i wanna hold you high and steel ur pain away

goood dag!

halloween idag eller har jag fel? synd att det inte är så stort hos svenskarna som i usa tex, där skulle jag velat vara just nu :) ska bli kul & se vad min lilla kusin är utklädd till detta året, han är alltid något roligt varje år! haha sötnos. Jag har fortfarande så jävla ont i hela kroppen, men jag har kommit på varför.... jag har fel vecka! ok.. 2 much information, men ändå.

Föresten, igår såg vi Step Brothers! tror den går på reklam nu? sjukt roligt film men jävligt silly, men den var kul! se den.

Ska snart gå och börja klä på mig och allt det dära!
sedan bär det av till Lund & jobba ikväll :)
Hoppas ni får en trevlig fredags kväll! ciaaao




sensitive

Jag har inte nåt roligt att skriva mer än att jag har haft en trevlig kväll, och att jag har ont precis överallt, jävla skit. Ska jobba imorgon, så jag tänkte gå och sova nu så jag får en låång skön sömn! i need my beauty sleep, who doesn't? haha.

puss på er!

rosa bandet.

Har inte sovit ut inatt riktigt, känns segt! och vädret känns ännu segare, & imorgon skulle det tydligen bli värre? tur man jobbar så man slipper deppa över det. Idag blir det nog en hemma dag,  eller så drar jag till e en stund behöver prata lite :) sen ska jag dricka lite pina colada och leka alkis haha, jag har för mycket sånt nu efter igår, men de är göööött.

& Jag saknar amy, jätte mycket. fick den här länken från hennes blogg, en bröstcancer kampanj som lika människor startat som varit med om det själv tex min bästa väns mamma och det är hennes sida ni först och främst kommer in på hon och andra  vill samla in pengar till fonden! hjälp dom att hjälpa andra, det är hemskt, och vi alla känner säkert någon som har haft bröstcancer, eller kännr någon som känner någon annan. HJÄLP TILL!

nu ska jag hoppa in i duschen! ciaoo


it doesn't feel like you care.. at all

Godkväll!

dagen har varit hm gaanska händelserik, S kom hit imorse på en morgon cigg och kaffe, mys i solen OCH kylan såklart? vad trodde ni liksom jag skulle säga värmen? haha. Sedan kom Keilia hit det var länge sen, laga lite mat, pommes med kebab? haha tjugge! sedan stack jag hem till M där camilla var, hon hade hennes lägenhet, Kollade på Grey's och hsen massa massa SPÄNNANDE avsnitt av desperate housewives, riktigt sjuka nya avsnitt som inte visats än! ville dö.
också beställde vi såklart mat, Pizza för min del, kebab tallrik för camies, och sen åt vi chips och drack saft vilken nyttig dag! Don't you think?

Sitter i min soffa och tittar på Jordan rättsläkare nu, som valigt vid denna tiden! sen ska jag titta klart på coyote ugly IGEN? hur kan jag inte tröttna på den filmen, fattar inte har sett den minst 35 gånger och det VÄRSTA är att jag inte skojar.

ni får ha det super, & grattis anna!






i wanna see you again

shit, vad tiden går fort! snart är det november, helt sjuuukt! det var ju nyss augusti?  sitter just nu i min soffa & glor på tv, har inte ens funderat på och gå & lägga mig än, men kan sova lääänge imorgon! det är nice. Imorgon kommer K hit, vi ska laga mat & så, mysigt!

nu ska jag fortsätta titta på jordan rättsläkare. ciaaao vänner.

failer!

goodkväll!

inget roligt har hänt idag heller, har varit hos min söta ardita! ätit nudlar och lyssnat på john mayer, sounds great huh? sen har jag klippt mig idag också, hmm det blev annorlunda jag måste vänja mig! men det går bra :D måste ju komma ifrån mitt tråkiga hår någon gång? Sen nu ikväll har jag träffat M & B också, tog en cigg eller en och en? och snacka massa, saknat misan!

fast ändä, denna dagen har varit mer händelserik än alla andra dagar i denna söta lite fula staden! haha, isn't it ironic?

en bild från i fredags på  mig, får ni också!



that's all, tack för mig.

nothing feels right

vilken seg dag! har verkligen inte gjort ett skit, har bara legat i soffan hela dagen, kollade på mamma mia och coyote ugly:) mamma mia såg jag på bio i usa, och coyote ugly har jag sett minst 35 gånger, men den är lika bra varje gång! Looov nu , det är niiiice, jag vill dansa, känner för & dansa, okej inte nu? men i veckan, vill festa dansa bara ha kul. Känns som det var tusen år sen jag hade kul på riktigt!!! nästa helg blir de jobb igen både fredag och lördag...

