varför. Hatar mitt hunör, hatar att jag kan må riktigt bra en dag/sekund.. sen när dagen är över & jag har mått riktigt bra, så sjunker ALLT och jag mår skit. Får största ångesten, så det känns fan ända ner till tårna, Fattar inte? förstår verkligen inte det.. har ingen aning, fan alltså. Har inte hänt mig tidigare, börjat nu för några månader sen. Det är precis som att all glädje bara sugits ur mig, förstår verkligen ingenting, Vill bara lägga mig & sova nu och vakna om 34 dagar....

gotta keep my head up

jag lever :) Har bara haft fullt upp känns det som. Föresten så fick jag VG på servering B proovet i fredags, äh jag är nöjd! Åkte till lund direkt efter skolan, handla present till keilia, sen iväg till jobb. Körde uteserveringen hela kvällen, fick sköta det ganska mycket själv. Gick riktigt bra, har aldrig varit så nöjd & har aldrig gått ifrån jobbet så glad & vet att alla gäster fick 99% perfekt service, riktigt glad var jag. Men jag var super trött, bara till o kämpa sig upp igår o jobba lunch, gick mindre bra än fredags kvällen, det var absolut inte min idag igår, även om man måste försöka & tränga bort det. Är det svårt, för det märks utan att man själv tänker på det, man är inte lika alert. Aja, slutade halv 5, sprang till tåget till malmö. Mötte upp keilia, sen började kvällen. Det var trevligt, synd bara att vissa människor inte har lärt sig & vara sociala än, men men det kommer väl med tiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det iväg till jobb.
Det är inte så varmt idag, så får hoppas på att inte många
vill sitta ute, mohahaha. Ciao tutti ♥

unpredictable

Känner mig så rastlös, så svag & helt borta. Jag vill bara gå ut skolan helt och börja jobba med mina drömmar, så jag kan uppnå dom! om ett år börjar livet på riktigt för min del.. om ett år! det går snabbt, får jag hoppas. Har inte jobbat på länge heller, får panik då! jag saknar jobbet, jag saknar människorna som alltid gör en glada, människorna som alltid är glada att se en. Chefen ringde idag, & jag jobbar imorgon kväll uppe i restaurangen, hm wish me luck. & så jobbar jag på söndag också, men blir nog ganska lugnt då eftersom vi är full personal inne, jag ska bara va lite extra , hjälper till där det behövs.

fan, måste komma på nåt jag kan göra
får väl sätta mig och plugga igen,
har redan läst igenom pappret
si sådär 50 gånger....

arrividerci!




florida

we gotta hold on!


Britney Spears - Quicksand
en lite annorlunda britney låt, men jag gillar den!

you look so good it hurts sometimes

Det är redan torsdag imorgon! Har redan gått en hel vecka sen jag åkte till amy, det är sjukt så fort tiden går. Men jag nöjer mig inte, vill att den ska gå ännu snabbare. Serveringen gick bra idag :) & ännu roligare eftersom cherie & linnèa kom och åt ! Slapp fat servering, får hoppas på att vi inte ska ha nån fatservering alls ! Har bara suttit ute & läst idag ända sen jag kom hem typ, sjukt härligt men började bli kallt nu. Har också varit på biblioteket och ställt mig på kö för & låna den första Twilight boken på engelska, får se om de är så bra som alla säger :) Känner att jagf vill läsa de på engelska, dels för att de blir mer verkligt & att jag så klart villl öva upp min engelska ännu mer.

På fredag tänkte jag åka in till Lund direkt efter skolan & sen till jobb, måste handla en present till K, ska fira henne på lördag :) Sköönt att jag fick ledigt hela dagen. Vi hörs kanske senare vänner , pusss ♥






en knäpp bild på min älskling.
Jag saknar dig !


pull my strings just for a thrill

två desperate housewives avsnitt på raken idag , helt underbart ju?! men lite weird avsnitt. Chillat med tjejerna hela kvällen, mysigt som vanligt. & innan när jag satte mig ute o läste , så var det riktigt riktigt skönt. Men helt plötsligt så vaknar jag med boken i ena handen o mobilen i den andra, hade tydligen bara somnat när jag satt & läste helt sjukt, var så avslappnad. sov i nästan 40 minuter, ute i varma solen. Kan det bli mer underbart? Jag är lycklig, tänk för att jag är det. Längtar tills älskling kommer hem, då är jag världens lyckligaste. Allt bara flyter på.. jag gillar det, på något sätt. Vill bara att tiden ska gå.

