happy new year

Kan inte fatta att detta året snart är över, det har gått så jävla snabbt det är helt sinnes! och jag har hunnit med så mycket och varit med om så mycket, ah jag kan inte fatta det. Men jag är riktigt taggad för idag alltså :) det enda jag oroar mig lite för är efterfesten ;P hahah.

Jasmine kommer till mig vid 4 halv 5, redan då ska vi nog börja fixa oss hon ska fixa mitt hår & sånt, de lär ta tid och sen fixa sig själv, och sen ska vi laga mat, göra sallad och efterrätt! så ja, hoppas tiden räcker till bara, tjejerna kommer vid 7 :) då äter vi & sånt och dricker lite till maten och så, sedan drar vi och fortsätter festa hos angelica, sen får vi se då hur det blir med efterfesten (: nej nu ska jag packa lite till, åker ju imorgon natt =)
Ha en trevlig Nyår, och gott nytt år :) Ciao!
image195

pouring rain

fan vilket höstväder det är ute, det bara regnar & regnar :/ tråkigt faktiskt. Igår kväll var jag hos sandy med tjejerna kollade film "I know who killed me" med Lindsay Lohan som huvudperson, skräck film det är inte den bästa filmen jag sett, men den var väl helt okej, lite komplicerad bara! Kom hem vid 12 och decka inte för än vid halv två.

Idag
så har jag varit & titta på min lillebrors fotbolls match, haha såna små :) jätte duktiga faktiskt, & nu väntar jag på J som alltid är lika seg, vi ska åka & handla mat och massa sånt till Nyår, hinner inte imorgon och på nyårs dagen så det får bli idag :) 

                         
"I know who killed me"

image193

Amy & Mia på bilden :)
image194

break me down

God kväll!

wooh, 4 dagar kvar till nyår! är dock den enda i min lilla "tjejgrupp" som är lite positiv till det, men jag förstår hur ska man kunna vara positiv till en nyår i ESLÖV? jag vet, det är svårt! men det går faktiskt, hahaha ;D
Ikväll ska jag hem till amy med ardita och sandy, blir väl bara chill! sex and the city ikväll två avsnitt som vanligt, nice & kolla på det med tjejoooooorna, haha alltid kul & skoja lite om vem man är i serien osv, haha (:
btw, har ni sett vår kollektionen för h&m i 2008, sjukt snygga grejor faktiskt, jag hinner inte länka nu! vill ni kolla får ni googla, haha :) för nu måste jag gå, äta nåt innan jag drar! ha den bra kväll, ciaaaaao!  ♥

coyote ugly

image192


Min favorit film! och har varit det ända sen den kom ut, kanske 5 - 6 år sen nu? Jag älskar den filmen, kanske för att jag gillade Leann Rimes extremt mycket just den tiden, hennes låtar är ju med i den, om ni inte har sett den så måååååååååste ni se den.

falskhet?

If you only once would let me, 
only just one time then be happy with the consequence                                                                   
with whatever's gonna happen tonight
don't think we're not serious when's it ever not
the love we make is give and it's take I'm game to play along.

                                                                                                                                                                 
- Är ni sanna eller falska?                                                                                                                              
-
De är falska, släpp dem.

Jag är inte den jag var innan, jag är mycket starkare än vad jag varit jag har fallit alldeles för många gånger för att vara lika svag som jag var, jag ser inte världen som jag såg den innan, jag ser den på ett helt annat sätt. Kanske inte ett lika bra sätt, men detta sättet gör mig starkare, det finns människor som bara vill en ont, så är det tyvärr. Vi lever i en hård värld, även om man inte ska döma folk, så gör man det ändå! det vet vi alla att vi gör, det tar 30 sekunder och vi har skapat oss en uppfattning av en människa, men man ska veta att under ytan är vi alla lika sårbara, en elak människa har inte mer problem än en glad människa har det finns vissa som är bra på att dölja, och vissa inte, men alla har samma sårbarhet, alla är lika sårbara! Men för att bli stark, så antingen är man det från början eller så bygger man sakta upp det, det är som ett självförtroende antingen så har du det, eller inte. Har man det inte får man sakta bygga upp det också, fast skillnaden är att ett självförtroende kan ta längre tid, där är hela självkänslan inräknad, har du inte den då går det segare, och jo tro mig jag vet, men iallafall så ser jag inte världen som jag en gång gjort...