tråååååååååååååkig jag äääääääääääär, i got nothing at all to say! thats boring, och patetisk? jävla eslöv :P inget händer! haha, hatar det! men ska fan ta tag i saker, måste göra nåt roligt i veckan :D

ni andra får ha de brao, snart blir de sängen, ciaaao




why should i hide?


wake me up when october ends

Idag är jag bara så sjukt seg och trött! har ont överallt, & min mage ska vi inte snacka om! aj. Skulle kunna sova hela dagen,men det vill jag inte göra! gick upp vid halv ett, (halv två på riktigt) hahah, "på riktigt men man har ju ställt tillbaka klockan. Jag har iallafall precis gjort marängsviss det enda jag orkat göra idag, måste egentligen städa men jag orkar verkligen inte!!

Blir en super lugn dag idag, med film , tv och massa gott! & imorgon ska jag klippa mig, woho! det behövs veeerkligen, mitt hår är katastrof...

nej, nu ska jag lägga mig i soffan en stund och njuta av tanken att det är lov en hel vecka!!

Puss!




min tattoo jag gjorde för ca 2 veckor sen !
minns inte om jag visat den?


dead and gone

hejsan!

Kvällen igår var faktiskt nice, det var mycket, riktgit mycket! men men det blev inte stressigt? så det var så jävla nice, och vi sålde ganska bra så jag klagar inte :D Bara till att köra på ikväll igen, men idag kommer A och S & äter, det ska bi spännande! :) min älsklingar.

somnade inte för än vid 2.30 igår, all kaffe the och läsk som jag druckit igår måste ha suttit kvar haha, uuuh inte bra! hade världens trevligaste amerikanare som gäster igår, dom var verkligen sjukt trevliga, vi pratade en del! de beställde in en flaska rött, ett väldigt gott vin har jag hört? sen när dom betalt & så, så ska dom gå (och jag märker ingenting) så är han päväg ut med vin flaskan i handen, han bad mig om en kork innan och jag trodde de var för att han bara vill ha en kork? men  han skulle visst ha med sig den, så M sa till honom eftersom hon såg det,EHHHH "im sorry that's not allowed siir" fyfan vad han skämdes han sa ingenting han bara gick, men hans fru förstod! haha, hallå? så får man inte ens göra i usa, ta med sig flaskan hem sen, tänk på det.

dagens låt får bli lil wayne - a milli
Helt sjukt hur sexig hans röst är, don't you think?

Snart kommer Ardita, vi ska ta en morgon cigg med kaffe! ♥




flying

believe me when i say it's hard



sitter här och dricker kaffe
, måste bli lite pigg! Känner mig sjukt seg idag, får inte vara seg, det är löne fredag idag? hallåå, massa spring ju haha. Nej men det ska nog gå bra. Har inte gjort så mycket idag, samma gamla rutiner, frukost, dusch lite städ & så ska snart gå och klä på mig och sminka mig. sedan är det iväg till jooobb/praktik! både och idag faktiskt. Efter jobbet om jag orkar så tänkte jag dra till hr-festen en lite stund iallafall, hinner väl vara där en timme! men får se hur det blir med det, brukar oftast vara väldigt pigg efter åt ;)

Dagens låt är: T.I feat, Justin timberlake - dead and gone

ciaaao vänner!





if i were a boy

Jag älskar denna låten!
beyonce
.  Videon är sjukt bra!
men den går inte att lägga upp :/


catch me when i fall

gick upp  vid halv tolv idag, gjorde the och frukost :) gott. Jag älskar såna här morgnar, speciellt när solen skiner
och det är lite sådär kyligt, mmm! så länge det inte regnar.
Har lyssnat på westlife hela morgonen, fråga mig inte varför? haha men dom är faktiskt bra.

