Wonderful Gold Coast :)

hej på er! i söndags kom vi fram till surfers paradise, tog bussen från flygplatsen, så skulle vi få tag i taxi eftersom vi inte hade någon aning om var gatan vi bor på låg, taxi chaffören bara skratta åt oss när vi sa gatunamnet haha tydligen låg det väldigt nära stan, så vi gick och vi bör tio minuter från centrum, riktigt härligt :) L kom ut och mötte oss , en super trevlig man, så snäll! och huset är sååå stort o vi har ett ordentligt kök och vardagsrum, uteplats och pool, området vi bör på är helt underbart, harmoniskt som fan! & hundarna är så snälla och fina. jag dör för dem alltså!

har kunnat laga mat ordentligt och bjudit L på mat, han tyckte det va så gott så han frågade om vi ville laga mat till honom då och då så får vi lite extra pengar för det eller vad vi vill, helt perfekt för oss ju!

Nu håller vi på att göra mat, kyckling lår med rotfrukter mmm..

imorgon har vi fått tid på banken så vi ska öppna bankkonto så vi kan börja söka jobb med, :) så får vi jobb kommer vi förlänga vårt boende här, och får vi inget jobb så sticker vi efter en månad.. men antagligen kommer vi få jobb, verkar inte va några problem med det säger dem.

har inte så mycket bilder . finns på facebook men vi har inget WiFi här så det lär bli mindre bilder, :/ nä nu ärreee mauuud. pusspusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0