äpple ananas och clementin

image190

Sitter och dricker fruktjuice, julklapp till mamma o pappa,
var en fruktmaskin eller vad det heter? finns verkligen inget godare än färsk pressad frukt,
godast är ändå ananas, äpple och clementin tillsammans! fast har inte provat kiwin än ;)
och det är ju nyttigt också =)

Number one

Nu har jag nördat mig här nästan hela kvällen, nördiiish! men nu ska jag faktiskt ner och slänga mig framför tvn och sitta där hela kvällen, sex and the city börjar snart eller ja om en timme och lite till, och tre avsnitt på raken, sweeeeeet!


everything has an end

Goodbye my friend
I know you're gone, you said you're gone but I can still feel you here

It's not the end
You gotta keep it strong before the pain turns into fear

The times when we would play about
The way we used to scream and shout
We never dreamed you'd go your own sweet way

Look for the rainbow in every storm
Find out for certain love's gonna be there for you
You'll always be someone's baby..

i should have stayed for a while

image188



hey :)
 julen är över, eller ja inte än kanske. Igår var jag på bio med tjejerna, tittade på "good luck chuck" skit rolig film, fyfan vad man skrattar! ni måste verkligen se den om ni inte har det (: Idag blir det väl en hemma kväll? dunno.. de flesta är på det överskattade jägers, nej men det blir bara tråkigare och tråkigare där för varje gång, jag orkar iallafall inte. Fast har dock inte lust att vara hemma heller, men men så får det vara ibland man kan inte alltid få som man vill. Det är snart nyår och jag är fortfarande ett stort frågetecken på vart man ska festa? aaah, det är panik. Får hoppas något kommer upp under dagarna :) btw, min blogg är lite rörig just nu lite ful :O håller på att fixa den lite haha (:

Förlåt, men jag bara älskar denna låten!
Texten är underbar! "Mama i love you"


for me this is heaven

Julen är inte över än, men snart. Jag vill bara att det ska bli 2008 nu =) fan, de hade varit nice.
Gårdagen var helt okej, fick det jag önskat mig så jag kan inte bli mer än nöjd! men önskade mig inte så mycket, det är svårare när man blir äldre vafan :O haha, så det var lite grejor till mitt rum (ramar, planch) som jag ska göra om till vår och sådant :) Fick parfymen jag ville ha också, av mina gudföräldrar vilket de inte visste att jag ville ha, de pricka rätt ;) så glad jag blev, haha ;D och mina älskade skinnvantar, jag hittar aldrig skinnvantar som passar mig, men dessa gjorde första gången jag pröva dem, och nu är de mina =) Jag undrar om något är öppet i stan idag.. måste ner och köpa klämmor till mitt hår och kontantkort! ah, får panik när jag inte kan skicka sms!!!
Fick jätte många & söta God Jul sms igår, kunde inte svara på ett enda men tack detsamma säger jag iallafall.
Men nu ska jag in i duschen ;D ♥



 


It's christmas time

aaah, nu känner jag mig tjock! har ätit mig fet med all mat, har dock inte svenskt julbord ;P nästan bara ungerskt, jag gillar det mer (: hihi, & mamma bakar godaste brödet! ja nu har jag iallafall ätit, väntar bara på att "tomten" ska komma.. haha, min lillebror står i fönstret och tittar efter hans släde, ja han tror fortfarande på tomten han är ju dock bara 8 år ;D Hoppas man har varit tillräckligt snäll i år, haha.
om exakt en vecka är det new yeaaars =) woh, jag längtar !
Merry christmas, again =)


bilder kommer nog sen :) i think...


merry xmas

image182

Julafton, känns knappt så, var är snön?
men det mesta är fixat :)
Hoppas ni får en trevlig dag!
God Jul! ♥

Tragus

Jag & M och J funderar på att ta hål i tragus,
jag vill, men är fan rädd haha! men det borde inte göra
mer ont än en tatuering, någon som gjort det? och gör det ont?



image183



bubbly

God kväll!

Det är lördag, och imorgon är det söndag, det betyder alltså att det är julafton om två dagar! woho, mys :) har dock inte så mycket julkänsla, även om alla affärer har massa julmusik, och alla hus är fyllda med lampor och ljus. Har ändå inte känslan, Idag har jag mest tagit det lugnt, varit i stan med ardita lite skit kallt ute fyfan, åkte till jasmine snackade lite & så :) sedan ut och träffa mia och sabbe, längesen =) värsta flipp hade jag & jasse, ibland får man bara lite barnslig också haha! Sitter här nu vill egentligen se sweet home alabama på tv, men jag har redan missat typ 40 minuter, känns inte så lönt och kolla då ;P Imorgon ska jag städa lite och sånt, resten av dagen blir nog mest chill, film & fixa lite julklappar och sånt =)

Nu ska jag ner & äta lite :) Ciao! ♥

dagens outfit

var tvungen att lägga in dagens mysiiiiiiga outfit!

image181


man kan undra...

