i'm broken when i'm lonesome

Har varit ganska duktig idag :) Fick godkänt på mitt samhälls prov som jag knappt pluggat lite, jo en timme imorse. Men jag hade tur, det var mest allmänbildning, wow är jag allmänbildad? haha.. Sen har jag gjort klart mitt Religions arbete, nästan iaf, har det sista kvar. Men det är inte deadline på det än, så kan börja på mitt Psykologi Arbete imorgon och svenskan, de låter nog bra.

En annan grej som hände idag var att jag fick väärsta sladden på bilen när jag skulle svänga ut, tog det sjukt lugnt, men där var så jävla mycket slask, så hela bilen bara flög, snurrade runt & över på andra väghalvan, fattade ingenting hade bara koll på var alla andra bilar va så jag inte skulle åka in i dom, sen slog det mig "NER MED KOPPLINGEN, STYR MOT MOTSATT HÅLL, BROMSA INTE!!!" och det gjorde jag, så stanna bilen. En jävla tur hade jag iaf, vi skratta lite åt det efter åt, men de hade kunnat vara allvarligt om jag inte hade väntat på att vägen nästan blev helt tom, hade krockat dirr. Det skrämde mig lite, men imponerande är att man kommer ihåg det man lärt sig, vilket jag aldrig trodde att man gör i en sån situation! nice, har haft körkortet i en vecka idag bara.. haha good job andrea!

& en annan sak, min dröm dog lite idag. Skolan jag ville gå på.. 120 000 kr per termin? i don't think so. Var ska jag få dom pengarna ifrån? pappaaaa?????

Nu blev det ett långt inlägg, pratglad idag.
aja, have a good oneeee pusss





sen en tid tillbaka..

Jag trodde ju ALDRIG att jag skulle kunna lyssna på Melissa Horn.
Men det är minsann lätt & falla när man känner igen sig låtar.
Denna låten, helt sjukt. Jag kan relatera så sjukt mycket till den.



sooner or later

Goddag. Imorgon är det fredag! Så jävla nice, jag ska jobba men det har jag saknat som fan så det ska bli jävligt skönt att jobba faktiskt! Jobb på lördag också, nice :) Idag ska jag på möte i skolan kl 5, om utlandspraktiken, eller ja det är mer information för föräldrarna. & btw så tog jag mitt Körkort igår ! sån jävla frihet det är, så sjukt skönt. Körde igår hela dagen nästan, & så har jag bil både idag o imorgon så det är niiice!

Nu ska jag göra nåt vettigt, Puusss

turn away from the ones you hurt

Måndag & ny vecka. Skoldagen var bra :) ont i magen som fan bara, vetefan vad det är. Kan inte sova nu förtiden, får massa sjuka tankar i huvet på kvällarna, & magknip. Fattar inte, får se hur länge de sitter i. Måste nog bort härifrån ett tag, men det är snart Italien :) aja, jag är iaf sjukt nervös för imorgon, Hoppas på det bästa, och önska mig lycka till även om ni inte vet vad det handlar om, eller ni kanske kan lista ut de...

Denna veckan börjar allting på riktigt, Plugg på riktigt. Måste ligga i som fan om man ska hinna, ska även hinna med ett nationellt prov i svenska. Hur fan ska de gå? äh jag vet inte. Är sjukt stressad nu bara. Men jag antar att man kommer vara sjukt stolt över sig själv i slut ändan. Jag har ju ändå typ "tagit studenten" I mars, det är ju nice? eller?