Nu ska jag lägga mig & läsa lite till, imorgon är det servering :) Sista veckan i serveringen :/ så tråkigt, vill inte in till varmkök, bläää! får hoppas att det går bra, nu är jag super trött, godnatt vänner, ♥



Me & Emily :)

i'll stand up with you forever

god dag , underbart väder idag. 20 grader, helt wonderful. Fick sluta klockan ett idag i skolan , vi hade ingen svenska. Skönt. Gick till stan med jasse och bad folk fylla i lite formulär, frågor som vi kommit på om vår påhittade restaurang. Som vi startat på projekt & företag. Ganska trevligt tyckte jag :) men får prata lite med människor. Det gillar vi, speciellt nu när det är fint väder så är alla glada, underbart.

Ska nog iväg & träffa emily en stund sen , hjälpa henne o tvätta lite haha gumman. buh jag saknar & jobba, länge sen nu! Jobbar fredag kväll, & sen är jag ledig hela lördag! ska fira keilia då, mys! sen jobbar jag nog bara lunch nästa helg, känns segt, jag vill jobba! i need the money! & dessutom saknar jag människorna.

Nu ska jag ut & sätta mig i solen och läsa lite.
Ciao vänner.


all i can do is try

helt sjukt, jag får inte känna såhär som jag gör. Jag får inte, det är strictly forbidden! förbjuden frukt kallar vi det, jag får inte. Jag får bara inte, jag är helt kluven. En del av mig känner en sak & en annan del av mig känner en annan. Förbjudet, alldeles förbjudet. Amy, du vet vad jag menar om du tänker efter. Det är förbjudet.


Har haft en mysig kväll :) Mötte upp emily i stan gick en runda och prata, gick och beställde pizza , & tog med oss till rodrigo, (nej han e fortf inte hemma) käka, och åt ben & jerrys glass :) massa snack och mysigt. Jag saknar älskling också. 42 dagar kvar, jag räknar ner <3

Ska gå och lägga mig nu,
skola imorgon jag orkar inte :(
ciao vänner. ♥



Ardita & Emily igår i sommar vädret.





"amy told me she's gonna meet me up"

tjolahopp.

Paris
var bra MYCKET bra, men de få dagarna räcker inte ett dugg, för det är så mycket man vill se och man måste verkligen ha ORK, så mycket man går alltså. Men jag gillar paris väldigt mycket, & självklart var det roligt & träffa amysan. Berättar allt lite så kortfattat. På Torsdagen landa jag klockan 8, kom ltie vilse eller egentligen va jag på rätt plats hela tiden, men vafan sånt e livet. Mötte upp amy TILL SLUT, åkte RER:n till seb, eller jag minns inte riktigt?!  Fredag vakna vi sjukt tidigt, & Var ute redan 10 på morgonen, varmt o skönt ute redan då :) åkte till massa ställen kommer inte ens ihåg namnen på hälften, men intressant & kul och titta på. På kvällen blev de fest på Palais Maillot det var trevligt ;) massa hm, snygga människor alltså! haha, inte varje dag man ser sånt liksom. Kom hem vid 5.30 katastrof, sjukt döda igår. Men det hindra oss absolut inte från att gå ut, en redbull sen är det bra! blev eifel tornet, och montmarte, sacre cour :) intressant och mycket trevligt faktiskt. Blev en chill kväll "hemma" jag amy och F, gick o köpte lite malibu, malibu & chokladmjölk hela kvällen, ååååh så jävla gott, addictive ! mysigt iaf.

Imorse var det bara att kämpa sig upp efter en ganska hård helg, mitt flyg gick 11.10. Katastrof på flygplatsten, herregud. den flygplatsen är inte & leka med. Jag gick iaf inte vilse eller något, men för mkt folk, & dom stängde av ALLT för dom hittat en väska som de trodde var en bomb i, men visade sig att det var en mans väska som han glömt, PALLA SLÖSA MIN TID? tog mig iaf nästan 40 minuter att checka in & gå igenom securityn o sen till min gate, tar ungefär MAX 10 minuter i vanliga fall, tex köpenhamn, icke där sa nicke.