If i don't let myself be happy now, then when?

what if i wanted to break?

Hejsan, sitter hos amy =) har kollat på sex and the city och ätit mat ikväll, gött. Klockan är halv ett och jag borde sova, ska nog lägga oss snart. Ska upp klockan 7 imorgon ska åka och handla med A, uuusch jag kommer aldrig komma upp, är dock ganska morgonpigg ändå =) har inte så mycket speciellt att skriva ändå, tror inte många bry sig ändå, haha kasst med kommentarer här ;P ska gå och borsta tänderna & lite sånt nu innan sängeeen!

Pusssssssss

it's a cold and it's a broken hallelujah

God morgon!

eller god eftermiddag kanske jag ska säga? det var dock ett tag sen jag gick upp, men känns fortfarande som det är morgon. Jaha vad ska man hitta på idag då? Måste iallafall ner till stan, hittade en jätte söt väska på lindex igår, ja lindex! haha, jag måste ha den egentligen är det en helt vanlig svart skinn väska, men jag har letat så länge efter en sån, och igår bara stod den där framför mina ögon, förhoppningsvis finns den kvar idag för jag måste ha den =)
får hoppas på att camilla kommer in till eslöv, så jag kan umgås lite med henne :) eller så åker jag in till malmö till henne, hm funderar men får se hur det blir =)

Har lite ångest, måste verkligen ner till kärråkra
och prata om jobbet, jag hoppas de har plats nu i köket.
För jag måste verkligen jobba!! make some moneey,
min ekonomi är verkligen jätte dålig.

men hohoho, snart kommer tomten ^^ haha.
Nä, nu ska jag darra =) ha en trevlig dag.
Ciaaaao


image180

they don't know the truth

image179


Äntligen Jullov!
efterlängtat, hade avslutning i aulan i skolan är inte sådär jätte positiv över avslutningen, den var mer tråkig än rolig, efter det samlades vi med klassföreståndare i nån sal på berga, det var det vanliga "vi önskar er alla en god jul och gott nytt år" - detsamma, säger alla då sen får vi gå haha. så slutade vid halv elva, gick och fikade med tjejerna på empieza, baguette för min del!

Nu ikväll har jag varit hos fitore en runda, jätte länge sen jag var hemma hos henne, satt och snacka i tre timmar, så skönt att få snacka av sig lite med en bra lyssnare :) Jag kan fortfarande inte förstå att det är looov, guud vad tiden går snabbt, ska bli skönt att få sova ut imorgon! På fredag blir de center syd med A och S, måste hitta något fint till nyår, och kanske lite julklappar? =)

Jag saknar ömhet! jag behöver det nununu.

I'd give anything to hear your tone
it was all my fault i know
now i just stand here alone
still remember the day when everything went wrong.





love ain't easy

Jag förstår inte, att varför ska man alltid kämpa för det man vill ha? eller är det meningen? är det meningen att man ska kämpa så man får känna på lite smärta? eller kämpar man för att den andra personen vill att man ska kämpa, vill att man ska springa efter, och skrika "jag vill ha dig!" jag har tusen frågor, kan man bli kär efter att bara snackat med personen en eller två gånger? att låta en människa gå bara så är nog det svåraste! men det borde ju vara lättare om man inte snackat så mycket, men nu är det det dära med kämpa igen allt handlar om att kämpa man har alltid nya mål, nya mål att nå precis varje dag, tar de aldrig slut? - nej , får man höra jaha, så hela livet går ut på att kämpa? ja andrea så är det, men kärlek är en speciell grej, en grej man bara längtar efter! något man vill ha hela tiden, men inte kan få hela tiden, man får kämpa! kämpa för att få det, men om man har fastnat och vill bara ha det från en person, vad fan gör man då? om personen inte vill, känns det meningslöst att kämpa och sträva efter den personen men om man inte kan släppa taget.. om man inte vill gå? om man vill fortsätta med just HAN, hur ska det gå till? om han inte vill, jag vet inte. Jag har så många frågor, men så lite svar. Jag vill så mycket, men kan så lite, tyvärr. Har ni svar, så ge mig gärna!


image178

dagens låt

Låten för idag, får bli en uptemp låt :)
det behövs!