Jag saknar the old times.




lately i've been jaded life got so complicated

Godmorgon!

sitter i köket och väntar på att bror ska komma hem från skolan, har precis ätit frukost, rostade mackor :) med te till och ett halvt glas proviva jordgub! bra för magen vettni. Har inga planer för dagen nu innan jag ska åka till praktiken, tror jag ska städa mitt rum lite, inte för det behövs men haha, dammtorka iallafall.. eller något! Jag har så himla ont i nacken, det vägrar gå över alltså, fyfan! (alltid nåt klagomål) haha men sånt är livet!

nej nu ska jag ta och göra något vettigt
eftersom jag verkligen inte har något
roligt att berätta. ♥



we should take a walk and talk

Jag har noll fantasi! Vad ska jag skriva om? känns som det enda jag kommer på är tråkigheter
och det är ju bara tråkigt, eller hur? då vill jag inte heller börja ta upp att min mage lever sitt
egna liv idag också, den får  sina damp ryck lite så ibland när den vill, det är ganska jobbigt.
Om jag  får säga så. Annars hade dagen idag varit lugn, pratade med amy i hundra år på skype!
(hahah) sedan drog jag till E och tittade på desperate housewives, det var spännande idag!
Vad hade vi människor gjort utan tvn? man är ju nästan beroende, thank god att det finns skådespelare!
& musik vad hade vi gjort utan den, hade ni klarat er utan musik?

Jag hade nog aldrig gjort det, musik är livet! bäst är den väl
när man kan relatera till den då blir det extra bra!! en musik man har känsla för liiksom.
och sen personligen gillar jag inte svensk musik, jag tycker inte den musiken har nångon mening
det låter inte lika bra och vettigt som engelskan? orden passar ihop mycket bättre i engelskan
och det låter mycket bättre, som tex texten "your the missing piece i need" det blir liksom
"du är den saknade biten jag behöver" (okej det var ett dåligt exempel, MEN ÄNDÅ? wtf..
hur låter det egentligen?

Nån gång i mitt liv, efter studenten! då ska jag flytta , långt här ifrån! hela mitt liv
har min dröm varit att flytta till usa, & den drömmen har inte ändrats, jag ska nå mitt mål!
New York är mitt mål, det finns inget jag inte gillar med den staden, jaallg älskar det!
jag älskar människorna, jag älskar atmosfären allt allt allt!!!
Det är verkliigen en upplevelse! speciellt för oss som kommer från lilla eslöv.
I  loove new york!!!

Det är väl min lilla syn på allt runt omkring.
tack för mig.







when you don't belong

går dagen var bara knas, mådde riktigt konstigt! hade kramp i magen hela jävla dagen, värme kudden hjälpte inte! skulle gå upp till mitt rum och hämta en sak så ser jag min säng så tänkte jag aah wtf kan lägga mig ner en lite stund den ser varm ut, haha tror ni inte jag somnar? klockan var 6 haha, när jag vakna var klockan plötsligt 21.00 och min mag ont hade gått över, helt confused blev jag haha! då var jag ju riktigt pigg och hungrig som fan, sen var det sjukt svårt att somna. Jag hatar att soma på dagarna, men skönt var det.

aja, började 8.05 i aulan på berga skrev svenska uppsats, svårt som fan! Blev klar vid 10 och då sluta vi, haha lööönt! men var kvar i skolan ett tag för att äta bara, jävla cp regler dom har gjort nu sen norrevångs barnen börjat på sallius. Jobbigt.

Har sovmorgon imorgon, jobbar kväll & är ledig på torsdag & fredag och lördag jobbar jag kväll! sovmooorgon hela tiden, och nu är det ju lov också :D eller ja, nästa vecka! Ikväll ska jag se desperate housewives med tjejerna,
myyyys! det börjar bli lite rutin, haha varje tisdag!

nej vänner, nu ska jag laga mat! ciaao



what doesn't kill you makes you stronger

Måndag, måndagar är alltid så sega, lång dag i skolan också! & sista lektionen är alltid så jäääävla seg . Annars har dagen varit bra, gjorde b-delen av matte provet imorse, det gick bra är godkänd! så skönt, mitt första matte prov jag blivit godkänd på sen jag börja gymnasiet haha, ooops!

har haft extremt ont i magen idag, och har det fortfarande ligger med en värmekudde och inte ens det känns bättre, jag hatar detta. Något extremt.

