Taronga Zoo

Godkväll!! Sorry för kass update, men jag har inte haft tillgång till internet de senaste tre dagar, ska bara komma ihåg vad vi har gjort också så jag kan berätta för er.

I måndags låg vi på stranden de mesta av dagen som vanligt, Sen på kvällen gick vi ut och tog en drink, ehm japp de va de roliga den dagen haha, alla dagar kan faktiskt inte va så speciella och jag tänker inte ljuga :) jo visst fan kom på att vi var I China town ju! Gick runder o så, jag och jasse fick fixat våra naglar :) spenderade dagen där :)

I tisdags var det 45 grader hela dagen och då menar jag HEEELA dagen och HEEELA kvällen, graderna skönk inte ens, vi trodde vi skulle dö. Vaknade gick ut för jag va så jävla varm och tänkte ta lite luft, var inte så beredd, det fanns ingen luft! haha jo men den va så jävla varrm, vi kom fram till att det kändes som att ligga i ett solarium med en hårfön riktat mot en.. det var hemskt.

Vi tog oss iallafall ner till stranden till slut, det var så varmt att det inte gick att ligga ner så vi badade i princip hela tiden, sjukt roligt med de höga vågorna :) rädd för hajar dock haha.. jävla haj alarmet satte igång igår morse igen, vi bor ju precis bredvid stranden och om de har sett hajar så har dom ett Alarm som tjuter väldigt högt, låter typ som en väckarklocka haha, läskigt.

På kvällen gick vi ut och tömde ca 7 kannor Sangria, vi var riktgit törstiga och riktigt varma, ville inte slösa pengar men kunde fan inte sitta på vårt lilla rum, inte ens ACen hjälpte , det var ca 29 grader i vårt rum, jätte kul och sova då, verkligen, men vi somna gott när vi kom hem :)

Igår vakna vi ganska sent eftersom vi somnade sent, käkade frukost, gick en runda i stan, sedan gick vi på bio och såg Life of Pi, riktigt bra film faktiskt :) annorlunda från min smak, men den var bra, hans historia var intressant, rekomenderas att se! Efter bion gick vi hem och lagade mat, åt och chillade sen decka vi allihopa, för en gångskull var det lite svalare i rummet!!

& Idaaaag så var vi på Taronga Zoo här i sydney, över stort zoo och roligt, massa häftiga djur, mina favoriter var såklart Koalorna, så sööööööta så jag dör!!! sen var girafferna väldigt söta med med sina fina ögon :) Vi spenderade hela dagen där, efter det tog vi färjan tillbaka hit till Manly, handlade mat & lite sånt behövligt. & Nu är maten strax färdig så ska vi äta :) gjorde massa pasta sallad innan också för tanken var att vi skulle åka till Blue Mountains imorgon, men vi har jagad Jarred idag och hela dagen igår men han är helt försvunnen, & Trevor o indiern får inte tag på han heller så det blir inget Blue Mountains :/ får se om vi hinner åka dit innan vi åker härifrån, vi åker ju på söndag.

Har även blivit lite små ändringar med boendet i Surfers paradise, Vi kommer istället bo hemma hos Luke som vi skulle hyra av, han bor i ett jätte stort hus, nära till stan med pool, och vi får vars ett sov rum och vars ett badrum, & delar kök med honom som också var jätte stort, det var mycket billigare och han är verkligen så sjukt snäll, sen har han två små Siberian Huskys, så man har lite skydd haha :)

Har inga planer inför imorgon eftersom blue mountains planerna sprack, hoppas de e sooool så blirre stranden :)

Nej nu är det mat, pusspusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0