♥ Rihanna - don't stop the music 

hold on even if you feel like letting go

shooho, Imorgon är Jullov =) för er som inte visste det, men tror nog de flesta har koll på det. Det är ju inte direkt något man missar, iallafall! skönt, sovasova ska jag göra :) men måste hinna med en massa innan jag ska åka också, julafton om endast 6 dagar, gud så snabbt allt går helt sinnes. Det är både skönt och jobbigt, Ibland vill man ju bara vrida tillbaka tiden, men tyvärr är det ganska omöjligt.

Ganska chill dag i skolan, städade lite skrubbade golvet som fan, svårt & få bort all mjöl som möglat fast sig på golvet, men det gick, men man undrar städar de aldrig? haha. Stod i kassan med T i lunchen, frivilligt! de andra fick sluta klockan 11 medans vi slutade klockan 1, men det gjorde inte så mycket det är inte så jätte jobbigt att stå i kassan, min sjätte gång nu man lär sig bra iallafall =) gjorde prov i kallkök imorse också, hade inte pluggat särskilt mycket, men jag blev godkänd, ska inte klaga. Har iallafall vg i själva kallkök, och höja sig kan man alltid :)
så jag är nöjd, det är bara matten som strular, och det tar på en, tar mycket, mycket energi..
synd bara att inte alla förstår att man inte kan vara bra på allt.
ha en fortsatt trevlig kväll (: Pusseli.


image177


what do you do, when everything's wrong?

image176

Ny vecka och nya tag.. kanske inte? dock två dagar
kvar tills jullovet =) känns sjukt härlig, men ändå inte...
jag slutar med en stor jäkla ångest, jag skäms över mig själv
det är pinsamt fick IG på omprovet i matte, två poäng mer bara
än på det första, och ändå har jag kämpat med att plugga.
Det fastnar inte bara :/ och min lärare inte min mattelärare,
utan giesela min kallköks lärare som lämnade beskedet till mig
sa hela tiden att inte vara ledsen, för vi alla är inte bra på allt,
och jag kan fixa det, har tid på mig.. Kan inte min pappa också tänka så?
jag vill inte säga ett ord, du skulle ju "göra mitt liv till ett helvete"

Har prov i kallkök imorgon också, sitter och pluggar nu,
och ska snart gå & sätta mig i lugn och ro och plugga,
Vill få mer än godkänt, HAH lycka till andrea.
har nästan tappat hoppet på mig själv.. lyckas ju fan inte med nånting.

Städade bara i skolan idag, från tak till golv! sjukt mycket,
men man ska inte klaga för det ingår i utbildningen ;D
nej nu ska jag g & plugggga :(

PUSSPUSS

victoria's secret

                     image171

image172






Gick in på Victoria's Secret dom har så sjukt
snygga grejor, man blir helt käär!

2007

Snart är år 2007 slut, det är helt sinnes! jag kan inte fatta det, hela detta året har gått så snabbt jag kan knappt komma ihåg vad jag har gjort, men det har varit ett mycket händelserikt år det är en sak som är säkert.
& jag hoppas att 2008 går lika snabbt, jag vill att tiden ska gå...
Nu ska jag försöka räkna ihop lite grejor som jag gjort detta året hade jag tänkt..

Januari - kan inte komma på nåt speciellt som hände den månaden,
men vad jag kommer ihåg är att jag var jävligt lycklig.
Jag minns faktiskt inte vad jag gjort, februari mars april heller..
Maj -  minns jag starkt, en händelserik månad med många "ups and downs"
Makedonien var underbart :) skolan gick snabbt, & lite andra privata grejor var också
underbara.
Juni - min moster från usa var här, trevligt som fan!
& varberg med flickorna, som också var helt underbart!
firade midsommar med mikaela & co i vbg =)
Juli -  Sommarjobb på käråkra i köket, jätte kul faktiskt.
Legoland med familjen, hyfsat kul. resten av månaden var  det regnigt..
Augusti - Varberg med amy igen, där har jag dock ingen kommentar..
september,oktober,november och december har det bara varit massa med skola,
och en del festande, lär bli ett år man kommer ihåg gick fort!! haha =)

image170


oh what you do to me

Helg, har varit en jätte lugn helg så skönt, är fortfarande trött efter lussevakan, helt sjukt sov ju typ ingenting. Igår somnade jag klockan tio! och vaknade tio imorse, så skönt & sova sinnes. Inatt blir det inte mycket sömn iallafall, är hos amy med ardita och mia =) alltid lika mys, amy ville ha "shrek" kväll, för det visas på tv, och ingen av oss orka se det, så la tvn av haha fan va kul det var! & amy blev inte så glad, haha sött då ;P

