let me be myself

Orkar inte blogga, har ingen lust till det. & har inget roligt att skriva om direkt bara jobbar hela tiden. Det enda roliga som hänt denna o förra veckan är väl att jag o cherie stack upp till Linnea efter jobb & dela en flaska vin, & i måndags åkte vi till Malmö & shoppa och käka lunch på Lilla Torg :) Jätte mysig dag.

Annars är det bara jobb jobb jobb, ända fram tills nästa helg då Rasmus 30 års fest är, och Personal  festen. Det enda jag har att se fram emot just nu.. Annars känns allt helt jävla värdelöst. är så trött på allt, är så trött på alla som inte tar reda på fakta först, & det som svider mest är att DU känner mig bättre än så. Måste släppa det.

Lär väl inte skriva på ett tag som vanligt, ciao

<3


be careful of who you love

Har fortfarande inget roligt & intressant atat skriva, men tänkte att jag skulle ge er en liten uppdattering ändå! En lugn kväll på jobbet igår, hade inte alls mycket. Efter jobbet stack vi till biljarden, sen körde vincenzo oss hem, har sovit 9 timmar riktigt skönt! Jobb ikväll igen. & panna imorgon. Här om dagen blev jag riktigt glad, Tanya hade VANILLA COKE! Kommer ni ihåg vanilla coooke? många som inte gillar den, jag älskar den ! men den finns inte NÅNSTANS, men tydligen så finns den i en affär, ska dirrreeeeen dit !

Nej, ska hoppa in i duschen sen dra till jobb.
Nästa vecka blir kaos, en jävla massa jobb.
Kommer va såååå slut.

ciaaaaao



the pursuit of happiness

Nu har jag inte skrivit på en vecka, börjar själv få lite abstinens! jag har faktiskt inget nytt eller roligt & skriva om, just därför låter jag bli att skriva. Jobbet kör igång på riktigt idag, jobbar nu 14 dagar i streck så det lär inte bli mycket uppdattering nu heller. Börjar även mina pass själv i pizzerian, önska mig lycka till! det ska nog gå bra.

Det mesta är som vanligt nu, Hade velat boka en resa till amy i paris! & det hade jag minsann gjort om jag inte jobbat, eller nån annan stans de lovar jag. Men icke sa nicke. Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg till Körskolan och skriva in mig det är inte långt kvar tills jag fyller 18 nu, 2 och en halv månad. Tiden går fort!

ha de fint, ciao ♥



jag är starkare än du

jag har ingen ork att berätta om magaluf mer än att det var helt underbart! Nu har jobbet kört igång igen, jobbade idag, sen jobbar jag bara två dagar till denna veckan, På måndag kör mitt fasta schema igång, en jääävla massa jobb ska jag säga er! men jag har inget emot det, och inget bättre för mig. Jag mår bra av det, det får en på bättre tankar.

För just nu, känner jag mig jävligt besviken och lurad? eller jag vet inte vad man ska kalla det, lurad är nog fel ord. men "let down" kan inte förklara mig riktigt, det gör bara riktigt ont och jag är helt tom & fattar ingenting, fattar inte att folks tankar kan ändras på sekunder. Men som den kloke säger, fastna aldrig på något! men enligt mig är det ett kapitel i mitt liv som inte är avslutat, man måste avsluta något innan man kan gå vidare! Jag är stark det vet jag, riktigt stark och hur ont det än gör hur mycket det än svider hur mycket det än sårar en så vet jag att jag är mycket bättre än så, och mycket starkare. Då klarar man allt !

Måste hålla mitt huvud uppe,
Blir kanske lite kass uppdattering nu
men då vet ni varför, Nu ska jag titta på film
& inte tråka ut er med mitt tjat
men man måste få skriva av sig ibland.
ciao ♥



för jag är starkare än du!

Magaluf

Är hemma från Magaluf, en helt underbar resa med underbara tjejer. Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv, Känns riktigt dåligt & va hemma nu. Berättar mer lite senare :) & bilder kommer finnas på Facebook & bilddagboken.

FUCK LIVET & ÄT BAJS!
magalufs repliken.



RSS 2.0