lets go to the beach beach....

Hallooooj! Snart dags för stranden här i Manly :) Igår låg vi på stranden hela dagen i princip, på kvällen laga vi mat och satte oss på taket och åt =) på borden såklart, jätte mysigt var det!

Sen decka vi alla ganska tidigt, kvällen innan det käkade vi ute och jasmine och jonas gick på bio & såg hobbit, en film som inte intressera varken mig eller K, haha så vi satte oss på en jätte mysig bar, lite hawaii inspirerad, pratade massor och mös!

Just nu bor vi på ett riktigt fattigt motel haha, ingen irolering alls, våningsäng och en dubbel säng, tur vi inte är här så mycket, man vill ju inte va inne i detta underbara vädret, ca 30 grader och sol!

Sjukt läskigt igår när de satte upp en skylt vid stranden att de hade sett en haj så man gick i på egen risk, creeaaapy! men är man i australien så är man, i guess :)

& just det, vi har fixat lägenhet i surfers paradise från den 13e och en månad framåt, tanken är då att vi ska förhoppningsvis få ett jobb alla fyra, och går allting som det ska så förlänger vi kontraktet eller hittar en annan lägenhet och jobbar kanske två månader beroende på hur snabbt vi får jobb, vi kan ju hinna tre med, och sedan åker vi antagligen uppåt eller direkt till nya zeeland eller tasmanien, ja vi har inte riktigt bestämt oss än... får se först hur allting löser sig med jobb.

Vi ska iallafall kolla upp priser och så idag, för att åka ut till Blue Mountains, verkar va så sjukt fint så känns som ett måste att åka dit nu medans man fortfarande är i Sydney.

hmm... har inte mycket mer att säga för tillfället, så nu drar vi till stranden, PUSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0