Imorgon ska jag vara på berga och skriva svensk uppsats 8 - 11.15, så inga lektioner, wish me luck.
känner för att baka idag, brukar aldrig göra det hahah, ska nog göra det när min magont gått över, förhoppnigsvis så gör den det.

puss vänner.

säger det mesta just nu




I feel so untouched And I want you so much
That I just can't resist you It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow

I can't forget you I've gone crazy from the moment I met you

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched
And I need you so much

See you, breathe you, I want to be you
Alalalala alalalala
You can take take take take take time time
To live live the way you gotta gotta live your life
Give me give me give me all of you you
Don't be scared
I'll see you through the loneliness of one more more more

Don't even think about what's right or wrong, wrong or right
'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be so even if the world falls down today
You've still got me to hold you up up

And I will never let you down (down)Untouched
And I need you so much See you, breathe you,
I want to be you Alalalala alalalala You can take take take take take time time
 To live live the way you gotta gotta live your life
Give me give me give me all of you you

Don't be scared I'll see you through the loneliness of one more more more
Don't even think about what's right or wrong,
wrong or right 'Cause in the end it's only you and me and

no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind And you and I are meant to be
so even if the world falls down today You've still got me to hold you up up
And I will never let you down.

when you lose the one u can turn too...

varför känner man sig så jävla värdelös ibland? även om jag känner att man har det mesta under kontroll.. så ska man alltid komma på små detaljer som gör en så jävla nere, just nu känner jag så. It sucks. Jag gillar inte den här känslan, jag får ont i magen och ångest, jag orkar inte det nu, verkligen inte.

belief is what we're fighting for

tjo, Jag har verkligen bloggtorka har ingen aning om vad jag ska skriva nu för tiden, helt tomt i huvet. Funderar på att sluta blogga, helt och hållet.. men sen o andra sidan så är det så himla skönt att bara skriva av sig ibland så jag vet inte faktiskt.

menmen, jobb igår gick bra! en del & göra men allt gick super, så inga problem.. snacka om att jag kommer tröttna på att servera redan nu när jag har praktik onsdag , torsdag och fredag plus jobb varje helg typ, haha men så kan man egentligen inte säga det är ju detta jag ska jobba med .. Ska snart dra iväg till A, titta på grey's anatomy repris och Gossip Girl ikväll också.

i get totally lost when i look into your eyes..


nån bild från fikan i fredags med a och b :)





ciaao



John Mayer



Jag älskar han! fan vad jag gillar hans musik. Vilken känsla!
Lyssna mellan 3.38 och 4.00, gittaren där, aaaah jag dör!


freeze

Just nu flyter allt på ganska bra, känns det som. Jag mår bra iallfall, det är väl huvudsaken? men det finns nåt  som saknas.. åh ja jag vet vad det är, det är det ända som får mig att känna mig nere..

Jobbade lunch idag med C och R ,  de gick bra , sjukt segt i början bara och i slutet  men det gick :) Skönt, första fredagen på längee som jag är ledig faktiskt, ska ta en fika med A och B iallafall, mys bara. & Imorgon jobbar jag kväll mm, wish me luck. En resa skulle faktiskt suttit fint just nu, är riktigt sugen på att åka till ungern, budapest! efter allt snacka med C, hm.. men nej, åker snart till Florida, och sen är det Paris, till amy! så det får dock vänta.

Föresten, Kenza vann ju årets blogg som säkert alla har hört, hon förtjäna det grymt mycket :)

det var allt för mig , so long :) Puss på er.

So I'll just hang around and find some things to do to take my mind off missing you .. ♥
I think about you constantly.



i live for the day

usch vad seg jag känner mig, har inte orkat göra något alls sen jag vakna har segat i soffan hela morgonen, sitter nu och tittar på Ellen Degeneres show,  kvällen var helt ok igår på praktiken, segt men det var bra ändå (: & Timbuku var där och åt minsann! Aldrig sett han irl så det var lite kul. Jobbar kväll idag också, så de är ganska chill förhoppnigsvis. Imorgon blir det att gå upp tidigt.

Nej nu har jag inte mycket mer intressant att skriva faktiskt. CIAO.



the botten is nådd :)

"Jag duscha med samvetet men de sitter kvar ännu"

en härlig låt


cafe latte



Min last idag! min egna kaffe latte toppat med choklad.
:)

slow dancing in a burning room

Goddag!

Sov riktigt djupt inatt, länge sen jag sov så gott! haha, måste ha varit sjukt trött. Gick upp vid 11 ändå, frukost och tog en dusch! tvättade min tatuering, sjukt jobbigt när de håller på och läka vill bara att den ska ha läkt nu! den är ifylld riktigt mycket.


klicka för större bild.


Ska bara ta det lugnt nu innan jag åker till praktiken, måste iofs låna en ny bok! men jag vet inte vilken, tips? en bok jag ska läsa direkt när den kommer ut i sverige är Lynne Spears bok, jag har alltid varit ett fan av "the spears family" gillar att läsa om dem :)

nej nu ska jag laga lite mat, puss på er. ♥

underneath it all

Tisdag!