På måndag och tisdag är det köket i skolan, och på onsdag så slutar vi så skönt =) men har dock prov på tisdag i Kallkök, får hoppas det går bättre än varmköks provet, vill ha mer än Godkänt.
Jag är bara så jävla trött på allt just nu, det är inte lätt när det är svårt...

Ibland undrar jag vad folk har i huvet?
vad folk tänker? & ibland är jag så jävla förbannad
på hur folk beter sig, och vad de säger.
skärp er.. jag pallar inte alltså.

ahhh, så arg man blir ibland!

CIAAAAO!

snögubbe

image166
så sött halsband med en liten snögubbe på :)
jätte söta grejor på
 chique.se
som jag lätt kan tänka mig & ha.


curly sue

När jag hörde denna låten första gången, så fastna jag direkt!
Takida - Curly Sue


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt,
without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive.

burning inside

Klockan var fyra när jag stack hem från skolan, och det var nästan lika mörkt som det är ute nu, helt sjukt. Vinter, jag vill inte ha vinter! men den kanske är snart över? eller så håller den på länge.. we'll see!
Gjorde mitt omprov i matte idag, jag vet inte hur det gick känns varken bra eller dåligt, det lutar nog mer åt den dåliga sidan, men jag hoppas innerligt att jag får ett Godkänt, gud vad skönt det hade varit! Engelska provet gick skit bra (: Vg och två poäng från mvg, det är störigt! men jag är jätte nöjd ändå.
Skolan idag var bara katastrof alla var helt döda, och flabbnojja & allt, bakfylla dvs.
Missade Lucian imorse också, känns inte så viktigt men hade varit kul & se, kom en minut för sent så släppte de inte in oss, dåligt men vårt eget fel kanske (:


Bilder från igår, kass kvalitè de är tagna med min mobil, därför.
image164 


image165


Lussevaka

Hej :) Sitter i skolan och har inte haft några lektioner än, skulle kolla på Lucia 09.50 men vi kom en minut för sent, så vi fick inte komma in, ganska störigt gick och köpte en kaffe istället och tog de lugnt, tilbaka på sallius nu iallafall. Lussvakan igår, var på jägers med töserna & alla andra det var riktigt trevligt i början när de hade bra musik! sedan var det inte lika kul, bara massa kass musik så himla tråkigt, och sen var det lite andra grejor som stör mig, men jag borde inte störa mig och ska försöka att inte göra det, synd bara att jag alltid har sån jävla otur :/

skriver mer senare idag med lite bilder från igår maybe,
ska chilla viiidare nu ;P
btw, har mitt omprov i matte idag typ "good luck" andrea haha,
får hoppas på det bästa :) byebye ♥

All i want for christmas is you

Julen är mys (: börjar få lite känsla i det hela nu ;Dimage163
lampor & sånt tända i alla hus, ah det ser så mysigt ut.
Jag har ingen aning om vad jag önskar mig, mest små grejor.







En sak vet jag.. & det är bara dududu!



härlig dag

Endast tisdag, men jag tycker det känns som fredag, har ingen aning varför ;P kanske för att det är jägers imorgon? dunno.. denna dagen har varit skit kul iallafall har serverat hela dagen, sexorna från mellanstadiet mitt emot vår skola kom och åt i restaurangen de hade nobel middag :) så söta, minns när jag också hade det när jag gick i sexan, man var jätte nervös och så :) så duka bord, jag G och J gjorde Menyn på datorn, skrev ut det! blev inte alls som det skulle vi stressa jätte mycket och hade jätte lite tid på oss, deadline skulle vi haft. L blev jävligt lack på oss, men man är bara en människa, allt hinner man ju fan inte! och det var svårt att få det som hon ville också, komplicerade grejer i word, aldrig gjort.

