don't worry , be happy

Long time no see, again.... Sist jag skrev skulle jag & Cherie åka till USA, resan var underbar vi hade så sjukt kul, Åkte till Philly först, spenderade första veckan där, shoppade massor & sen väntade den stora Bat-Mitzvah festen, den va helt sjuuuuuk, går inte ens & förklara, kan bara säga att ni som har sett Sweet 16 på MTV nångång, det kan jämföras med det, förutom att hon inte fick en bil med tanke på att hon är 13 år. Där va mat över allt, allt möjligt när vi kom in i minglet, det bjöds på martini-drinkar, När vi väl kom in till den stora salen där allt skulle hållas, var det soffor till ungarna (ca 80 barn) Dansgolv, där va dansare en Dj & en mc som höll igång hela festen, vi dansade & minglade, sen väntades 3 rätters vid borden, vid de laget var man redan super mätt av all annan mat innan, de delade ut hattar, nappar, halsband, solglasögon, massa blinkande grejor, där fanns även ett fotobås.. ahh festen var underbar, verkligen en upplevelse, tror inte man kommer få uppleva nåt mer sånt, så det var verkligen jätte roligt!!

Nån dag efter tog vi bussen till New York, Stannade två nätter & tre dagar, testade på utelivet i nyc, och körde ungefär samma runda som vi gjort tusen ggr där, så det var inget nytt direkt, men det är min favoritstad & jag sviker den aldrig, haha just loooove it!!! Åkte tillbaka till philly, tatuerade oss , shoppade lite till & sen va det dags att åka hem. Vill också säga att det var ca 27 grader alla dagar, underbart med värme, synd att det ska va så himla kvavt där borta.

Annars? går i skolan två dagar i veckan så det är väl det jag kämpar på med, jävla matte att det ska va så himla svåååårt!!! Har även skrivit in mig till nästa termin i skolan, för att läsa NaturkunskapB, & Engelska B för skoj skull :) NaturB är det enda jag har kvar som jag behöver för att komma in på Sjukgymnastlinjen, soooo wish me luck!!

Denna veckan har jag lov, och den har varit såååååå seg! Har gått riktigt sakta, inte gjort ett skit heller, inte ens varit på gymmet, lite ångest på det. Nej nu ska jag åka in till Lund för att luncha med Maria :)



At the Bat-Mitzvah



Times Square

Brooklyn Bridge

haha hoppade in i fontänen i Battery Park.




RSS 2.0