Nej, CSI nuu :) Puussss

cold case love

Då var de fredag, & jag är sjukling. Är så sjukt förkyld. Jag som trodde att jag inte skulle bli förkyld denna vintern, icke sa nicke. de är feeeeeeeel! Ikväll ska vi fira Angelica iaf :) ska hem till henne o äta så, sen efter de drar jag nog hem, min kropp o förkylning orkar fan inte mer. Skulle åkt till Köpenhamn imorgon & firat therese, jag vill inte att min feber ska bli värre, med tanke på allt som händer nästa vecka som är gaaanska så viktigt. :(

Annars så har dessa 3 dagar varit ganska slappa, de riktiga pluggandet börjar nästa vecka, har bara ett par veckor på mig att tenta av ämnena. Känns som vi har så jävla mkt att göra, jag orkar inte ens tänka på det.

det var väl det... ciao ♥

 

 






pull the trigger

Vet inte om det är för att jag är trött eller för att skolan börjat.. eller vad det nu än är, men jag orkar inte gå in i en svacka nu igen. Där allt bara känns så himla hopplöst & man orkar ingenting, får ingenting gjort, när man egentligen har mer än 50 saker att göra, orkar inte det. Måste få en kick, så jag får nån diciplin och ork. Allt tar död på mig just.
& en sak till, säger det igen, säger det om och om igen. Jag tänker fan inte ge mer, för man får inte någonting tillbaka. Blir så arg.

Behövde skriva av mig lite, seeeeeeeees

on sleepless roads the sleepless go

Godkväll.

Har knappt varit hemma idag känns de som, imorse gick jag och bob ner till körskolan hon hjälpte mig med lite prov, klarade äntligen C provet iaf för sjättegång förihelvete! fordonsprovet var jag 3 rätt ifrån, dammit. Men jag har tid så de e chillllansl. Efter de stack jag o fyllde på mina naglar, så nu är dom fina igen :) Addictive alltså. Men detta är sista gången. & sen ikväll har jag varit på bio med Mia & Bob och sett 2012, den var faktiskt mkt bättre än vad alla säger tyckte jag iaf, blev lite rädd faktiskt. De kan ju trots allt hända, hopefully not though... men den var bra!

Imorgon är det fredag, igen! Blir jobb imorgon kväll och lördag kväll, Emily har äntligen fått lägenhet i Lund så sover kanske där imorgon efter jobb. & på Måndag är det skola igen, skit kul ju! veeerkligen.

nä, nu borde jag nog sova. Godnatt



en bild från i sommras,
färg på kroppen och blond!



walk away from the sun

Godmorgon.


sen jag kom hem har jag bara chillat, I lördags decka jag var så jävla trött & sliten. & Söndags blev de jobb men de var chill :) söndag = luuugnt. Igår var jag på körskolan körde, & skulle sätta mig och göra prov men datorerna va upptagna, så tänkte gå ner där idag , Har fått min uppskrivning och uppkörning nu. Så måste sätta igång med de jävla proven. Igår chilla jag lite med ardita, Fika, & följde med o kolla när hon sara och anna dansa lite grann.

Ikväll ska vi fira Nilly som fyller 18. Ut & äta, sen drar jag nog hem. Orkar fan ta mig inget mer längre, don't know why... egentligen vill jag bara släppa loss & get away en stund bara..

nej, duschen ♥



bob & jag på nyår.


FMLYHM

Då var det nytt år igen, 2010! Åren bara går, helt sjukt. Kom hem idag från Värnamo / Reftele i jönköping kommuuuun! men ligger i småland, haha DETALJERAT hehehe. Körde upp med bob och mia, mys. Nyår var mycket trevligt, och mysigt. Ingen fede fest vilket var ganska skönt, kände inte för nåt stort detta året & inte heller eslöv för den delen. God mat & god dricka & trevligt sällskap var det :) Sen har vi bara chillat där uppe, tog nästan 4 timmar och köra upp dit, kom lite vilse där i slutet. Hemvägen gick skit snabbt, krängde lite max i bilen & lyssnade på Seether - FMLYHM. Så tiden gick snabbt.

Bilder finns på Facebook & bdb, inte så många dock. orkar inte ladda upp här. Ska bara chilla idag, Imorgon kväll är det jobbelijobb. nej nu e de tv & mat, ciao ♥


Snöland :)


RSS 2.0