Det blev iaf bra på nåt sätt, gick och delade ut dem till alla gästerna, sedan började vi servera drickan, fick två personer att ta hand om det är inte alls mycket om man tänker efter, senare i livet lär man ha minst 12 personer att ta hand om, efter det var det förrätten, osvosv :) Desserten var roligast, 4 personer gick ut med Glassen och bär på bricka, så var vi 4 som gick ut med facklor såna lite mindre, som tomtebloss ungefär, men mycket mycket större! så släckte vi i restaurangen, det var nice inget gick fel =) sedan var det lunch, och massa glass fick vi & sånt, fan kommer bli fet tills vi tagit studenten så mycket vi får äta där, hahaha okej ska inte överdriva, men kul är det! och jag älskar min klass =) det är inte ofta man trivs , men jag gör fan det. Ska snart gå och käka lite, sen plugga matte :/ senare ska jag ut en runda med emily och prata lite, för det var överdrivet länge sen, blir plugg sedan resten av dagen, förutom 21.00 när det är säsongsavslutningen av desperate housewives, det får man icke missa.
Kunde inte ha med min mobil idag, lämnade den i skåpet så tyvärr inga bilder från dagen, ganska tråkigt :/
men en outfit, en tråkig en sådant man har när man serverar haha.

Vit skjorta, svarta byxor och svart förkläde, (standard) dålig bild, jag vet.
image162


I'll go wherever you will go

one day, maybe i'll find outimage161 a way, to make you mine..

Det är bara måndag, fast tror ändå
att denna veckan kommer gå snabbt,
ska vara i serverningen hela dagen imorgon,
duka & servera sexor från östra skolan
som ska ha nobelmiddag, minns när
jag också hade det i sexan, så kul
och nervöst när man är i den åldern :)
efter det så ska man plocka undan osv,
det är mindre kul, men det ingår ju.
så man ska icke klaga om man valt
denna branchen (: hade prov idag också,
i Livsmedelskunskap, det gick inte bra
kan jag säga, svårt men enkelt om man
har pluggat haha! På onsdag är det
Lussevaka, trevligt (: Jägers blir det då.
Sen har jag ett avgörande prov dagen efter,
om jag får ig i matte eller icke, aaah!
får hoppas man är pigg, haha lär jag inte vara.
Nej, nu ska jag plugga lite Ciao

hotell kunskap

sitter i skolan nu har hotellkunskap, ska göra ett arbete om mässor, ska välja en mässa att skriva om, funderar på att välja matmässa eller gymnasiemässa, tråååååkigt!!  men livet är hårt ;D haha.
nu ska jag jobba vidare, ha en bra dag =) Ciao

dagens låt

Dagens låt:

Leona Lewis - whatever it takes
jag hatar den, men ändå så älskar jag den.

please don't stop the music

Söndagar är alltid så dystra, hatar söndagar! behöver plugga men jag orkar verkligen inte idag, är så sjukt seg och trött och ja, allt. Har egentligen inget speciellt att skriva, kände bara för & skriva lite, jag längtar så himla mycket tills det är looooooov, ahh! så skönt det ska bli =) Nä, ska gå & lägga mig lite nu jag ser knappt något med mitt vänstra öga, har ett litet brytningsfel i det, så kommer det och går hela tiden ibland ser jag bra och ibland är allt suddigt, som nu! skit jobbigt.


Bild på mig jasmine och ardita, tagen i augusti :) åh, jag saknar sommaaaaren!

image160


Adriana lima

image158


Vackraste bruden jag vet alltså, så sjukt vacker är hon!
Klicka här och se andra bilder.

whatever it takes..

image157Sitter hos amy nu, som typ varje helg eller?
mia och amy kom hem till mig innan,
& mia färga sitt hår, fint blev det :)
sedan staoil och handla gottgott..
och nu har vi precis tittat klart på
catch me if you can, som gick på femman.
har inte sett den innan, sjukt bra ändå :)

nu ska vi snart ut på en snabbiiis, hihi.
sedan blir de & sova, för min del iallafall.
Ciao

i don't believe that anybody feels the way i do

Jahaja, det är lördag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, Har varit & tittat på när Ardita & lite andra dansat på badet, duktiga (: & alltid kul att kolla på dans. Igår så kolla jag med på Idol finalen med tjejerna, hm jag vet inte om jag tyckte rätt vann, jag blev glad för båda! men jag hade hellre velat höra Amanda än Marie, men hey vi kör denna "tvåan kommer alltid längre" haha. Mia och amy kommer hit sedan iallafall, mia ska färga sitt hår här och platta det, som tar två timmar för henne! kan ni tänka er vilket vacker hår hon har då? haha (: loove krylligt hår. Jag har ångest, för jag har såå mycket att plugga! jag vet inte ens vart jag ska börja, räkna matte har jag iallafall gjort, men mer av det skall det tyvärr bli :/ har prov på måndag också, aaaaaaaah JAG PALLAR INTE SKOLAN! men det är dock bara 8 skol dagar kvar, nice nice nice! ME LIKE.