Bilder finns på bilddagboken: AndreaGabos
& kommer komma upp på Facebook också :)













Där har ni några bilder iallafall :)
ciaaao



Paris

sitter hemma hos seb nu i paris, resan gick bra. Dock mindre bra att hitta amy, varldens tredje storsta flygplats, inte sa javla enkelt! men vi hittade varandra till sist iaf :) stack ut o kaka igar & idag ska vi pa sight seeing i paris, borjar med eifel tornet, sen ikvall ar det PARTY!!!!!!

take care. ciao

France

drar till tåget om en timme, flyget går 18.10 från köpenhamn.
vänner, om jag dör så dör jag! take care. Ciao ♥

relationship suicide

Nu är jag hemma efter en bra dag :) cyklade iväg till ardita vid 4, klippte mig blev inte så stor skillnad men allt det slitna är iallafall borta , det är nästan huvudsaken, även om jag hatar mitt hår extremt mycket, skit tråkigt är det. Sen stack jag iväg till lindex & apoteket, hämtade ut mina ögondroppar jag fått recept på av läkaren igår, hoppas dom hjälper! sen mötte jag upp jasse,  & gick till grappa där vi mötte upp N och G, käkade lite och pratade, mys. Nu ikväll ska jag fixa det nest sista i packningen, de sista kläderna iaf, platt tång och allt det skitet åker ner imorgon, Tar tåget vid 3 imorgon till köpenhamn, och mitt flyg går klockan 6, mmm jag är helt pirrig i hela kroppen. Längtar! Ska få träffa min amy, och hela fredagen är redan planerad, hoppas på fint väder så är jag riktigt nöjd :D åååååh STARBUCKS kaffe! guud, så länge sen. Saknar det, och längtar efter det. Har laddat upp med lite choklad & sånt gott till flyget och min mp3 är full laddad med bra musik nice, kommer ju gå sjukt snabbt, men ändå :)

Skriver kanske imorgon innan jag sticker
eller så blir det en update i paris ;)
Ha det bra vänner, ciao ♥



i can't help but wait


Har hunnit med en del idag , åkte till läkaren vid två det tog ungefär en timme lite mer, tog pricktest (allergi test) har massa ögonbesvär & skit var dock inte allergisk mot något mer än kvalster, vilket är ganska jobbigt menmen, livet är ju inte lätt eller hur! Åkte till mc donalds sen & käka med mamma och bror, körde bror till hans träning, sen handla massa med mamma. Lite smått och gott  till min flygresa också som bara är två timmar, kommer gå skit snabbt haha.Är inte van att flyga så lite, flyger alltid mer än 8 timmar när jag flyger så de känns lite weird men skönt.

Ikväll stack jag till Bob, satt & pratade och delade en vin flaska. mysigt, mia joinade också. Massa prat, så skööönt! Imorgon ska jag packa hela jävla dagen, hatar & packa när man inte vet VAD man ska packa, buuh men that's life. Nej nu har jag inte mycket mer på hjärtat, ska gå och lägga mig & läsa, sen sova.

saknar mitt hjärta <3 det är inte långt kvar älskling.  ♥


viva la vida



behöver jag ens förklara?
Älskling <3

she don't want the world

Det är fint väder idag, & då blir man glad! Ska passa min bror en stund snart, sen ska jag göra ett litet ärande med emily, hoppas på ett lugnt svar, håller tummarna för mig själv. Sen blir de & träffa min underbara jasmine, & ta en fika eller något sådant, mys :) Får se sen vad som händer, vi hörs senare vänner. Pussss ♥




Min & Camillas goda pasta sallad med vitlöks dressing igår.
muuuuuuums.


det är vad DU tror!


blev en bra kvälll trots allt :) Camilla hade malins lägenhet, så jag gick dit & höll henne sällskap, vi gick & handla lite mat på coop, (vuxenpoäng) (!) hahahah. Gjorde pasta sallad mm gott. & sen lite choklad på det och coca cola, mums! & massa sjuka kommentarer fattar inte var vi får allt ifrån ibland alltså.


tex.. Jag öppnar en tonfisk burk.