Cyklade till skolan klockan 10 idag, untvecklingssamtal bara, kändes så jävla onödigt! menmen, kul & höra hur det går för en, och det fanns inget negativt :D jag har skit bra närvaro, och det går bra i alla ämnena, förutom matten dåå haha .
Sen stack jag bara  till banken, Gick hem med A & hem till henne och kollade på våra bästa år som jag btw HATAR! haha. Imorgon jobbar jag kväll på praktiken :) torsdag likaså, och lunch på fredag!  sen jobbar jag på lördag också, kväll nere i pizzerian på Italia, wish me luck, Min första lördag och betald dessutom. men det gick ju "bra" den där sjukt stressiga löne-fredagen, så varför ska det inte gå bra nu?

Nu ska jag ut en runda med min sötnos camilla, de va länge sen! ciaaao

hold your breath..


still stuck in yesterday..

Jag har ont i magen , jag vet inte varför. Har inte haft denna känslan i magen på länge hade den ett tag tidigare, och det är ingen bra känsla alls, jag får alltid denna känslan när jag tänker på dig, fattar inte ens varför jag tänker på dig. Dammit.

Dagen har varit bra annars, lite rörigt i skolan! massa bord flyttande och klassrum ganska jobbigt. & Bufferdag imorgon, skönt :) ska vara i skolan klockan 10 och ha utv.samtal. Efter skolan idag åkte jag in till Lund med T, tatuerade mig! har ingen ordentlig bild just nu, bara en som är blodig och plastad haha men ni kan få se den ändå, jag blev jätte nöjd :) blev precis som jag tänkt mig.

denna veckan jobbar jag två kvällar och en lunch :)
 Laddar upp lite bilder från helgen också.







im over you now

nu är det dags att uppdattera er lite tycker jag.

Inlägget nedan kan jag förstå att många inte förstår haha, men iallafall i torsdags satt jag och snacka med amy på msn och var över lycklig att det bara var två månader kvar tills vi sågs! och hon också :) men sen i fredags var jag hemma hela kvällen , låg och tittade på vem som åkte ur Idol så knackar det på dörren, pappa öppnar och jag sitter kvar i soffan bara sen när jag kollar upp så står Amy i mitt vardagsrum, åh jag fattade noll! blundade och tänkte "vakna nu andrea" men det var ingen  dröm haha, hon stod verkligen där. Min bästa vän :) som kommit hit till lilla eslöv  från Paris för att vara med & fira min födelsedag, så sjukt sött!!!! & sen åkte vi "hem" till amy och jag fick tillbringa natten med henne ;D de va länge sen, vi somna inte för än vid 05.30 , hade en deel att talk about!

Igår så firade vi mig lite med tjejerna :) åt och drack och så, skulle sedan vidare på 18års fest, hade roligare hemma med tjejerna än där faktiskt.

Imorgon är det skola som vanligt, har matte prov och inlämmningsuppgifter, och jag ligger illa till med det. Ska skriva ett kåseri, men jag har INGEN fantasi? och efter skolan imorgon ska jag tatuera mig, hihi!
Nej, ska övningsköra nu! ciaooo :)

vill ladda upp bilder från igår, men av nån konstig anledning så går det inte? så får göra det senare.

surprise.. surprise..

alltså... jag är typ.. helt chockad! fortfarande,  DONT GET IT LIKSOM men ni FATTAR INTE, alltså.....
AMY LIKSOM?

jag säger bara tre saker.

  • Paris - Eslöv....?
  • knack.. knack..
  • mitt vardagsrum?

ja, IALLFALL så stod AMY (som borde vara i paris just nu? :S:S:S:S:S) i mitt vardagsrum? jag fattade ingenting... absolt ingenting, men nu så av nån jätte weird anledning sitter jag bredvid henne? i hennes rum och hennes säng. Men hon kom och överraska mig för min födelsedag som ska firas imorgon, <3



can't help but wait

efterlängtade fredag,  skönt är det! sov länge idag, var helt död.
Somnade inte för än vid halv tre inatt, har inte gjort nåt speciellt idag varit nere i stan en sväng med S, handla lite presenter typ, och jag gick och köpte rosa bandet också, äntligen! nu sitter den fint på min jacka.