Nej nu ska jag fortsätta sega mig här
och störa mig på det äckliga vädret!
men ska först ta en DAGENS LÅT!

Colbie Caillat - Bubbly

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
'Cause every time I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

And it starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying dry and warm
You give me feelings that I adore.

you know i love to be all over you

Fredag äntligen säger jag bara! veckorna går så snabbt nu, det är helt sjukt! allt bara flyger förbi.. & liver bara passerar framför mina ögon också, det är hemsk. Men snart är det minsann jullov, snacka om nice! guud, jul känsla så mysigt. Ikväll är det Idol final, jag vill verkligen se vem som vinner och är ett ganska stort frågetecken har INGEN ANING vem som kan gå vidare, amanda har ju den speciella rösten, men hon passar inte som idol tycker jag ändå, Marie är dock 28 år men och kanske? hon har dock underbar röst, aja we'll see :) Ska iallafall hem till Amy med töserna och titta på det , sedan hem efter det & sova somfan behöver verkligen sova, börjar få sömnproblem igen, det är dåligt, dåligt. Men det löser sig nog efter nästa vecka, då är oron borta! =)

Denna veckan, har varit ett rent helvete.
massa skit, åh jag är så trött på det.
hade jag inte haft min mamma, vet jag inte vad jag hade gjort.

Ha en trevlig kväll =) ♥

en liten sommarbild :) jag vill typ ha sommar, nu ?
image156

lights will guide you home

om du bara visste, hur det känns att bli ned tryckt varje dag,
som att kämpa emot en hel svart vägg, hård som betong..
jag har klarat det, är jag stark nu eller? nej. Jag ler inte åt min svaghet.
men jag vet att jag har starkheten långt inom mig, det har alla.
långt inne i djupet på sig själv, bland alla tomrum bland alla svarta hål
så finns där, en starkhet och det kommer fram ibland, sällan men den kommer.
man ska bara fortsätta kämpa, kämpa igenom alla murar som slås ner framför en,
mot alla odds, mot alla krafter som vill slå ner en, mot alla ord som
tränger in i hjärnan på en.
att kämpa och att nå sina mål,
kräver mycket energi det kräver nästan en hel dags energi
men vill du, så klarar du det! jag har klarat mig såhär långt, i fyra år har jag kämpat.
varför skulle man inte då kunna klara 10 till? är det så svårt?
jag vet att jag inte är ensam
om den här känslan, det finns många där ute som känner likadant, det enda jag kan säga
är, GE INTE UPP HOPPET ! ♥

långa torsdagar..

Hej ;D Sitter i skolan nu har datorkunskap, vi gör inte så mycket vår lärare snackar betyg med alla typ, Jag ligger bra till, och får jag vg på de två nästa proven vi ska ha innan vi slutar innan jullovet, så får jag vg i betyget också :) kämpa andrea! men har ås mycket andra prov nu, så det är svårt att hitta rätt dagar & plugga till alla proven, svårt är det, Men kan kan ju alltid hoppas på det bästa :) blir bara plugg sen när jag kommer hem, blä hatar det!
Lussevakan snart också, trevligt trevligt =)

Nu ska jag jobba vidare.. ciaao


HEAVEN

Om exakt 28 dagar så åker jag hit till det underbara,
karibien, ah jag längtar så mycket.

image155

butterfly

Silverfärgat halsband från nuknuk.se
image154

129 kr. Så himla fint, jag älskar fjärilar :)

you make me feel alive

Nu har jag pluggat & sånt, känns verkligen som att jag kan allt, ni anar inte hur härligt det känns. Det är dock engelska.. mitt lättaste och bästa ämne, men ändå =) hoppas på ett vg eller mvg. Nöjer mig inte med G faktiskt, jag gör det i andra ämnen, men icke engelska.