Jag: Camilla.. fan va de luktar tonfisk här!
Camilla: Konstigt? du håller på att öppna en burk tonfisk :S

Jag: Vilket kön är du camilla?

Camilla: eh.. kvinna (?)..
Jag: Det är vad DUUUU tror!!!!!

Camilla: Tycker vi har varit vänner länge nu, är de inte dags & gå vidare?


ja, jag vet inte. Dagen började riktigt dåligt iaf, men slutade skit bra. Har pratat lite med älskling i telefon också, sköönt som fan! snart så, typ sådär bara 53 dagar kvar. Men jag är positiv, det går snabbt! ♥


HOF!

hoooola, im back! kom precis hem, känns som de va ett tag sen, hm, var ska jag börja? I fredags var de servering, i skolan. Efter de lite stress & iväg till jobbet, en jävla massa & göra men det gick bra som vanligt :) Lite vin efter jobb, & sen stack vi till biljarden. i suck that shiiit, det blev "vi korta" mot "dom långa" men vi vann en gång ändå, tog tåget hem med cherie. & somna nästan direkt när jag kom hem. Jobbat långpanna idag, dvs 12 timmar blev det, Körde bara uteserveringen på lunchen idag, en del o göra men de va ganska lungt eftersom vi va så pass många :) åh herregud vilka människor det finns i vår värld, ni anar inte. Man märker inte det för än man verkligen träffar såhär mkt olika människor. aja, Ikväll var det jag & Linnèa i pizzerian, dream team, We rock! men det är fan att vi aldrig får rocka, för vi hade det så sjukt lugnt. Men det var ändå skönt efter lunchen. Stack till biljarden sen igen, som vanligt, körde Servicen mot Kockarna, dvs 6 personer mot två, självklart vann kock-piiip-italienarna, men världens bästa människor alltså! underbara.

& En sak til, vädret var ju helt underbart idag.
Hoppas på sånt väder hela veckan,
eller iaf fram till onsdag för om 5 DAGAR
sticker jag till paaaaaris! mmmmm. ♥

Nej, nu ska jag sooova. är så sjukt slut.
Godnatt vänner, ciao ♥



sweeeeeeeeeeeeet love!

åh jag blir så lycklig av detta vädret ! tråkigt bara att det inte finns något att göra, skit tråkigt verkligen. Ingen är typ hemma.. känns riktigt bull. Jag bara läängtar till lovet, bara ta de lugnt måndag & tisdag, läkaren på tisdag bara sen delight i malmö på onsdag kanske, & sen på torsdag åker jag minsann till paris, exakt en vecka kvar , snacka om att jag längtar! :)

kaos idag i restaurangen i skolan, fullt alltså. Plus att vi har påskbuffe nu så blev det feta köer men det gick ändå super bra, fick in ungefär 466 kr i dricks, så det är nice! Blir lika mycket imorgon igen, sen är det bara & stressa hem, sen är det joooobb! åh, jag saknar mitt hjärta så himla mycket, nästa vecka har det gått en månad redan, tiden går snabbt, en och en halv till tooo go, sen så! SEN SÅ, har jag saker & fram emot och jag kommer va så jävla glad igen, fan vad jag ser fram emot det.

nä jag måste ut i solen nu, innan jag får panik!
have a nice day vänner, ♥



sommar bild från förra året!


the best part of me

ååååh vad jag älskar detta vädret! :D skolan var lugn, inte så många gäster. Men imorgon blir det mycket mycket mycket MER, har helt fullt & ett 13 bord och en tolva, sinnes kommer bli mycket. Resten av dagen har spenderats i lund, med isabelle & hennes pojkvän, trevlig i vilket fall som  helst, eftersom vi inte ses så ofta :) Ska chilla lite nu, prata lite med älskling. Börjar få lite ångest, måste börja träna eller nåt.. eller köra wii fit regelbundet, börjar kännas att man äter massa skit hela tiden, inte braaaaaaaa.

& Grattis alla som fyller år idag, för det är en del! ♥

Nä, nu ska jag göra nåt vettigare, (förhoppnigsvis)
ciao.

RSS 2.0