Morgon dagen kommer gå åt till att laga mat, duka och så.. tjejerna kommer nån gång vid 5
ska fira mig lite, äta och dricka lite sedan är det 18 års fest :) så jag är ganska taggad faktiskt.
De va länge sen jag festa haha, känns som tusen år sen.

nej, nu snart ska jag se vem som åker ut från Idol :)
Puss på er

keep missing you

skön kväll :)
imorgon har jag inga planer, mer än att möta upp sandy vid två tiden och handla lite grejor.

i got nothing more to say..

lite nya bilder, testade min cam på min dator haha.







barely breathing

jag blir deprimerad när jag tänker på att jag har ett HELT år kvar tills jag blir 18 år? när i stort sett alla mina kompisar redan är 18? känns för jävligt..

praktiken ikväll gick bra , kändes det som iallafall. Gjorde inga små fel som lätt händer, härligt. Fast jobbar man  med härliga människor blir det ju mycket lättare också! Ligger i sängen nu bara , är inte alls trött.. så jag är ganska uttråkad faktiskt.. vet inte vad jag ska göra, finns inget roligt på tv heller.. ska kolla runt lite på youtube.

pussss på er

feeling alive?

usch vad mycket jag har fixat  med min dator idag, men nu är äntligen alla bilder överförda och musiken också, det känns bra :D nu känns den mycket mer personlig, hihi. Skall snart iväg till netto med S, sedan åker jag till praktiken. slutar väl vid 23, imorgon lika så.

har inget intressant att säga, verkligen fan vad tråkigt.. men jag försöker, iaf så uppdatterar jag :) hörs ikväll kanske,
 ciaao



b-day

gooodkväll...

Sitter  i soffan i vardagsrummet, fick nämligen en bärbar dator idag, blev super glad!!! jätte liten är den, och härlig! slipper den stora sega störiga stationära. Dessutom har jag världens bästa kompisar som lurar mig totalt, och kom hem med tårta till mig, så söta är ni !!!

Har sov morgon imorgon , sjukt härligt och efterlängtat. Jag älskar att sova haha :) jobbar kväll imorgon och på torsdag, fredag är jag ledig! & på lördag är det party. mmm, länge sen.

hoppas ni har haft en bra dag, och grattis till mig. pusspuss



take your time with me

dålig uppdattering! men jag har inget roligt att skriva..

sitter hos ardita nu, sov här inatt blev väl inte som tänkt igår. men stack till bob , blev bara chiiill! och sen kolla vi på en ski bra film, en av de bästa filmerna jag sett faktiskt, sjukt spännande! och HOOOT DAMN, illegal tender heter den :) SE DEN! om ni gillar lite action och kärlek, blandat.. i love it.

& denna dagen har bara varit helt sjuk , hahah energi till max och massa happiness! =) jag älskar ardita. Om en halvtimme börjar Gossip Girl,. ni missar väl inte det? E kommer snart och ska joina, så det blir mys.

Skola imorgon, ser inte alls fram emot det, men wtf? 2 days a week, can't complain...

så där var en liten update! ciao ♥♥

covered in rain

what else can i say? det regnar non-stop, hate it.

Jahaja, då var det fredag igen! dagarna bara flyger iväg, tycker ni inte? Igår jobba jag lunch, det var super lugnt eftersom vi var tre stycken! & idag jobbar jag kväll, alla andra ska till jägers men jag är inte sugen på det så det gjorde mig inte så mycket :) Bokade min tattoo igår! 13 oktober gör jag den, på karl lee i lund. Kvällen igår var bara myys, massa meningslösa (men bra) mtv program, och Idol & lite ghost whisperer hos sandy :) och jag kom på, att jag åt BARA pasta igår, INGET annat! två gånger på praktiken och hos S, snacka om att tröttna redan?

& jag fyller år om fyra dagar (: Ingen big deal direkt, 17? varför kan man inte bara hoppa över den åldern, helt jävla onödigt. blä, men nu har jag inte mer att säga mer än att jag är helt kär i John Mayer, jag bara druknar i hans låtar.. helt underbara.

ciaaaaaao



i dont trust myself

Jag har egentligen INGET roligt att skriva eller berätta.. allt står ganska stilla i mitt liv just nu och jag följer bara rutinerna, för det är så mina dagar är, allt är rutiner.. doing everything all over again. & detta vädret dödar mig, fyfan vad deprimerande.

Eslöv är deprimernade för den delen.. min gamla skola Norrevång brann igår, helt sjukt hur mycket det brann. Fattar inte vad som händer med människorna här? tappat hela medvetandet, huvudet.. vafan. Men vad gör man i en tråkig, liten stad där INGET händer? jag förstår er ändå inte.. Jag blir så himla arg.

I don't trust myself with loving you.

RSS 2.0