Livet är verkligen en stor plåga
alla håller inte med, men jag tycker det.
det är svårt att få saker att bli rätt.
det är svårt att få vad man vill,
om man kämpar, får man det då?
jag har svårt att tro på det också..
jag har kämpat, slitit, gråtit , slåtts
fallit, tagit mig upp igen.
och jag har ändå inte fått som jag vill.
vad gör man då? allt känns verkligen hopplöst.
Livet är min största ovän, för tillfället iallafall.

mobbas inte, men jag tycker westlifes nya album är grymt bra.
och denna låten är underbar
something right lyssna på den :)

sov morgon

Onsdagar är alltid sköna, jag har sov morgon :) Sov till 09.00 vilket är sovmorgon för mig, så jävla skönt. Börjar dock 10.45 och slutar 13.00 också ganska nice faktiskt, fast vi har ingen lunch & sånt emellan bara lite 10 minuters raster, men det är helt ok, ska förhoppningsvis snacka betyg idag är inte säker, men we'll see. Ska snart gå och sminka mig, sedan äta lite frukost brukar aldrig göra det på mornarna, för jag kan inte äta så tidigt ;P men nu är det ju lagom :) och jag är hungrig,lala, trevligt samtalsämne då.

när jag kommer hem, så ska jag plugga :/
prov imorgon. Ha en trevlig dag :) ciao .

desperate housewives

image153

Någon mer som ska kolla? :)

unforgetten love

Liksom tavlan på min vägg sitter du där fast, svart,vit och grå. Kommer aldrig därifrån, det är nånting som saknas för att få komma loss, lönlöst att försöka du sitter ju så hårt. Tänk om allt kunde bli som förr.


-

♥Tanken på att du är någon annans,
sätter klorna i mig långsamt
..


there's still a little bit of your taste in my mouth

image152

en ganska dryg tisdag. Köks dag, stod i kassan.
Det brukar inte vara sådär jätte jobbigt, förutom att
man får ont i benen och fötterna, & det brukar vara 300 gäster
på en hel dag, det var 300 gäster på en och en halv timme, fullt med folk.
Man hann knappt andas, riktigt jobbigt var det! & ändå gick vi i 75 plus i kassan.
Ja, man blir verkligen snurrig av allt folk, tappa en hel jävla låda med knivar också
det lät ju inte lite, kände riktigt blickar i ryggen och massa "åhh så klantigt"
men moget då? hahaha (: äsch, Gjorde sedan choklad pudding, den blev ganska misslyckad.
haha better luck next time.

När jag kom he, la jag mig och läste lite sjukt trött var jag.
Sedan somna jag i en halvtimme kanske, aja skönt iallafall.
Sen nu har jag pluggat engelska, har prov på torsdag.
Känns som allt sitter ganska bra faktiskt, härligt.

Imorgon, SOVMORGON åh så nice :)
nu ska jag darra & plugga lite till, byebye ♥

sad situation

Bad update, jag vet :) men som sagt, vem fan läser min blogg anyway?
haha iallafall, så har helgen varit nice, ganska lugn ändå.
Tjugge helg, ätit en massa skit faktiskt :/ tack vare amy!
aja, avslutningshelg för henne, likadant för mig, lite grann iaf.
haha, Lördagen var trevlig :) alltid lika lyckat.
Idag . köket i skolan ganska jobbigt faktiskt,
men det gick väl, fick stå i några timmar
och finhacka rödbetor, lök och äpple och pickles.
Drygt somfan, men man har inget val precis ;P
Sen nu har jag precis gjort klart ett Arbetsmiljö arbete.
Klar med det, så nu kan hon inte klaga inte, urk hon är hemsk :O
men, livet är hårt.

Nu ska jag gå & plugga lite engelska, har två prov denna veckan och nästa vecka har jag mitt matte prov som är väldigt slutgörande, blir det G eller IG? får självklart hoppas på Godkänt, wish me all luck..
Ciao


I got the house but i need your furniture

Hejsan, sitter hos amy nu vi ska snart iväg till lilla marieholm och umgås lite med de bästa =) man får hoppas det blir trevligt, sova här inatt! med mia också förhoppningsvis, länge sen man träffa henne! typ två veckor sen liksooom, urk mitt liv är lite crapigt nu men jag försöker hålla humöret uppe ändå =) positiv ska man vara .

Yes marie och amanda gick vidare i Idol igår! woho.
mr. bean på tvn just nu, tycker fortfarande han är lika torr
men ändå så himla rolig hahaha :)

nej, gotta go, hoppas ni har en trevlig lördag :)
Ciao

RSS 2.0